Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (4.12 secunde)
Deputatul mai are 40% dintre actiunile de la SC Viticom SRL, ca si anii anteriori, singura diferenta fiind achizitia unei masini.
Acesta a mai precizat ca, la ora actuala, galatenii sunt obligati sa suporte un trafic infernal, produs de o mare de masini care doar tranziteaza Galatiul pentru ca nu au o alta sosea care sa evite orasul.
Deputatii si senatorii au respins marti o propunere legislativa, initiata de deputatii Dragos Dumitriu (PC) si Mircia Giurgiu (independent), care prevedea ca Parlamentul sa achizitioneze pentru uz propriu doar masini din productia interna.
Acesta a motivat ca firmele de ridicari masini sunt conduse de grupuri de interese, iar sumele platite de detinatorii de autoturisme nu ajung in contul niciunei primarii de sector.
Presedintele PSD a spus ca doreste sa dea "un semnal" si celorlalti colegi din conducerea PSD, pentru a-si achizitiona si ei masini nepoluante.
Astfel, o data cu 2007, in cazul in care nu se vor stabili niste reglementari, importurile de masini second hand vor creste masiv. ... In 2003, s-au vandut 23.000 de masini, in usoara crestere fata de 2002, cand au fost cumparate 21.000 de bucati.
In acest an, vanzarile de masini si utilaje agricole produse in Romania au atins cifra de 2.565 de miliarde de lei, in crestere fata de anul 2003, cu 60%.
Trebuie spus ca programul este finantat cu 450 de miliarde de lei, suma care va acoperi solicitarile a doar 15.000 de proprietari de rable, in conditiile in care estimarile neoficiale indica faptul ca, la ora actuala, in Romania, exista cel putin 1,5 milioane de masini mai vechi de 12 ani.
Pentru a obtine imprumuturi prin Proiectul de Finantare Rurala, solicitantul trebuie sa se hotarasca asupra sumei de care are nevoie sau daca are nevoie de masini sau utilaje de suma necesara achizitionarii lor in leasing.
Banu ne-a mai spus ca, pentru a-si plati aceste datorii la timp (datorii facute dupa preluarea Aro de catre Crosslander SUA), uzina din Campulung „ar trebui sa fabrice de la 400 de masini pe luna in sus.“ Trebuie spus ca luna trecuta Aro a produs doar 18 masini iar cu o luna in urma - 50.
Reprezentantul APIA a apreciat ca in acest an vanzarile de masini vor ajunge la circa 250.000 de masini noi.
Siteul Ghiseul Bancar remarca faptul ca, desi vanzarile in leasing au crescut, datele statistice arata ca romanii au intors fata si catre achizitia unei masini prin credit bancar sau cash.
Potrivit datelor APIA, vanzarile de autoturisme autohtone au crescut cu 38,8% in primele zece luni, la 69.158 de unitati, volumul estimat pentru intregul an fiind de circa 87.000 de masini.
Producatorii agricoli galateni pot depune din nou cereri pentru achizitionarea de masini agricole, regula fiind "primul venit, primul servit". ... 35 de miliarde de lei au fost cheltuite intr-o prima faza pentru achizitionarea de tractoare agricole, combine de recoltat cereale si masini agricole care lucreaza in agregat cu tractoarele.
Urmatoarea categorie a fost reprezentata de masini si dispozitive mecanice, electrice si aparate de inregistrat, cu o valoare de 3,94 miliarde de euro, in crestere cu 18,6% fata de anul precedent.
De aceea, reprezentantii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) au cerut autoritatilor romane masuri care sa limiteze cresterea importurilor de masini second hand dupa integrare, invocand necesitatea protectiei mediului si siguranta in trafic.
Prin urmare, de acum incolo, solutia va fi achizitionarea de masini second-hand, adica utilizarea de masini invechite fara sa fie reinnoit parcul auto, asa cum prevad directivele europene.
Astfel obiectivul principal al Programului il constituie sprijinirea operatorilor economici, persoane juridice, si /sau persoane fizice si asociatii familiale autorizate, prin facilitarea accesului la achizitionarea de masini, utilaje si instalatii, cu scopul imbunatatirii performantelor economice si tehnice, urmarind adaptarea la cerintele determinate de aderarea la Uniunea Europeana, prin cresterea nivelului de com- petitivitate, sporirea protectiei consumatorilor si securitatii alimentare.
De la 1 ianuarie 2007 inmatricularea unei masini va costa intre 50 si 4.000 de euro, in functie de vechimea autoturismului, capacitatea cilindrica si gradul de poluare. ... Potrivit proiectului de modificare a Codului Fiscal insa, aceste taxe vor fi aplicabile oricarei masini inmatriculate pentru prima data.
"Anul trecut am primit circa 400 de astfel de masini, in general modelele Dacia si Oltcit, fiind achizitionate cu banii obtinuti masini autohtone, insa anul acesta ne asteptam ca numarul lor sa fie peste 500.
google-analytics.com