Cautare

497 de rezultate pentru "mihaela tatu" (3.85 secunde)
Sotia liderului PSD, Mihaela Geoana, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca sotul sau a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finala din campania prezidentiala si ca si ea a simtit aceste influente.
Eu cred ca puteti sa obtineti mult mai bine aceste detalii de la Mircea Geoana si de la Mihaela Geoana", a mai aratat Nastase, care a adaugat ironic ca peste tot sunt energii:
Mihaela Geoana este, de asemenea, acuzata de fals. "Concluziile cercetarilor efectuate de ANI si asa-zisele "indicii temeinice" identificate de Agentie reprezinta o suma de neadevaruri si de erori comise fie intentionat, fie din lipsa de profesionalism", a raspuns Mircea Geoana.
"Ei ne-au informat ca s-a dispus achitarea in dosarul penal si au solicitat reluarea activitatii fiindca nu mai este valabil motivul pentru care s-a dispus incetarea raporturilor de serviciu", a declarat Mihaela Gontiniac, secretarul municipiului.
Terminam raportul si facem plangerea", a precizat Mihaela Gontiniac. Romulus Eram vrea daune moraleAproape in fiecare zi apar elemente care intaresc faptul ca adresele in baza carora au fost retrasi banii din garantie au fost "fabricate".
'Am privit cu amuzament toata tevatura "violet", desi mi-am pus de la inceput intrebarea in ce masura e mai ridicola doamna Mihaela, care a pus infrangerea dragostei sale pe seama flacarii cu pricina, decat "administratia prezidentiala" care l-a angajat si l-a tarat ca pe moaste pe magicianul izvorator de foc malefic cu pricina.
In Iasi, grupul nemultumitilor este condus de senatorul Mihaela Popa existand suspiciuni ca pozitiile recente ale deputatului Daniel Oajdea, contrare liniei oficiale a partidului, sunt dirijate din umbra de Popa.
Pe langa acestia au mai fost evidentiati procurorii Mihaela Mihai, dar si procurorul Aurel Simion, specializat in anchetarea faptelor de coruptie.
Tot de astazi, presedinta a acestei instante este Mihaela Elisabeta Cotora, iar vicepresedinte cu delegatie la aceeasi instanta este judecatorul Emanoil Robert Condurat.
Tot de astazi, presedinta a acestei instante este Mihaela Elisabeta Cotora, iar vicepresedinte cu delegatie la aceeasi instanta este judecatorul Emanoil Robert Condurat.
Un grup de initiativa format din parlamentarii Lia Olguta Vasilescu (PSD) si Mihaela Popa (PD-L), deputatii: Cristina Ancuta Pocora (PNL), Alina Gorghiu (PNL), Carmen Moldovan (PSD), Oana Mizil (PSD) si fostul deputat Lavinia Sandru (PIN) au organizat miercuri o intalnire pe tema unui cod de conduita in online.
In vara anului 2006, autoutilitara Fiat Ducato a SC VISILCO GENCOM SRL Craiova - patronata de Mihaela Despina Cotiga, sotia inspectorului-sef de la ITM, si administrata de fiul sotilor Cotiga - s-a defectat.
Mihaela Zarnescu publica in "Monitorul de Vaslui" articolul "Inca trei legi in dreptul senatorului Doina Silistru", pe care il puteti citi in continuare.
Plenul Senatului a adoptat ieri o initiativa legislativa apartinand senatorului PD-L Mihaela Popa, care prevede ca tinerii sub 14 ani sa aiba acces gratuit la competitiile sportive interne.
Mihaela Geoana sustine afirmatiile sotului sau: "Victor Ponta isi facea de lucru pe la usa, dupa care s-a apropiat de noi si ni s-a adresat:
Victor Ponta a mai spus ca in calitate de presedinte de partid nu va intra in polemici pe aceasta tema nici cu Cosmin Gusa si nici cu Mihaela Geoana.
Liderii locali ai PSD si PDL Gheorghe Nichita si Mihaela Popa au facut apel atat la politicieni, cat si la simpatizantii partidelor sa nu politizeze festivitatile de la Iasi organizate de Ziua Unirii.
Ridzi, Roberta Anastase, Elena Udrea, Rodica Culcer, Andreea Pora, Sabina Fati, Alinuta Mungiu, s-au adaugat cu pasiune si dedicare Mihaela Naftanaila si Ondine Ghergut, "ziariste" la "Romania libera".
Daca jigodiile cu putere de decizie de la PSD il dau jos pe Geoana - alt mare caracter si el, pacat de Mihaela si de doamna Margot!
Lista "evacuatilor" La aceste adrese locuiesc ministri precum Daniel Funeriu, Gheorghe Ialomitianu, fosti ministri precum Cseke Attila, europarlamentari precum Adrian Severin, fundatii precum "Renasterea" condusa de Mihaela Geoana, vicepresedintele AVAS Ionela Pop Bruchental, directorul general al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, inspectorul general al Politiei Romane, presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, procurorul general al DNA, presedintele Agentiei Domeniilor Statului, fostul procuror general al Romaniei Tanase Joita, fosti demnitari ai regimului comunist sau de dupa 1990, precum Serban Nicolae sau Stefan Andrei (ministru de Externe in perioada comunista).
google-analytics.com