Cautare

497 de rezultate pentru "mihaela tatu" (3.29 secunde)
Pentru Autoritatea Judeteana de Plati Sociale este sustinuta Mihaela Ristea, la Oficiul de Autorizare si Control in Turism - actuala sefa, Corina Gheorghe, la Unitatea de Ameliorare si Reproductie in Zootehnie - Stefan Popa (dupa ce, cu o zi inainte, pe lista PSD figura numele lui Edem Veli), la Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semintelor si Material Saditor - Mircea Chipaila, in timp ce la Directia Judeteana de Sport este mentinuta actualul director - Elena Francu.
Si Agentia de Plati si Prestatii Sociale asteapta de la o zi la alta sa vina noul sef, si anume Mihaela Ristea, actual director adjunct al DGASPC Constanta.
"Ceausescu, daca ai mai fi trait, orasul nostru nu ar mai fost asa de mizerabil", a scris Mihaela Ghituleasa, din Scornicesti.
Onorius Barsan - Unitatea Fitosanitara, Bogdan Valsan (sustinut de social-democrati) - Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale, Daniela Turcanu-Carutiu - Directia Judeteana Pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural aNational, Geronimo Braescu - Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Cristina Samoila - la Casa Judeteana de Pensii, George Visan - Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie, Mihaela Ristea - Autoritatea Judeteana de Plati Sociale, Gabriel Tufeanu - Regia de Exploatare a Filmului, Stefan Popa - Unitatea de Ameliorare si Reproducere in Zootehnie, Sanda Gabriela Radu - Biroul de Renta Viagera, Mircea Chirpala - Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semintelor si Materialului Saditor.
Mihaela Dinisov, directorul adjunct, Tanta Culetu director adjunct si Clara Junc, directorul economic -, la institutie au ajuns doar 3 instiintari.
Daniel Learciu - propus pentru functia de director adjunct la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Dimciu Mergeani - director adjunct Garda Financiara, Mihaela Sonel - director adjunct Oficiul de Consultanta Agricola, Dumitru Moinescu - director adjunct la Inspectoratul de Stat in Constructii, Marian Becheanu si Marius Ciobanu - directori adjuncti la Inspectoratul Teritorial de Munca, Dionisie Culetu - inspector adjunct la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.
Mihaela Dinisov, dr. Catalin Grasa si dr. Adrian Pavlov. pentru ocuparea functiilor din cadrul DSP. "Perioada de inscriere a candidatilor s-a prelungit pana astazi (n.
Mihaela Dinisov - director adjunct sanatate publica si programe, dr. Adrian Pavlov - director adjunct control in sanatate publica, respectiv Klara Junc, Janetta Toanca si Nina Popa - toti aspiranti ai postului de director coordonator adjunct financiar contabil.
Mihaela Dinisov, directorul adjunct DSP. Potrivit acesteia, din rapoartele privind calitatea apei de imbaiere pe parcursul anului trecut, 98% din probele de apa de imbaiere recoltate au fost corespunzatoare la nivelul valorilor obligatorii de Uniunea Europeana.
Emilian Cutean a fost trimis in judecata, in 2006, alaturi de Mihaela Daniela Sbarcea, sub acuzatia de efectuare a unor operatiuni financiare incompatibile cu functia si abuz in serviciu, respectiv, complicitate la aceste infractiuni.
Emilian Cutean a fost trimis in judecata, in 2006, alaturi de Mihaela Daniela Sbarcea, sub acuzatia de efectuare a unor operatiuni financiare incompatibile cu functia si abuz in serviciu, respectiv, complicitate la aceste infractiuni.
Emilian Cutean a fost trimis in judecata, in 2006, alaturi de Mihaela Daniela Sbarcea, sub acuzatia de efectuare a unor operatiuni financiare incompatibile cu functia si abuz in serviciu, respectiv, complicitate la aceste infractiuni.
Otilia Chirita - pentru functia de prim-procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt (7,82), Laura Mihaela Sarcina - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu (7,74), Stefania Chelu - Parchetul de pe langa Judecatoria Strehaia (8,12) si Lavinia Mariana Ilie - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Carbunesti (8,39).
Fiecare inspector are una", a declarat Mihaela Raducan, sefa CJPC Gorj. In urma verificarilor efectuate la 16 agenti economici din Targu Jiu, Motru si Tismana, care comercializeaza preparate din carne, au fost identificate mai multe probleme.
Madalin Dica, Mihaela Obreja, Adrian Badea, Liviu Anghel, Florin Stanciulescu, Florina Panaite, Silviu Amza, Ionut Popescu, Cati Siret si Silvia Manole.
"Aceasta carte este, de fapt, un crampei, o incercare de strafulgerare a ceea ce au reprezentat pentru mine, pentru Mihaela, pentru copiii nostri, pentru familia noastra, curentele care ne-au influentat.
• Mircea Geoana a votat alaturi de sotia sa, Mihaela, la Liceul Jean Monnet din Capitala, pentru un presedinte care sa rezolve problemele adevarate si pentru referendum, "dar acest lucru nu va tine loc de Guvern competent, de presedinte care sa se ocupe de problemele adevarate si de creare de locuri de munca si de iesire din aceasta criza", a spus Geoana, dupa ce si-a exercitat dreptul de vot.
O stiu bine si pe sotia lui, Mihaela, care e machedoanca!", a spus Serghei Mizil. Un individ a trimis un SMS in care ii spunea lui Mizil "ca ar fi trebuit impuscat".
• Cultura - Nu ne-am putut decide pe cine sa alegem dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu, asa ca le propunem pe amandoua.
Sotia liderului PSD, Mihaela Geoana, a afirmat recent ca sotul sau a fost "atacat energetic" in timpul dezbaterii finale dinaintea alegerilor prezidentiale.
google-analytics.com