Cautare

87 de rezultate pentru "masluire eba" (2.63 secunde)
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui. ... Ordine scrise nu sunt, pedelistii nu vorbesc nici in somn despre EBA.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Eba se pregateste pentru intrarea in Guvern?
• Elena Basescu primeste si indemnizatia de sejur in cuantum de 298 de euro pe zi, in cazul participarii la reuniunile oficiale ale organismelor parlamentare pe care EBA le deserveste ca eurodeputat si care sunt organizate in cadrul Comunitatii Europene.
Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, considera ca presedintele Traian Basescu face un experiment cu EBA, sa vada cat mai valoreaza numele lui in Romania. ... Sunt convinsaca aceasta campanie (a EBA -n.r) se face pe banii PDL si poate ca o mai ajuta si angajatorul, Luxten.
Intalnirea cu alegatorii si simpatizantii a fost programata pentru ora 16.00 in Parcul Copou la Teiul lui Eminescu, insa Eba si-a facut aparitia dupa o intarziere de o ora si jumatate.
Inpolitics publica articolul 'Miracolul EBA:
Cu alte cuvinte, EBA s-a indignat ca nu se reglementeaza lesbianismul politic.
data trecuta, EBA a trebuit sa plece din partid ca sa primeasca voturile PDL-ului, cate 15 de la fiecare sectie de votare, spuneau gurile rele. De data aceasta, EBA trebuie sa se inscrie in partid si va primi, fara indoiala, tot sprijinul de care are nevoie.
Daca PD-L vrea sa-si adauge si mandatul obtinut de indeuendenta EBA, trebuie sa-si schimbe denumirea in PD-L-EBA.
PNL si PSD au cerut in plenul Camerei Deputatilor demisia Robertei Anastase din functia de Presedinte, ca urmare a scandalului fraudarii voturilor.
Multi, alesule prin minciuna, prostire a prostimii si masluire. Multi, din ce in ce mai multi. Vor iesi ei in strada?
Potrivit lui Sapera, in cadrul acestei comisii nu poate fi vorba de o masluire a rezultatului final. In cadrul institutiei pe care o carmuieste Sapera, a fost infiintata si o celula de criza, menita sa rezolve cat mai repede eventualele probleme.
E cam conflict de interese, dar nu se pune, ca Dancu e baiat bun, prieten cu EBA si cu Baselu. ... Dupa ce a pus ban peste ban din banu’ pentru campania electorala a lui EBA, s-a tratat la Viena pe Hilfestrasse, unde sunt cele mai bune magazine.
Gigi Becali - un handicapat, EBa se face de ras (Autor : ... Eba in Parlamentul European este proasta proastelor. Se face de ras acolo.
EBA a laudat si flerul presedintelui-tata la femei, in categoria "alegerilor bune" incluzandu-le pe cele doua ministrese - Elena Udrea si Monica Iacob Ridzi -, dar si pe Roberta Anastase si Sulfina Barbu.
Si apoi, tembeliziunile care acum se dau de ceasul mortii s-o darame pe EBA, n-au contribuit la crearea acestui grotesc personaj? ... Prea mult EBA, si prea prea prost pus in pagina!"
Potrivit rezultatelor finale centralizate, EBA a reusit sa adune in Cobadin, una din cele mai mari comune din tara, un procent impresionant, de 14,36%, clasandu-se astfel pe locul trei, la foarte mica distanta de PDL, care a obtinut 18,75% si de PSD, cu 40,68%.
De aceea, EBA a refuzat orice discutie cu alti ziaristi, evitand, in special corespondentii din Romania - ce au criticat-o dur in campania electorala.
EBA a declarat, pentru publicatia electronica The Parliament, ca mailul o denigreaza doar pentru ca este fiica lui Traian Basescu. ... Sunt economist iar activitatea de model nu a fost altceva decat un hobby", a mai spus EBA.
"Si tu, si eu cunoastem cel putin cinci oameni inteligenti care ne-ar putea reprezenta mai bine in Parlamentul European decat EBA sau Becali".
google-analytics.com