Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul" (3.85 secunde)
Democratii se arata ingrijorati de intentia Guvernului de a micsora numarul sectiilor de votare din strainatate si cer oficial Executivului sa nu ia o astfel de decizie, care ar afecta dreptul constitutional al electorilor aflati in strainatate.
Acesta reprezinta, potrivit legii, "partea intreaga a raportului dintre numarul total de voturi valabil exprimate si numarul de mandate de parlamentari ce revin Romaniei". ... Numarul cetatenilor cu drept de vot din Romania este de aproximativ 18 milioane. Numarul europarlamentarilor care revin Romaniei este de 33.
Numarul total al deputatilor si senatorilor 471, Numarul deputatilor si senatorilor preznti - 348. Numarul total de voturi exprimate - 251, numarul de voturi anulate - 2. Numarul total de voturi valabil exprimate:
Sase milioane de pensionari Numarul foarte mare de pensionari pe caz de boala si de invaliditate este in continua crestere, procesul de pensionare realizandu-se intr-un ritm accelerat si destul de usor de indeplinit.
In prezent, numarul autorizatiilor se ridica la 2.160 si, conform legii, o treime sunt eliberate pentru persoane fizice autorizate (PFI), iar restul pentru operatori. Desi doritori sunt multi, mai ales ca taximetria este o activitate profitabila, numarul locurilor disponibile este zero.
Creste numarul creditelor imobiliare Numarul scazut al creditelor contractate de romani reiese si din numarul total al creditelor imobiliare. ... Aceasta si pentru faptul ca multi dintre romani sunt deja proprietari, iar numarul acelora care-si doresc o casa proprietate personala este relativ mic.
Specialistii din domeniul imobiliar din Craiova spun ca, desi numarul creditelor flexibile este în continua crestere, acest lucru va influenta numarul tranzactiilor si nu preturile imobilelor.În ultima luna, tot mai multe banci au primit acordul Bancii Nationale a României (BNR) pentru normele proprii de creditare.
Rata de penetrare a telefoniei mobile in Romania, in functie de numarul de cartele SIM valabile, a ajuns la 123% la jumatatea anului 2008, iar din totalul celor 26,5 milioane de SIM-uri, 17,9 milioane erau cartele preplatite valabile, din care peste 75% sunt efectiv utilizate.
Avand ca unitate de masura feed-backul ultimului targ, numarul de contracte semnate de dezvoltatori in ultimele doua saptamani si numarul de persoane real interesate de achizitia unui apartament in Bucuresti, tIMOn reuneste, intr-o editie exclusivista, 40 de expozanti si 4080 de unitati locative, toate finalizate sau cu finalizare in urmatorii doi ani.
Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite. Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro.
Site-urile raporteaza de multe ori prin contoare proprii vizibile pe index numarul de vizitatori unici de la "darea in functiune" a site-ului. ... O alta raportare extrem de frecventa este "numarul de vizitatori unici pe zi".
Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) se "lauda" ca in primele opt luni din acest an numarul accidentelor rutiere grave a scazut cu 12%, iar al persoanelor decedate, cu 17,59%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in urma actiunilor preventive efectuate de politisti.
Eradicarea acestui fenomen national este prioritatea noastra numarul doi. Prioritatea numarul unu este incasarea a cat mai multor sume la bugetul consolidat al statului.
Eradicarea acestui fenomen national este prioritatea noastra numarul doi. Prioritatea numarul unu este incasarea a cat mai multor sume la bugetul consolidat al statului.
- A numarului mare de studenti scolarizati de stat comparativ cu numarul mic de posturi disponibilie in cadrul spitalelor;
In aceeasi perioada, a crescut cu 85,6% numarul cazurilor noi in care investigațiile clinice si de laborator au evidentiat simptome, semne si rezultate anormale, dar a crescut semnificativ si numarul de cazuri diagnosticate cu tumori (cu 45,6%), cu boli ale sangelui, ale organelor hematopoietice si unele tulburari ale mecanismului de imunitate (cu 19,3%) si cele diagnosticate cu boli endocrine, de nutritie si metabolism (9,0%).
Dupa ce intr-una dintre sedintele CJ consilierii Aliantei au parasit sala, protestind astfel fata de introducerea pe ordinea de zi de la acea vreme a noului regulament de organizare si functionare al Consiliului fara avizul tuturor comisiilor de specialitate si fara a se fi transat clar ce inseamna doua treimi din numarul total de voturi necesare la adoptarea anumitor proiecte de hotariri, discutiile vor continua si in cadrul sedintei din aceasta luna.
Ordonanta privind finantele publice locale care stabileste numarul maxim de functionari ce pot fi angajati in administratiile locale si judetene a fost publicata vineri in Monitorul Oficial.
Unul dintre colegiile vacante este colegiul numarul 9 din Cluj unde este posibil ca Emil Boc sa candideze in cazul in care va pierde functia de la Guvern.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj. ... Scade numarul ovinelor Stefania Ilie crede ca situatia efectivului zootehnic la nivelul judetului Dolj este buna. In ultimii ani, numarul total al animalelor a fost, in general, constant.
google-analytics.com