Cautare

715 de rezultate pentru "motiune" (4.03 secunde)
Vom discuta si luni la USL, o motiune in Parlament pe doua domenii fenomene care intra in atributiile Ministerului de Interne. ... Probabil ca vom avea o motiune in Parlament, o motiune simpla. ... Intr-o tara democratica o motiune a Parlamentului terbuie respectata.
In ceea ce priveste PSD, formatiunea nu mai poate semna o noua motiune la adresa Cabinetului Tariceanu II. ... Stolojan vorbeste despre motiune, cu 20 de parlamentari", a declarat unul dintre liderii democrati.
Anul trecut, o motiune de cenzura a primit, in premiera in istoria recenta a Romaniei, suficiente voturi pentru a trece si pentru a demite Guvernul Boc. ... Aceasta motiune de cenzura are ca scop blocarea genocidului social pe care taierea pensiilor si a salariilor il va produce.
Daca anuntam motiune si nu reuseam sa o fac, ma ascundeam prin casa cateva zile Premierul Victor Ponta a ironizat, marti, anuntul PDL privind motiunea de cenzura in urma angajariii raspunderii pe Legea despagubirilor, aratand ca, in calitate de presedinte al PSD, daca ar fi anuntat o motiune si nu ar fi fost in stare sa o realizeze, s-ar fi ascuns prin casa cateva zile.
De aceea, afirm ca punct de plecare ca o motiune solid argumentata, intemeiata pe o realitate care depaseste granitele persoanei sau un context privat, este oricand bine venita. ... Dar, stimati colegi, ce facem cu motiunea de dragul motiunii, ce facem cu motiunea care distruge insasi ideea de motiune?
Emil Boc si Adriean Videanu si-au dat mana pentru a promova amandoi o motiune de orientare populara la Conventia Nationala a PD. ... Adriean Videanu, vicepresedinte al PD, a declarat ieri ca a luat decizia de a sustine in cadrul Conventiei Nationale o motiune populara alaturi de Emil Boc.
Liderul PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, ca democrat-liberalii vor introduce, marti, o motiune simpla pe educatie, pe care, insa, sunt dispusi sa o transforme in motiune de cenzura, prin comasarea motiunilor pe educatie ale tuturor partidelor, inclusiv cea a PSD.
"Avem sute de motive, nu doar unul, pentru o motiune de cenzura. ... Acestea au aratat ca una dintre solutiile pe care le-ar putea lua in calcul PD-L este sa initieze rapid un proiect de motiune de cenzura, pe care eventual sa il trimita celorlalte partide parlamentare.
"Avem dreptul la o motiune de cenzura pe sesiune. Numai PSD poate sa depuna aceasta motiune de cenzura, niciun alt partid de opozitie nu are numarul necesar.
Am o oarecare emotie, o emotie mica, dar eu sper ca aceasta motiune de cenzura nu va trece.
MOTIUNE DE CENZURA. ... Cu ambele maini votez", a declarat deputatul independent Mircia Giurgiu, care a fost exclus din PDL dupa ce a votat, in 2010, o motiune impotriva guvernului Boc.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a anuntat ca va candida la functia suprema in partid cu o motiune populara. ... Liderul PD a argumentat, de asemenea, ca actuala motiune, in baza careia este condus partidul, se va regasi in proportie de 80% in viitoarea motiune populara.
Secretarul Camerei Deputatilor, liberalul Titu Gheorghiof (foto), a declarat ieri ca, potrivit procedurilor parlamentare, grupurile parlamentare vor putea sa depuna o eventuala motiune de cenzura in trei zile de la asumarea raspunderii Guvernului in Parlament.
Ieri, atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor PSD si PRM au depus cate o motiune simpla.
Presedintele UDMR, Markó Béla, considera "neelegant" gestul conservatorilor de a initia o motiune simpla pe tema declaratiilor sale privind autonomia teritoriala si apreciaza ca, printr-un astfel de demers, PC a incercat sa-si rezolve "problemele legate de procentajul electoral".
Partidul lui Dan Voiculescu a depus ieri, la Camera Deputatilor, o motiune simpla intitulata "Autonomia teritoriala solicitata de vicepremierul Markó Béla sfideaza Constitutia Romaniei", care este semnata de 57 de deputati, dintre care 17 de la PC, 14 de la PSD, 22 de la PRM si patru independenti.
Daca nu se conformeaza, le vom face cadou de 1 Mai o motiune de cenzura", a anuntat Constantinescu bomba pe care o pregateste PSD.
A doua zi dupa ce motiunea democrat-liberalilor privind taxa auto a trecut de votul senatorilor, PSD ai PC au depus o alta motiune simpla, simple intitulata "Stop degradarii nivelului de trai, stop iresponsabilitatii din sectorul energetic!".
PNL depune, astazi, o motiune simpla privind clauzele acordului cu FMI si pregateste alta pe cercetare. ... o motiune simpla pentru publicarea acordului cu FMI si alta pe cercetare.
Va trebui sa va asumati aceste masuri, daca aceasta motiune de cenzura nu va reusi.
google-analytics.com