Cautare

240 de rezultate pentru "morar" (9.05 secunde)
Markovic 26, 66, Ivan 44, Nistor 71 / Morar 2, Torje 33, 41 Echipele de start: ... Morar, Pitu Rezerve: Buzbuchi - Corinus, Doukoure, Casap, Borza, Sali, Moldoveanu, Andronache, L.
Superliga, etapa a 19-a Farul Constanta - FC Botosani 8-0 (2-0) Grameni 11, Alibec 45+2, 77, 87, Pitu 51, Morar 66, 69, Kiki 81 Echipele de start: ... Rezerve:Buzbuchi, Benzar, Casap, Borza, Nedelcu, Doukoure, Sali, Morar, Moldoveanu;
Morar (40) - pen. ... Popescu, Kiki - Artean, Nedelcu, Casap - Torje, Morar, Pitu REZERVE: Buzbuchi - Borza, Grobry, Moldoveanu, Baluta, R.
Radu Babus, directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat, i-ar dedica lui Daniel Morar, seful Directiei Nationale Anticoruptie, o serenada.
Domnule Radu Morar, noi avem acum, suntem intr-un moment crucial. Criza a devoalat la toate statele tot cancerul din sistemele lor de finantare.
Relatia cu Justitia Minerii din anumite ONG-uri pe justitie se vor grabi sa casapeasca orice cap de pesedist care va indrazni sa sugereze mutarea fie a lui Kovesi, fie a lui Morar - scrisori deschise, rapoarte mitraliate catre presa, lacrimi de crocodile la televizor, plus plangeri prelungi, chinuite, la mama lui UE - Comisia Europeana .
Procurorii coboara Romania in Evul Mediu intunecat Intr-un stat laic, utilizarea Bibliei intr-o ancheta este inadmisibila Procurorii lui Kovesi si Morar actioneaza in aceste zile ca securistii din anii ’50, dar, in paralel uzilizeaza si elemente specifice evului mediu "intunecat".
Iar omul de legatura dintre Morar si Groholski este Marin Popescu, care a ajuns, pe urmele sefului sau, de la Senat la Guvern.
Eu sint si morar, calitate in care pot spune ca pretul piinii nu se raporteaza la piata. Acesta este motivul pentru care nu le putem oferi producatorilor de griu un pret mai bun.
Morar, Horia Patapievici, Andrei Plesu, Petre Mihai-Bacanu, Brandusa Armanca, Doina Cornea, Alex. Stefanescu. Pe de alta parte, partidele se grabesc sa-si desemneze reprezentantii in consiliile de administratie ale SRR si TVR.
Oltean a spus ca va discuta cu Ciupe si va incerca sa il convinga sa treaca peste supararea legata de numirea procurorului clujean Daniel Morar in fruntea PNA, cel care l-a tinut pe fostul senator PD patru luni in inchisoare, pe nedrept.
In noile conditii, procurorul Daniel Morar, presedintele fostului PNA, transformat in DNA, nu mai poate cere direct SRI informatii legate de activitatea anticoruptie, ci totul se va realiza de la nivelul Parchetului General, caruia ii este subordonat.
Turcan a mai spus ca nefinalizarea raportului Comisiei de Ancheta a SRR- SRTV „a fost un moment de slabiciune“ pentru Alianta, mai ales ca i-a fost cerut de procurorul-sef Daniel Morar, seful DNA.
Conform unei note a DNA, inaintate Camerei Deputatilor, seful Departamentului, Daniel Morar, sustine ca Nastase impreuna cu un alt functionar guvernamental ar fi dispus numirea si mentinerea in functie a Irinei Jianu, inspector general de stat si presedinte al Consiliului de Conducere la Inspectoratul de Stat din Constructii, aflat in subordinea ministerului condus pana in 2004 de Miron Mitrea.
De altfel, acesta intentioneaza ca in cursul zilei de luni, 20 februarie a.c., sa organizeze o conferinta de presa pe aceasta tema, in cadrul careia sa-si prezinte nemultumirile, ba mai mult, va transmite nelamuririle sale ministrului Justitiei, Monica Macovei si va face apel catre toate grupurile parlamentare in acest caz, "pentru ca Parchetul nu este al procurorilor personal sau al Monicai Macovei ori al lui Daniel Morar".
Intrebat de ce perchezitia are loc in timp ce Biroul Permanent al Camerei de Deputatilor ia in discutie cererea depusa in acest sens de ministrul Justitiei, seful DNA, Daniel Morar a declarat ca totul se face in baza legii.
Si pentru ca nu putea rezista tentatiei de a mai oferi o mostra din celebrul sau umor burlesc, fostul prim-ministru si actualul presedinte al Camerei Deputatilor ii cheama pe Daniel Morar si pe Monica Macovei la o cafea la el, in Zambaccian.
Catalin Botezatu, Dana Savuica, Mihai Morar (amfitrionul evenimentului), Mihai Bitza, Ela Voineag, Romica Tociu, Pusa Hack, Doru Todorut (Deepcentral), Alin Vaduva (X Factor) s-au numarat printre cei care s-au bucurat de concertele sustinute de Mihai Margineanu, trupa Etajul 4 si Fanfara Republic.
In alta ordine de idei, primarul a tinut sa faca publica o disfunctionalitate care s-ar manifesta, in opinia lui, la nivelul Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce procurorul sef Daniel Morar a declarat ca flagrantul celor doi functionari care au luat spaga nu a apartinut DNA, ci Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, in conditiile in care Primaria primeste adrese legate de acest caz chiar de la DNA.
E a spus ca o sa-i trimita o scrisoare lui Daniel Morar, "pentru ca trebuie recuperat prejudiciul de peste 31 de miliarde de lei".
google-analytics.com