Cautare

240 de rezultate pentru "morar" (2.48 secunde)
Tot atunci, procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, a acuzat, in cadrul unui interviu la TVR, presiunile la care ar fi supusi procurorii in cazul anchetei ce il vizeaza pe ministrul Mediului, Laszlo Borbely.
Cum comentati decizia dlui Morar de a demisiona? ... in ultima perioada, si mai ales de marti, dupa ce a fost si la o televiziune, dl Morar a actionat ca un om politic. ... Cred ca tocmai atitudinea si gesturile domnului Morar din ultimele zile politizasera DNA-ul si Parchetul.
Mihai Morar a hotarat sa sarbatoreasca Dragobetele in club, in cadrul petrecerii Jam Session Zu din Bound. ... Cei trei artisti se vor bate in hituri si vor incerca sa cucereasca inimile doamnelor si domnisoarelor prezente la locatie", a marturisit Morar.
Nicole Cherry impreuna cu DJ Sava si Raluka au hotarat sa se alature initiativei lui Morar. ... The Manifest este fara doar si poate un eveniment pe care nu trebuie sa il ratati pentru ca reprezinta un spectacol din cadrul caruia castigatorul va fi publicul", a marturisit Mihai Morar.
Asistam la o tragere de timp, in speranta ca situatia va capata alta turnura iar dl Morar va ajunge acolo unde isi doreste, la conducerea Parchetului General, lucru pe care il gasim inacceptabil.
Cred ca era nevoie in acel moment sa intelegem, si eu am inteles acest lucru si am sa incerc in continuare sa explic publicului, colegilor liberali, ca de un an de zile situatia procurorilor era blocata si urma sa ramana blocata foarte mult timp de acum incolo din cauza unor interese foarte, foarte particulare ale dlui Morar, dnei Macovei si ale celor din grupul lor, in asa fel incat de fiecare data ba nu e buna legea, desi era legea facuta de dna Macovei, ba nu aveam procedura, dupa ce am avut si procedura au respins cele doua candidaturi, ba ca nu poate sa fie sef decat de la DNA, dar eu cand propun pe cineva de la DNA dnul Morar nu lasa sa accepte propunerea mea - deci era o mosie a dlui Morar, lucru cu care eu nu pot sa fiu de acord.
Noua echipa numita de Basescu sa faca Justitia "Ţepelor" ¬ Monica Macovei, Daniel Morar, Lucian Papici - se pune pe treaba si reia cu mult zel "Zambaccian".
Morar 44 Jefte 90+5 Echipele de start: ... Valceanu - De Moura, Matricardi, Matias, Dobrescu - Alceus, Lixandru - Chamed, Deaconu, Trif - Morar Rezerve:
Deputatul Ioan Oltean, presedintele filialei judetene a PD Bistrita-Nasaud, a declarat ca nu este de acord ca Liviu Ciupe sa demisioneze din partid, desi ii impartaseste opiniile referitoare la procurorul Daniel Morar, noul sef al PNA.
„Personal, o rog pe doamna ministru sa studieze dosarele care vizeaza faptele savarsite de Liviu Ciupe, pentru a constata exact starea de fapt, inainte de a afirma faptul ca procurorul Daniel Morar este nevinovat si ca a instrumentat cauza respectiva in stricta concordanta cu normele procedurale penale“, a adaugat Oltean.
Senatorul democrat Marius Marinescu a declarat ieri ca a cerut, in nume personal, sefului Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, redeschiderea „dosarului Zambaccian“, in care este implicat fostul prim-ministru Adrian Nastase. ... In plus, Marius Marinescu i-a solicitat lui Daniel Morar pedepsirea procurorului care a decis inchiderea dosarului Zambaccian.
Buzdugan si Morar sunt in mare forma. ... Buzdugan si Morar, va iubim si avem nevoie de voi in fiecare dimineata, spiritul ZU ne tine in priza.
Solicitarea a fost insa trimisa la Camera Deputatilor de Monica Macovei la cererea lui Daniel Morar, procuror sef al DNA, departament aflat in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Morar pentru a ridica diploma oferita lui Adrian Nastase la categoria "Emil Bobu", pentru afirmatia "Orice poate sa fie obiect din China". ... Morar.
Scrisoarea pe care i-a trimis-o lui José Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, incepe prin a insera o declaratie a lui Daniel Morar, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie din Romania (DNA).
"Se poate continua lupta impotriva coruptiei fara Macovei, Morar si Kovesi, dar cu ce a gresit Morar? Vor sa-l schimbe ca sa nu se mai faca anchete!", a spus ministrul justitiei despre seful DNA, institutia care se ocupa de anchetarea demnitarilor, si despre procurorul general al Romaniei.
Afirmatiile facute de Taubman, dupa o discutie la DNA cu Daniel Morar, vizeaza necesitatea continuarii reformelor in justitie si anumite semne de intrebare ridicate la Washington cu privire la aceste reforme.
Deputatul PNL Mihaita Calimente i-a cerut public vineri presedintelui Traian Basescu sa-i demita pe procurorii Daniel Morar si Doru Tulus, facandu-i pe cei doi responsabili pentru tranformarea DNA "intr-un instrument de politie politica ce actioneaza dupa ordine dictate chiar de la Cotroceni".
Este stiut faptul ca cererea de revocare a lui Doru Tulus a provocat discutii aprinse in contradictoriu intre ministrul Justitiei si procurorul general al DNA, Daniel Morar.
google-analytics.com