Cautare

3685 de rezultate pentru "membri minori ai partidelor" (3.38 secunde)
La initiativa "Fundatiei pentru Promovarea Idealurilor Europene" (FPIE), reprezentanti ai mai multor partide politice au semnat ieri protocolul de colaborare intitulat "Alianta Salvati Mangalia si Sudul Litoralului Romanesc".
Presedintele Traian Basescu a atras atentia partidelor politice si reprezentantilor Guvernului ca, desi efectele scumpirilor creeaza dificultati populatiei sarace, trebuie adoptat un set de masuri evitand insa tentatia populismului ce ar afecta negativ economia nationala.
Plafonul pentru finantarea campaniei electorale si a partidelor politice a fost stabilit, in perspectiva alegerilor parlamentare din aceasta toamna, la 350 de salarii minime brute in cazul unui candidat la functia de deputat si la 500 de salarii minime brute pentru un candidat la functia de senator.
334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale. ... Totodata, suma alocata anual partidelor politice nu poate fi mai mare de 0,050% din veniturile prevazute in bugetul de stat.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, arata, intr-o postare pe blogul personal, ca sustine in primul rand o discutie cu PNL-ul si o combinatie posibila, pentru ca altminteri, o combinatie cu PD-L inseamna subordonarea partidelor vointei lui Traian Basescu.
Am fost fortati prea mult timp sa traim dependenti de mita, de furturile liderilor partidelor, de scandal si ura. ... Avem dreptul la independenta fata de controlul partidelor. ... Ne vom lupta fara frica cu liderii partidelor care au planuit sa comita frauda electorala.
In simulacrul de consultari de la Cotroceni (la care liderii partidelor au fost convocati prin SMS!) Traian Basescu s-a simtit pus cu spatele la zid de determinarea oponentilor sai. ... O democratie nu exista in afara politicii, si a partidelor politice.
"Aflam astazi ca mare parte dintre acestia - de la doua ministere controlate de Traian Basescu - urmeaza sa fie pusi pe lista celor care fac parte din sectiile de votare din strainatate si, cel mai probabil, ca sefi ai acestor sectii de votare.
'Reintors - nu se stie cand - din Japonia, cu sau fara verigheta, presedintele Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) primeste, astazi, la Cotroceni, reprezentantii partidelor politice parlamentare.
Institutul pentru Politici Publice a reactionat, azi, la indicatiile date ieri de Presedintele Romaniei partidelor politice si legislativului cu privire la finantarea campaniilor electorale. ... Potrivit IPP, "masurile pentru eliminarea mitei electorale nu au nicio legatura cu subventionarea campaniilor candidatilor din bani publici si nici cu finantarea partidelor in general.
Sunt aici pentru ca in urma cu patru ani am batut la usa tuturor partidelor. ... UNPR are acum 2 primari de sector Piedone si-a continuat tiradele la adresa partidelor care l-au respins: "In 2008 dupa 16 ani de cariera am batut la toate usile partidelor "Cine esti tu?
Pozitia Coalitiei 2012 pentru Alegeri Corecte cu privire la organizarea concomitenta a alegerilor locale si a celor parlamentare si modificarea legislatiei electorale pentru alegerile din 2012 Luand act de propunerile partidelor politice aflate la guvernare vizand comasarea alegerilor si modificarea sistemului electoral pentru alegerile de anul viitor, Coalitia 2012 pentru Alegeri Corecte isi exprima ingrijorarea cu privire la efectele potential devastatoare ale acestor schimbari asupra gradului, si asa precar, de democratie din tara noastra.
Fara sa stea pre mult pe ganduri, deputatul a amenintat ca va depune in Parlament o initiativa legislativa care sa elimine subventiile de la bugetul de stat acordate partidelor, mentionand ca acestea ar trebui sa se autofinanteze.
Politicienii care candideaza independent si reusesc sa fie alesi nu primesc nimic de la bugetul de stat.Inechitatea este evidenta insa, desi nu au forta financiara a partidelor politice, in Romania exista politicieni alesi independent care reusesc sa se descurce fara "asistenta sociala" de la stat.
este rezultatul traseismului politic si inselarii electoratului, care au creat o uriasa falie intre lumea politica si electorat, lasand loc partidelor antisistem, partidelor demagogice, partidelor de televizor, care spun "iata, l-ati votat pe Ionescu si l-ati avut pe Popescu";
103 din Constitutie, care arata ca "Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, in urma consultarii partidului care are majoritatea absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament".
In fapt, ordonanta guvernamentala nu face alceva decat pune in acord atasamentul politic al alesilor locali cu schimbarile din cadrul aliantelor si partidelor politice, cu directiile cursului social si economic al societatii, mult diferite de acelea in care se aflau la data la care acesti reprezentanti ai comunitatilor locale si judetene au fost alesi acum mai bine de doi ani.
Eu nu fac liste negre Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca nu a avut o discutie cu Ilie Sarbu legata de plecarea sa din partid sau din fruntea senatorilor PSD.
Ceea ce a declarat dumnealui, joi seara, despre listele partidelor nu este o grenada pe care si-a amorsat-o la rever, ci o dinamita pe care a pus-o sub constitutionalitatea statului roman.
Un numar de 83 de persoane juridice care înregistrau obligatii restante fata de bugetul statului au facut, în 2003-2004, donatii partidelor politice, potrivit unui raport înaintat conducerii Senatului de Curtea de Conturi.
google-analytics.com