Cautare

241 de rezultate pentru "morar" (2.74 secunde)
Conform lui Morar, raportul se constituie intr-o analiza nationala asupra practicilor folosite de partide si candidatii independenti in alegerile locale 2008 pentru a-si acoperi finantarea activitatilor specifice intreprinse.
Concret, in raportul referitor la Romania, Comisia critica incercarile de a limita competentele procurorilor si amenintarile ca procurorul-sef DNA, Daniel Morar, sa nu mai fie numit pentru un nou mandat, precum si modificarile contraproductive aduse Codurilor Penale si Civile.
Si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, pe 30 martie, ca vrea sa pastreze pedepsele pentru coruptie din actualul Cod Penal, dupa ce a discutat despre acest subiect cu Daniel Morar si Laura Kovesi.
Aprecieri din partea lui Krichbaum au primit Agentia Nationala de Integritate, care "a inceput sa isi faca treaba", seful DNA, Daniel Morar, si ministrul justitiei, Catalin Predoiu.
Tocmai de aceea, probabil, ati inaintat propunerea ca Daniel Morar sa fie reconfirmat in functie. La fel ca si in cazul lui Doru Tulus.
Sa folosesti uriasa putere a Presedintiei doar pentru a-l pune pe Maior sa asculte telefoanele si pe Morar sa-i aresteze pe dusmani, asta ilustreaza o mentalitate marunta, de chelner care strica afacerea, pentru ciubuc".
L-am sunat pe domnu’ Morar si m-am autodenuntat", a spus chestorul. Fatuloiu a mai spus ca fostul sef al Politiei Romane, Petre Toba, stia, cel mai probabil, despre toata aceasta afacere, din moment ce ocupa functia de manager.
De ce se da mirat Nastase ca actuala Putere i-a numit politic pe Morar in fruntea DNA si pe Kovesi, in cea a Parchetului General, cat timp in perioada de care vorbeam i-a propulsat in functii, pe aceleasi criterii, pe Amariei, respectiv Botos?
in incercarea mea de a regasi acea aroma inconfundabila a painii negre proaspat scoasa din cuptor, acea paine pe care numai tata, morar de meserie, reusea sa o faca.
Credeti ca DNA Suceava are voie sa finalizeze cu Flutur cat timp conduce Morar DNA? Viitorul premier nu il va mai ajuta pe Flutur sa isi rezolve dosarele", a afirmat liderul PSD.
Undeva, gasca de la Cluj, din care in definitiv face parte si Daniel Morar si purtatoarea de cuvant a primului ministru si multi altii, s-a fisurat iar apoi s-a spart in doua grupuri rivale.
Pe lista celor peste 700 de imobile scoase de Regie la "mezat" se afla si locuinta sefului DNA Daniel Morar, a fostei atlete Doina Melinte, dar si a altor ministri si fosti demnitari.
Nimic nu-i impiedica acum pe ultimii basescieni in viata sa se oripileze la discursul meu politic prin care promiteam ca pedelistii corupti vor ajunge in inchisori (cam unde ii trimite deja, e adevarat doar selectiv, si DNA-ul lui Morar).
L-am numit pe Morar de doua ori, pe Codruta Kovesi de doua ori. Unuia nu i-am spus sa se ocupe de X.
Lasand la o parte sistemul de vot, pentru condamnarea definitiva la puscarie cu executare a primului parlamentar roman trebuie sa-i felicitam pe urmatorii: politisti, ofiteri din servicii, procurori, judecatori : Daniel Morar, Laura Codruta Kovesi, Monica Macovei, Catalin Predoiu, Emil Boc, Traian Basescu.
In fine, in ce priveste desemnarea noilor sefi ai DNA si ai Parchetului General, si acolo seful statului va fi la mina noului ministru al Justitiei, un apropiat al lui Nastase, cel care nu se prea da in vint dupa Morar si Kovesi.
Morar la Catalin Avramescu, de la Ioana Nicolaie la nu stiu cine, o intreaga liota care s-a lipit la aceste fonduri transformate intr-un soi de subventii pentru artisti.
Expira mandatele lui Morar si, respectiv, Kovesi. Si nu-i va mai putea impacheta in dosare penale pe adversarii politici. Dar graba este mare si din perspectiva USL.
Procurorii lui Kovesi si Morar vor continua hartuirea ministrilor din actualul cabinet. Andrei Marga si Victor Ponta sunt cercetati in dosarul "Bruxelles".
Odata debarcat Traian Basescu, eventualele negocieri intre Dan Diaconescu si fostul sef al lui Daniel Morar cad de la sine.
google-analytics.com