Cautare

3606 de rezultate pentru "noul" (3.10 secunde)
  Fiesta, noul model din clasa mica, a fost conceput si creat de divizia europeana de dezvoltare a constructorului Ford. Noul model beneficiaza de stilul de design kinetic si continua traditia inceputa in 1976, cand a fost prezentat publicului primul Fiesta.
Situatia devine delicata atunci când noul sef este un fost coleg de birou.Pentru a va asigura ca veti începe o relatie în termeni buni cu noul sef, trebuie sa urmati câtiva pasi.
Cum se diferentiaza noul coronavirus de celelalte coronavirusuri? ... Rapoartele sugereaza ca noul virus SARS-CoV-2 este mai contagios decat cel care provoaca SARS, dar acesta provoaca simptome mai putin severe. In prezent, exista multe necunoscute cu privire la noul coronavirus.
Fiesta, noul model din clasa mica, este conceput si creat de divizia europeana de dezvoltare a constructorului Ford si beneficiaza de stilul de design kinetic, continuand traditia inceputa in 1976. Trei motorizari pe benzina si doua diesel sunt disponibile pentru noul Fiesta.
Noul Swift, cel mai important model din portofoliul Suzuki, surprinde printr-un design revizuit, un interior modern si o dinamica pe masura brandului. ... la capitolul design chiar daca era la sfarsit de generatie, insa noul Swift este cu adevarat o incantare a ochiului.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Noul model va avea dimensiuni apropiate de cele ale modelului smart ForTwo.Este posibil ca automobilul sa împrumute caracteristici de la conceptul Endo proiectat pentru Toyota de studiourile de design europene ale Toyota, având doua locuri în fata si un loc pentru un copil în spate.
Dupa aprobare, noul act normativ va abroga si recenta HG 1086/2006 privind aprobarea nivelurilor impozitului pe mijloacele de transport, dar si cele din noul Cod fiscal, de la Titlul IX.
La a 77-a editie a Salonului Auto de la Geneva, Automobiles Peugeot va dezvalui trei noi siluete in gama 207, alaturi de noul SUV, Peugeot 4007. ... Urmand traditia modelului 205 GTi, Peugeot continua aceasta linie a sportivitatii cu noul 207 RC - inca o premiera mondiala.
Noul Ka a fost "desenat" in spiritul ultimelor modele Ford cu design kinetic.
Noul Citroen C3 are cateva atuuri in plus fata de masinile concurente din segmentul sau: ...  Designerii Citroen spun ca noul C3 pastreaza o mare parte din identitatea vechii generatii, pe care, daca esti fanul exprimarilor pretentioase, l-ai putea numi design evolutiv.
Dupa Noul Cod Civil, instantele dobandesc atributia de a putea pronunta hotarari care vor completa, modifica, adapta sau desfiinta contracte intre persoane juridice Contractele incheiate intre persoane juridice dupa intrarea in vigoare a Noului Cod Civil sunt supuse unui grad sporit de interventionism din partea instantelor, aceasta fiind una dintre cele mai importante modificari, cu un impact major asupra mediului de afaceri.
vine cu inovatii de ultima ora in materie de conectivitate", a declarat Valentin Pirvu, directorul general al TOP MOTORS, dealerul Toyota in Craiova, care a subliniat faptul ca noul model este deopotriva pe gustul clientilor ce apreciaza solutiile hi-tech, dar si al acelora care cauta la o masina aspectul practic, siguranta si confortul.
Honda Noul C-RV, Hyundai Noul Santa Fe, Noul Ford B Max, Ford Transit Custom, Mercedes A Klasse, Mitsubishi Outlander, Noul Opel Combo, Opel Astra Sedan, Chevrolet Malibu, Chevrolet Cruze Station Wagon, Noul Volvo V40, Citroen C-Elysee, Peugeot 508 RXH, Peugeot 4008, Peugeot 301, Peugeot 208 cu noile motorizari de 1 l si 1.2 l, Noul Seat Ibiza, Skoda City Go, Kia Mohave.
Chiar zilele trecute, necesitatea schimbarilor din Noul Cod al Insolventei a fost pusa sub semnul intrebarilor intr-o maniera gresita, denaturandu-se efectele pozitive pe care acestea il vor avea pentru toate partile implicate.
Noul telefon iPhone al companiei Apple, generatia 3G, a avut parte de o lansare fastuoasa, iar cumparatorii frenetici din Noua Zeelanda si Japonia au luat cu asalt magazinele de desfacere pentru a achizitiona mult asteptatul telefon, arata Reuters, citat de NewsIn.
Un videoclip care prezinta in detaliu noul album Urma - Lost End Found poate fi urmarit accesand acest link: ... Despre Lost End Found Noul album a fost inregistrat in studiourile ISV , avandu-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering.
Vechiul si Noul Testament. Pe scurt, Vechiul Testament este istoria unui popor, iar Noul Testament - istoria unui Om. ... • Noul Testament descrie in amanunt venirea acelui Om promis. ... Noul Testament descrie venirea si lucrarea Lui pentru a aduce mantuire lumii noastre pacatoase.
Noul Cod Silvic - intre exigentele europene si interesul national, pe care o puteti citi in continuare.
Cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul (Autor: Adrian Vrauko) Afla cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul, in functie de zodie.
google-analytics.com