Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul" (3.70 secunde)
am citit foarte multe articole care descriu personalitatea, temperamentul, gusturile locuitorilor unei case, in functie de numarul acelei case. ... Este adevarat ca numarul locuintei ne influenteaza intr-o masura destul de mare, insa el nu face parte din personalitatea noastra.
De exemplu - daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 - numarul destinului va fi: ... Numarul 3 este vesel si optimist si ignora de multe ori latura serioasa si constiincioasa a numarului 1.
Numarul de Aur, secretele pe care nu le spune nimeni despre Elementul Divin Phi, numarul de aur, este egal cu 1,6180339887. Numarul de aur, numit si Phi, se gaseste in toate lucrurile. ... Proportia corpului uman, a plantelor, a animalelor, respecta numarul de aur.
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
In unele judete, numarul insolventelor s-a diminuat simtitor, iar in altele a crescut usor. In acelasi timp, pe primele cinci luni ale anului, numarul firmelor noi s-a dublat sau chiar triplat in cateva zone, comparativ cu aceeasi perioada din 2011.
- Numarul 5 este un numar de echilibru , fiind o trecere intre cele doua categorii. - Numarul 1 trebuie sa invete legile Universului si sa se descopere pe sine. - Numarul 2 are de invatat lectia relatiilor si cele mai multe probleme vor veni din aceasta zona.
Avand in vedere faptul ca in spatiul public au aparut mai multe date nereale privind numarul de beneficiari ai ordonantelor de urgenta aprobate de Guvernul Romaniei in ultimele sedinte, se impun cateva precizari.
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
Pe scurt, numarul oamenilor atinsi de o reclama/campanie etc. ... este egal cu numarul total de afisari ale site-ului impartit la numarul de utilizatori Internet in general.
Cu alte cuvinte, cu cat creste numarul senatorilor si deputatilor USL, cu atat va trebui Traian Basescu sa determine mai multi parlamentari sa voteze un alt premier decat Victor Ponta. ... Cum poate creste numarul de parlamentari Calculele celor doua forte politice aveau cel putin un element comun:
A crescut numarul inmatricularilor Faptul ca in ultima vreme se inmatriculeza tot mai multe autovehicule in Dolj se vede cel mai clar in statisticile Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Dolj.
• Alegerile locale din 2008 In privinta raportului dintre numarul de voturi ale PSD si PNL, acesta a fost departe a fi unul paritar:
In viitorul Parlament nu vor putea intra decat reprezentanþi ai partidelor care depãºesc pragul electoral sau candidaþii independenþi care obþin cel puþin jumãtate plus unu din numãrul voturilor exprimate in colegiul in care candideazã.
Directorul Agentiei chiar s-a plans ca volumul de munca este mult prea mare in comparatie cu numarul de angajati de care institutia dispune.
Internetul la puncte fixe continua sa creasca Numarul de conexiuni de acces la internet la puncte fixe isi mentine ritmul de crestere din anii anteriori, in timp ce piata de telefonie fixa ramane constanta, conform datelor raportate de furnizori si publicate de ANCOM astazi in Raportul de date statistice privind piata de comunicatii electronice din Romania, pentru prima jumatate a anului 2013.
Astfel, in loc sa raporteze numarul elevilor care au luat Bac-ul la numarul celor care au intrat in examen, "Adevarul" a calculat promovabilitatea raportand numarul celor care au luat acest examen la numarul celor care au absolvit clasa a XII-a.
In 1998, la lansarea cladirii cu o structura arhitectonica impresionanta, Burj Al Arab, inca un puternic simbol al Dubaiului, numarul de turisti atingea 3 milioane.
11 Numarul Maestru 1111 sau 11/11 are o semnificatie spirituala speciala, deoarece 11 reprezinta trezirea spirituala si noi inceputuri puternice.
Spre deosebire de primul tur, cele doua formatiuni rivale nu au mai apelat la fel de des la autoritatea BEC, numarul de sesizarii fiind mult diminuat.
Record de personal in 1992 Combinatul siderurgic a avut cel mai mare numar de salariati in anul 1992, cind pe statele de plata erau nu mai putin de 42.700 de oaneni, numarul acestora ajungind la 33.000 in 1997.
google-analytics.com