Cautare

3685 de rezultate pentru "membri minori ai partidelor" (3.80 secunde)
De asemenea, opt parlamentari UNPR si cinci UDMR se regasesc pe listele de la locale ale partidelor, alaturi de patru deputati neafiliati, plus un reprezentant al minoritatilor nationale.
Cum comentati asta, mai sunt fideli judecatorii partidelor care i-au propus? ... Pentru ca intre cei 5 judecatori care se considera ca ar fi "judecatori ai Puterii", 3 dintre ei nu au facut niciodata politica, sunt profesori universitari, nu au fost inregimentati politic.
Daca te-ar fi preocupat democratia, ai fi cerut Parlamentului Romaniei sa continue implementarea recomandarilor Comisiei de la Venetia prin extinderea eliminarii cvorumului de participare la toate tipurile de referendum, nu doar la cel de fata.
Potrivit legii partidelor, art.6, pot fi membri ai partidelor politice doar cetatenii care, potrivit Constitutiei, au drept de vot.
Hotararea judecatorilor constitutionali vine dupa ce in mediul politic se discuta despre schimbarea legii partidelor.
El prevedea libertatea de infiintare a partidelor politice, in conditii extrem de putin constrangatoare. Era nevoie de existenta a numai 251 de membri.
Daca in acel moment un politician de talia lui Nicolae Lupu da o lovitura propriului partid, democratiei, independentei nationale numai si numai pentru ca nu primise un amarat de post de ministru fara portofoliu, cum sa pretinzi politicienilor de azi, aflati inca in stadiul de sugari, sa lase de o parte meschinele interese personale pentru a pastra unitatea partidelor carora le sunt membri sau chiar lideri?
Deputatul PUR a initiat, de asemenea, o propunere legislativa privind protectia sociala a femeilor casnice, acestea urmand sa primeasca o indemnizatie pentru activitatea casnica, in functie de cati copii minori au in ingrijire, si daca se constata un venit lunar impozabil pe cap de familie mai mic decat salariul minim brut pe economie.
livrarea de cladiri, inclusiv a terenului pe care sunt construite, destinate a fi utilizate drept case de copii si centre de recuperare si reabilitare pentru minori cu handicap;
Printre modificarile importante aduse in domeniu azilului de noul act normativ se numara extinderea posibilitatii de a se acorda, la cerere, statutul de refugiat si copiilor minori din casatoriile incheiate dupa intrarea pe teritoriul Romaniei, din afara casatoriei sau adoptati de beneficiarul principal al formei de protectie.
Senatorul democrat Marius Marinescu propune ca sotul, sotia si copiii minori ai demnitarilor sa nu mai beneficieze de pasaport diplomatic.
Serviciile de Securitate din Marea Britanie avertizeaza ca liderii Califatului pregatesc in Siria, Libia si Irak adevarate legiuni formate din minori gata sa se arunce in aer in statiuni turistice din Tunisia, Turcia, Egipt si Maroc.
Alti 380 de minori au ajuns in grija unor asistenti maternali, 35 au fost plasati la familii, 30 au ajuns in centre de plasament, 16 in centre de primire in regim de urgenta, trei in familia extinsa si 33 in alte situatii.
Astept ziua in care politistii vor sanctiona micile delincvente si nu vor mai da neputinciosi din umeri, justificandu-si neputinta ba prin prejudiciul mic, ba prin afirmatia ca faptele au fost comise de minori ce nu pot fi trasi la raspundere, ba prin cine stie ce alte scuze.
Membrii Consiliului Reprezentantilor Unionali (CRU) si cei ai Consiliului Consultativ al Uniunii (CCU) reu­­niti sambata, la Targu Mures, au sustinut, in unanimitate, de­claratia privind realizarea diverselor forme de autonomie adoptata la 23 septembrie la Miercurea Ciuc.
Cursele aeriene care au sosit din Bucuresti, marti, au transportat calatori din regiunea indiana si reprezentanti dezamagiti ai unor publicatii care au fost trimisi in capitala Romaniei pentru a relata despre asteptatul aflux de imigranti.
Am trei copii minori, sunt vaduva si muncesc cu ziua pe unde apuc. Am stat pana anul trecut intr-o casa nationalizata pe care a castigat-o proprietarul si ne-a scos pe toti in strada.
"Dosarul mai trebuie sa contina si o declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, precum si o declaratie pe proprie raspundere, autentificata la notariat, din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinere", se arata intr-un comunicat de presa emis de AJOFM Dolj.
Potrivit raportului anual al Parchetului National Antimafie (DNA), retelele criminale rusesti, ucrainene, chineze, bulgare si nord-africane au ajuns sa domine sectoare intregi din afacerile ilicite din Italia, desfasurand activitati legate de trafic de droguri, prostitutie, trafic de persoane (in special minori si femei), falsificare de acte, extorcari, sechestrare de persoane si chiar preluarea controlului asupra parcarilor de microbuze care fac legatura dintre Italia si tarile de origine ale acestor bande criminale.
Familia barbatului este foarte ingrijorata, mai ales ca acesta are si copii minori in intretinere, omul fiind principalul furnizor de venituri al familiei.
google-analytics.com