Cautare

2455 de rezultate pentru "membri" (2.73 secunde)
Cel putin 12.000 de gaalaateni sint membri ai unuia dintre partidele politice care activeazaa pe scena politicaa din Galati.
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: - Lady Olenna Tyrell, cunoscuta sub numele de Regina Spinilor, mama lui Mace Tyrell.
Dupa ce a aflat ca la miting participa si sustinatori din Constanta si Târgu Mures sau Buzau, Visan a declarat ca în urma discutiilor între membri organizatiei s-a ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu se organizeze nici o plecare.
Dupa ce a aflat ca la miting participa si sustinatori din Constanta si Târgu Mures sau Buzau, Visan a declarat ca în urma discutiilor între membri organizatiei s-a ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu se organizeze nici o plecare.
Cabinetul-alternativa al PD-L este format din comisii departamentale ai caror membri au fost, insa, deja desemnati de catre conducerea partidului, ei urmand sa elaboreze, pe fiecare domeniu guvernamental in parte, documentul fundamental al strategiei politice:
Purtatorul de cuvant al PC, deputatul Bogdan Ciuca, a declarat ca la nivelul administratiei locale conservatorii sunt reprezentati de aproximativ 3.000 de membri, dintre care, in ultima perioada, 150 au venit si 90 au plecat la alte formatiuni din arcul puterii.
Noi, acum, si toate partidele din Romania, avem doar membri, nu si simpatizanti. Peste tot, in lumea civilizata, partidele au membri, dar si simpatizanti care sunt un fel de membri, sa le zicem, cu jumatate de norma.
Din CA-urile regiilor craiovene vor iesi acei membri care nu fac dovada pregatirii superioare in domeniu. ... Chiar consilierul primarului Craiovei a recunoscut, indirect, acest lucru, declarand ca, in momentul plecarii fortate a unor membri ai CA-urilor, "vor fi multe discutii".
Tinerii liberali mai sunt nemultumiti ca, inaintea alegerilor din PNL Targu Jiu, baza de date a partidului a ajuns sa numere numai 150 de membri, din 1.440, majoritatea sustinatori ai lui Dian Popescu.
Grupul Parlamentar al PPE este cel mai numeros din Parlamentul European, cu 268 de membri (37% din numarul total al europarlamentari-lor - 732).
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Chiliman - Moisescu pe post de Stoica - Stolojan Conform unor informatii care circula deja in mediul online, luni, ar urma ca un grup de membri PNL exclusi sau schimbati din diferite functii sa transforme platforma online "Romania Liberala" intr-o platforma politica prin care se va incerca ruperea unui segment din PNL.
- Cartel Alfa pretinde ca are sute si sute de mii de membri de sindicat; - BNS afirma ca are si el sute si sute de mii de membri de sindicat; - PNL se lauda cu milioane de membri si simpatizanti;
"Ne asteptam" In numele PNL, deputatul Emil Strunga ne-a spus ca decizia Curtii Constitutionale nu i-a surprins pe parlamentarii liberali, motivul fiind reprezentat de faptul ca o parte dintre judecatorii Curtii a detinut, cu ceva vreme in urma, calitatea de membri PSD.
Comisia juridica a Senatului a aprobat marti un proiect de lege initiat de Guvern, care stabileste ca urmarirea penala si judecarea fostilor membri ai Executivului nu se efectueaza potrivit normelor de procedura penala de drept comun, ci conform procedurii aplicate actualilor ministri.
Pana si PNL are mai multi membri decat PDL in Bucuresti Cristian Preda prezinta, pe blog, cifrele inregistrate la Tribunalul Bucuresti privind romanii inscrisi in partide si remarca cresterea sustinatorilor afiliati PSD si PNL. "Am numarat 20 de formatiuni care au depus liste cu membri.
Comisia comuna permanenta a Parlamentului privind Statutul deputatilor si senatorilor, organizare si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului are in componenta 7 membri - :PSD - senator Toni Grebla, deputat Gabriel Vlase, deputat Anghel Stanciu;
Cei 5 membri ai Consiliului Fiscal vor fi nominalizati de Academia Romana, Banca Nationala a Romaniei, Academia de Studii Economice, Institutul Bancar Roman si de Asociatia Romana a Bancilor, mandatul lor fiind de 5 ani.
"Se poate vorbi de unitate sindicala cind formezi un sindicat de 100 de membri, prin incercarea de a diviza un altul de 5500 de membri, cu o vechime de 15 ani?” precizeaza comunicatul.
google-analytics.com