Cautare

2559 de rezultate pentru "membri minori" (3.38 secunde)
Cei care transporta minori fara a se asigura ca acestia poarta centura de sirguranta vor plati echivalentul a 4 puncte de amenda, respectiv 420 lei.
Zeci si sute de mii de oameni incluzand, nu de putine ori, familii intregi cu copii minori, au luat cu asalt portile Europei incercand cu disperare sa evadeze din infernul unor conflicte sangeroase si al unor crize care par fara de sfarsit.
o misiune de salvare a unor cetateni africani, care doreau sa ajunga in Europa la bordul unei ambarcatiuni gonflabile .Cei 119 de cetatenii africani erau toti barbati (intre care 34 minori) , proveneau din sapte state africane si se aflau in pericol iminent de a se scufunda.
Pentru a afla totalul populatiei tarii adaugam numarul copiilor minori, cu varsta intre 0 â€" pana la 18 ani, cifre de la INS:
Nu e voie casatorie cu minori. Nu e voie casatorie intre rude. Nu e voie casatorie cu mai multi (harem).
De ce am iesit in strada impotriva la gratiere Draga Tetelu, ma numesc Costel Dumitriu, am 32 de ani, lucrez ca sofer cu doi copii minori, sunt din Bucuresti si vreau sa spun motivele care m-a facut sa ies din casa pe 22 ianuarie la orele 18:12 fix, ca sa manifestez impotriva la decretele de gratiere si amnistie, deci impotriva la PSD, ALDE si USR.
in 2001 a fost primul site din Romania care a dezvoltat un serviciu de mesagerie instant in browser, in 2010 a dezvoltat sistemul de raportare al utilizatorilor care incalcau regulile de utilizare ale site-ului, in 2017 - WallY - algoritmul de inteligenta artificiala care sta azi la baza interfetei personalizate, iar in 2019 algoritmul a fost imbunatatit printr-un sistem de validare a profilului real, si de detectare a fotografiilor care afiseaza nuditate sau minori.
Recent am relatat despre o banda de minori care, desi prinsi de politie, au fost eliberati de procurori pentru a fi cercetati in stare de libertate, nefiind considerati pericol public.
Celor doi minori li s-a intocmit dosar penal si sunt cercetati in stare de libertate pentru savarsirrea infractiunii de furt calificat.
La data de 19 aprilie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 22 Politie, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Serviciului Investigatii Criminale - Sector 6 Politie, i-au depistat la scurt timp dupa comiterea faptei, pe un minor de 13 ani din jud.
Clasa mijlocie arata cu degetul catre cresterea taxelor pentru a sprijini programele sociale la care laburistii s-au intors in buna-vechea traditie proletara (200 de lire sterline pentru incalzire pe timpul iernii, ajutor pentru mamele singure cu copii minori, bilete cu reducere pentru pensionari etc.).
Clasa mijlocie arata cu degetul catre cresterea taxelor pentru a sprijini programele sociale la care laburistii s-au intors in buna-vechea traditie proletara (200 de lire sterline pentru incalzire pe timpul iernii, ajutor pentru mamele singure cu copii minori, bilete cu reducere pentru pensionari etc.).
Doi frati de 16 si 17 ani dintr-o localitate din Vaslui au furat masina familiei si au plecat cu ea.
314 minori au fost abuzati sexual de preoti catolici intre 1975-2018. Anul trecut, Papa l-a trimis pe cardinal in vacanta duhovniceasca.
Tot din aceeasi zona, primim si informatia ca sute de minori au fost adusi din judet si tinuti toata ziua in soare ca sa il vada si sa-l aplaude pe Traian Basescu la mitingul de la Iasi.
Nu credeam ca voi apuca ziua in care o instanta de judecata va decide sa acorde custodia unor copii minori unui tata alcoolic in ultimul grad in dauna mamei, care era singur intretinator al familiei.
Noaptea trecuta, 22 spre 23 septembrie, la ora 23:27, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Salaj au fost sesizati cu privire la faptul ca sase minori, cu varste cu cuprinse intre 6 si 12 ani, din localitatea Somes Odorhei, s-au ratacit in padure, fiind plecati dupa ciuperci, de la ora 18:00.
Puhoiul amorf al prostimii, aici in sensul indulgent de multime, si-a rupt oasele si a inhalat otrava de la fumigenele aruncate la metrou de cretinii, inca minori, tunsi sovage si cu piercing supurand in buza, mandri de isprava lor si de gecile cu "Puta Madre".
Si cautarile pentru micutul disparut la marginea satului Viroaga m-au dezamagit, trebuie sa recunosc, ca si alte cautari in cazuri de minori disparuti.
Politia Romana si procurorii anti-mafia fac, in aceasta dimineata, peste 300 de perchezitii in toata tara pentru destructurarea unor grupari infractionale specializate in trafic de droguri, trafic de minori si persoane, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranti.
google-analytics.com