Cautare

2558 de rezultate pentru "membri minori" (3.23 secunde)
Comisia comuna permanenta a Parlamentului privind Statutul deputatilor si senatorilor, organizare si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului are in componenta 7 membri - :PSD - senator Toni Grebla, deputat Gabriel Vlase, deputat Anghel Stanciu;
Cei 5 membri ai Consiliului Fiscal vor fi nominalizati de Academia Romana, Banca Nationala a Romaniei, Academia de Studii Economice, Institutul Bancar Roman si de Asociatia Romana a Bancilor, mandatul lor fiind de 5 ani.
Nu mai putin de 24 de perchezitii au loc, la aceasta ora, la adrese din Bucuresti si Ilfov, pentru prinderea unor membri ai unei grupari acuzate de proxenetism si prostitutie cu barbati, intre care si minori.
"Se poate vorbi de unitate sindicala cind formezi un sindicat de 100 de membri, prin incercarea de a diviza un altul de 5500 de membri, cu o vechime de 15 ani?” precizeaza comunicatul.
Liana Naum si Paul Botas, "debarcati" fara drept de apel Prin vot secret au fost desemnati, de catre delegatii prezenti la conferinta Biroul Executiv al PSD Mangalia, format din 17 membri si Consiliul Municipal, din 47 de membri.
Conducerea centrala a dorit insa sa puna capat luptei dintre taberele din PD Satu Mare, conducerea de pina simbata a filialei judetene fiind "sapata” de mai multa vreme de "agrarienii” din organizatie, membri de circumstanta ai PD proveniti din fostul partid agrarian al lui Victor Surdu.
Vivre, retailerul online de produse de casa si gradina, a depasit in luna iulie un milion de membri, dupa ce la finalul anului 2013 numarul se ridica la 700.000.
De asemenea, ii vom ruga pe colegii de la PD sa-si rezolve problema de la sectorul 6, unde doi membri PD se judeca pentru postul de viceprimar al sectorului", a afirmat Orban.
O alta informatie aruncata pe piata este cea referitoare la un oarecare vicepresedinte care ar face apel catre vechii membri PSD de a reveni in forta la partid, pe motiv ca...
Astfel, Consiliul ar urma sa fie format din patru membri propusi de Senat, patru propusi de Camera Deputatilor, doi propusi de presedinte si trei de Guvern.
Partidul Noua Generatie numara, la ora actuala, in zona Mangaliei, circa 300 de membri "activi", insa, afirma conducerea formatiunii, numarul simpatizantilor este de cateva ori mai mare.
Aceasta declaratie vine dupa ce sustinatorii din judete ai platformei au anuntat ca in cadrul campaniei incepute la 8 decembrie au strans semnaturi pentru inregistrarea PLD si ca printre semnatari se numara si membri PNL.
Vicepresedintele provizoriu al PLD, Gheorghe Flutur, neaga acuzatiile de racolare a unor membri conservatori si considera declaratiile vicepresedintelui PC Petru Calian drept "o copilarie".
Situatiile penibile nu au intarziat insa sa apara, caci deputatul, dupa ce a "turuit" lectia invatata de acasa, adica lista cu cei 12 membri ai Biroului Executiv Judetean provizoriu, nu a mai gasit prea multe de spus.
Astfel, au fost aprobati ca membri titulari ai CA al SRTv: ... Plenul Parlamentului a aprobat si propunerile de membri supleanti pentru Consiliul de Administratie al SRTv.
Cei aflati la sediul PNL erau aseara cuprinsi de febra alegerilor, chiar daca nu erau foarte multi membri care sa tina evidenta situatiei la nivelul municipiului si al judetului.
Evenimentul n-a trecut insa fara incidente - mai multi membri de partid au semnat pentru organizarea de alegeri si si-au manifestat nemultumirea fata de Elena Udrea, in timp ce reprezentantii mass-media au aflat pe oricare alte cai decat cele oficiale despre conferinta de presa.
proximativ 20 de membri ai Organizatiei de Tineret a PD-L Constanta au organizat joi o conferinta de presa in fata sediului filialei judetene a partidului, pentru a-si exprima solidaritatea cu cei zece membri exclusi din partid, dar si cu alti colegi amenintati cu excluderea.
Constantin Chirila, presedintele preferat de 49 organizatii PDL CCJ a decis anularea tuturor sanctiunilor de excludere date de Ion Popescu, cei 23 de membri exclusi fiind astfel reprimiti in partid.
Starea tensionata din PSD Olt s-a acutizat in cele aproape trei saptamani scurse de la alegerea noii conduceri, sute de membri demisionand, iar alte cateva zeci, printre care si alesi locali, au fost exclusi din partid, informeaza corespondentul NewsIn.
google-analytics.com