Cautare

2559 de rezultate pentru "membri minori" (2.71 secunde)
Comisia va fi condusa de presedintele Senatului, liberalul Crin Antonescu, va avea 23 de membri, iar pentru ca sedintele sa poata avea loc va fi necesar un cvorum de doua treimi. PSD are noua membri in comisie: ... PNL are sase membri: ... PDL are trei membri si anume:
Multi sint membri ai partidelor aflate acum la putere. Altii sint recunoscuti pentru meritele lor si de aceea ocupa posturile de membri ai consiliilor de administratie.
In articolul prezentat se arata ca noi membri sunt mult mai saraci decat cele doua state europene la momentul aderarii lor.
La ora actuala 'Siderurgistul' are aproximativ 5.500 de membri si speram sa se ajunga la 8.000 de membri, ceea ce ar insemna ca sindicatul va fi cel mai mare din Galati si din Romania", ne-a declarat presedintele FSS Metarom Galati, Ghiocel Constantinescu.
Activitatea Directiei Generale a Finantelor Publice si a Comisariatului Garzii de Mediu Galati va fi paralizata joi, intre orele 8 si 10, in urma grevei de avertisment declansate de catre angajatii celor doua institutii, membri de sindicat.
Ieri, societatea detinuta de stat a dat girul unor noi membri:
care au legatura cu sectorul agricol pot sa devina membri ai Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala, unde beneficiaza de schimb de informatii pe ce tema doresc ei, consultanta si asistenta tehnica pentru investitii si pentru atragerea de fonduri europene.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masa si de alergare stradala din Romania, anunta noii membri onorifici care devin implicit si ambasadori ai evenimentelor BUCHAREST RUNNING CLUB PREMIER EVENTS.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Con tinuare) - ORA 17.40 Cristian Ciortan, iubitul uneia dintre victimele care nu a fost inca gasita de echipajele de cautare, a declarat pentru Adevarul ca doar cu 10 minute inainte de tragedie, primise un SMS de la Gabriela Camelia Harton, logodnica sa, care ii confirmase ca este insarcinata.
Cine a infiintat aceste ONG-uri, grupind macar citiva membri de caciula, a caror activitate e, in cea mai mare parte, inexistenta cu desavirsire si de care nu aude nimeni mai niciodata?
Comentatorii fenomenului politic romanesc si numerosi membri si simpatizanti ai PSD considera insa ca in PSD jocurile sint deja facute si aduc in acest sens citeva argumente care merita luate in seama.
Fara indoiala, cea mai mare parte din oameni au taiat-o din partid dupa alegeri, scriam noi acum vreo doua saptamini ca in schimb PNL si PD sint asaltate de noi membri, sute sau chiar mii de noi adeziuni fiind depuse la noii puternici ai zilei.
Dupa italieni (13 membri), britanici (12) si francezi (11), urmam noi, cu noua (viitori) europarlamentari (sapte din PNL + doi din PC). Dupa noi, bulgarii, la egalitate cu nemtii (sapte membri fiecare). Si asta, dintr-un total de 107 membri ALDE.
Deputatul PUR a initiat, de asemenea, o propunere legislativa privind protectia sociala a femeilor casnice, acestea urmand sa primeasca o indemnizatie pentru activitatea casnica, in functie de cati copii minori au in ingrijire, si daca se constata un venit lunar impozabil pe cap de familie mai mic decat salariul minim brut pe economie.
livrarea de cladiri, inclusiv a terenului pe care sunt construite, destinate a fi utilizate drept case de copii si centre de recuperare si reabilitare pentru minori cu handicap;
Printre modificarile importante aduse in domeniu azilului de noul act normativ se numara extinderea posibilitatii de a se acorda, la cerere, statutul de refugiat si copiilor minori din casatoriile incheiate dupa intrarea pe teritoriul Romaniei, din afara casatoriei sau adoptati de beneficiarul principal al formei de protectie.
Senatorul democrat Marius Marinescu propune ca sotul, sotia si copiii minori ai demnitarilor sa nu mai beneficieze de pasaport diplomatic.
Serviciile de Securitate din Marea Britanie avertizeaza ca liderii Califatului pregatesc in Siria, Libia si Irak adevarate legiuni formate din minori gata sa se arunce in aer in statiuni turistice din Tunisia, Turcia, Egipt si Maroc.
Alti 380 de minori au ajuns in grija unor asistenti maternali, 35 au fost plasati la familii, 30 au ajuns in centre de plasament, 16 in centre de primire in regim de urgenta, trei in familia extinsa si 33 in alte situatii.
Astept ziua in care politistii vor sanctiona micile delincvente si nu vor mai da neputinciosi din umeri, justificandu-si neputinta ba prin prejudiciul mic, ba prin afirmatia ca faptele au fost comise de minori ce nu pot fi trasi la raspundere, ba prin cine stie ce alte scuze.
google-analytics.com