Cautare

241 de rezultate pentru "morar" (5.69 secunde)
Draguta de Kovesi nu-l mai suna, Morar lucreaza el in orb la dosare, vechituri, dar se dau si ei loviti, independenti.
Mai mult, USL vrea sa faca si alte schimbari, iar una dintre ele, daca se confirma, are sa-l lase pe Basescu fara Kovesi si fara Morar:
Cu atat mai putin, nu-mi pot imagina cum Mona Pivniceru ar putea coabita cu varfuri ale Parchetului, transformate in telecomenzi, cum sunt Kovesi sau Morar.
Agentia Nationala de Integritate a fost si ea aliniata in randul artileriei grele utilizate de Basescu, intr-o corespondenta si sincronizare perfecta cu DNA-ul condus de Morar si procuratura din subordinea lui Kovesi.
Excesul de zel dovedit de doamna Kovesi si de domnul Morar si pus in opera de cateva sute de procurori va fi amendat, in primul si-n primul rand, de istorie.
A intrebat pe cineva cand i-a numit pe "competentii si curajosii" Morar si Kovesi? Tu esti in firea ta? In rest, delir total, care dovedeste nu doar un jegos partizanat politic, o interventie pe fata in favoarea unor interese private americane, si o necunoastere crasa a realitatilor romanesti.
Ioan Cindrea, liderul PSD Sibiu, Mircea Cazan, presedintele PNL Sibiu, Viorel Ionita, presedintele PC Sibiu, urmai de presedintele UNPR Sibiu, Constantin Morar si de Petrica Duca, liderul Partidei Romilor Sibiu, iar apoi de toti cei noua candidati la parlamentare din partea USL din judetul Sibiu:
Nu vedeti ca toata lumea abereaza despre imunitatea parlamentara, perdea de fum dupa care se ascunde super-imunitatea prezidentiala? Reala. Iar Daniel Morar - mai stiti la a cata extensie?
Acum tot DNA va juca rolul de pacificator in PDL, daca ast se mai poate, dupa refuzul Monei Pivniceru de a-i nominaliza pe Morar la conducerea Parchetului General, si probabil o alta sluga a lui basescu la DNA:
seful SPP, generalul Alexandru Burian, seful STS, generalul Marcel Opris, presedintii ANI, Catalin Macovei si Horia Georgescu, presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, Daniel Morar si primul adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea ( seful de facto al principalului serviciu secret al tarii, in fruntea caruia este numit nasul dumneavoastra George Maior).
Niciun sondaj nu a masurat pana in prezent gradul de incredere si popularitatea lui Daniel Morar, pentru a le compara cu cifrele lui Ponta sau Basescu, bunaoara, in scopul de a vedea exact cum percepe populatia lupta impotriva coruptiei, unde plaseaza responsabilitatile si cat de mare este gradul de confuzie nationala
Atacul a fost lansat in cadrul ceremoniei de depunere a juramantului de catre noii judecatori ai CCR, Daniel Morar, Mona Pivniceru și Valer Dorneanu.
Morar au transformat institutiile pe care le-au condus in institutii actionate politic si piloni ai regimului Basescu".
Basescu l-a propulsat pe Daniel Morar, asa cum Iohannis procedeaza cu Livia Stanciu. Si n-ar fi deloc de mirare ca, in locul Liviei Stanciu, sa-l numeasca pe actualul vicepresedinte si sef al Servicului Securitate (chiar asa!) din ICCJ, Ionut Matei.
In zilele de 10 si 11 decembrie, lucratorii Biroului Arme, Explozivi si Substante Toxice Carei, efectuind cercetari pe linia depistarii agentilor comerciali care expun spre vinzare materiale explozive fara a detine autorizatie, i-au depistat in Piata de Alimente din municipiu pe Melinda Morar, 34 ani, si pe Katona Attila, de 22 de ani.
Presedintele Rompan, Aurel Popescu, ne-a declarat ca un morar trebuie sa investeasca in jur de patru milioane de euro pentru obtinerea avizelor de mediu, astfel incat proprietarii de mori sunt tentati sa-si mute activitatea in afara orasului, dar pentru aceasta au nevoie de cofinantare europeana.
Nu pe Vasile Marica, ci pe Daniel Morar si pe Laura Codruta Kovesi, oamenii pe care i-ai promovat si i-ai sustinut, trebuie sa-i chestionezi referitor la coruptia din vami!
S-a certat cu alte celebritati precum Oana Zavoranu, Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor, Mircea Badea, Mihai Bendeac, Daniel Buzdugan si Mihai Morar.
Apetisant ca un pasat cu branza de vaci si telemea de oi. Prin urmare, Daniel Morar, cu raportul DNA. Care serveste patria.
Nu numai ca tinerii vor avea posibilitatea sa intre in legatura directa cu lumea televiziunii, ci acestia vor putea sa ii intalneasca periodic pe Mircea Badea, Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Andreea Berecleanu, Razvan si Dani.
google-analytics.com