Cautare

4423 de rezultate pentru "ministru" (3.68 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, la Craiova, ca nu cunoaste mai mult decat motivele anuntate intr-un comunicat emis de Institutia Prezidentiala legate de lipsa presedintelui Traian Basescu de la investirea in functie a noului ministru al Administratiei si Internelor, Liviu Dragnea.
Guvernul va adopta actele necesare desfiintarii, restructurarii sau comasarii agentiilor guvernamentale in urmatoarele doua saptamani, a anuntat primul-ministru Emil Boc, la finalul sedintei de Guvern. ... Exceptie vor face acele agentii a caror activitate este conforma reglementarilor europene si au fost infiintate potrivit directivelor Uniunii Europene", a precizat primul-ministru.
Anterior, in cadrul audierilor din Comisii, Seitan a afirmat ca "nu se simte sacrificat" si nu trebuie neaparat sa fie ministru. ... Catalin Predoiu a primit aviz negativ dupa audierea de ieri, din comisiile juridice reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, pentru functia de ministru al Justitiei si Libertatilor Cetatenesti.
A fost cel mai longeviv ministru al Transporturilor, detinand aceasta functie in cinci guverne postdecembriste (Roman, Stolojan, Ciorbea, Vasile, Isarescu), si este principalul vinovat pentru starea drumurilor nationale si a cailor ferate, precum si pentru faptul ca nu avem autostrazi.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca, in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat alegerile prezidentiale, Catalin Voicu ar fi fost ministru de Interne in acest moment.
Acelasi lucru s-a intamplat si in Romania si fostul ministru al Finantelor recunoaste ca s-au distribuit sume uriase, in special fondul valutar special era urmarit. ... A fost mentinut fostul ministru al Finantelor, dar in spate conducea Stolojan.
Sebastian Lazaroiu va avea acces la informatii despre cei sase milioane de pensionari Presedintele PSD Suceava, deputatul Catalin Nechifor, apreciaza ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii vizeaza viitoarea campanie electorala, avand in vedere ca acesta va detine informatii si date personale ale celor sase milioane de pensionari pe care va incerca sa-i manipuleze.
Ritli Ladislau este noul ministru al Sanatatii Medicul bihorean Ritli Ladislau a depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Sanatatii, in fata presedintelui Traian Basescu.
veti ramane, astfel, un prim-ministru complet izolat de ministrii si de fortele politice care il sustin, adica un prim-ministru ineficient, iar noi nu ne dorim acest lucru;
Seful statului roman a sustinut ca i-ar fi propus liderului PSD, Victor Ponta, sa ocupe functia de prim-ministru. ... - "I-am propus lui Victor Ponta functia de prim ministru.Nu a raspuns. ... In ceea ce priveste anticipatele, le-am spus domnul Ponta poate fi prim-ministru.
Dl prim-ministru M. ... Ungureanu ca prim ministru al guvernului Romaniei am privit-o ca o izbavire dupa desertul de sperante provocat de evolutia dlui Emil Boc. ... Dar actualul prim ministru al Romaniei nu s-a multumit cu aprecierile pe care le primea de la Cotroceni.
Dupa 8 ani de "seceta", Ponta readuce guvernul in ograda PSD Presedintele PSD, Victor Ponta, copresedinte al Uniunii Social Liberale, a fost desemnat azi de presedintele Traian Basescu drept candidat la functia de prim-ministru. "Astazi am avut consultari cu partidele in vederea desemnarii unui nou prim-ministru.
In politica externa, rolul Guvernului si al Primului Ministru este predominant. ... • Situatia Romaniei, in perioada 2005-2008, a consemnat o participare comuna a Presedintelui si, respectiv, a Primului Ministru, la intalnirile la nivel inalt in Uniunea Europeana.
Spre exemplu, in cazul in care domnul Basescu a refuzat sa numeasca in functii oameni propusi pentru functii de ministru, iar Curtea Constitutionala practic a inovat, a decis ca presedintele poate sa-l refuze pe primul, dar nu pe al doilea.
Premierul Victor Ponta a anuntat ca va formula in cursul zilei de miercuri propunerile pentru posturile de ministru la Educatie si Cultura.
Si fostul ministru al muncii, Ioan Nelu Botis, doreste sa obtina titlul de doctor in inginerie industriala, in timp ce fostul ministru al agriculturii, Stelian Fuia, este inginer doctor in agronomie. ... Fostul ministru al tineretului si sportului, Monica Iacob Ridzi, a obtinut acelasi titlu in stiinte ingineresti.
"Domnilor presedinti ai Camerelor, domnule prim-ministru, domnilor ministri, doamnelor si domnilor, inainte de toate, cred ca se cuvine sa multumesc ministrilor care parasesc astazi Cabinetul Victor Ponta.
Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul pentru numirea doctorului Raed Arafat in functia de ministru al Sanatatii, informeaza Administratia Prezidentiala. Raed Arafat, care detinea functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, devine ministru al Sanatatii, ca urmare a demisiei din aceasta functie a lui Vasile Cepoi.
Traian Basescu, viitorul prim-ministru al Romaniei. ... Fostul ministru al Finantelor in Guvernul Tariceanu, Ionut Popescu, a lansat pe blog un scenariu bomba in legatura cu viitorul politic al lui Traian Basescu. ... Declaratia fostului ministru a fost prezentata la Antena 3, de Razvan Dumitrescu.
Ce nu stiati despre Ioana Petrescu, noul ministru al Finantelor Publice Ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, este una dintre enigmele Guvernului Ponta III.
google-analytics.com