Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (4.17 secunde)
Deocamdata, numai în cazul marcii VW se poate verifica istoricul unei masini în momentul în care o cumperi din autohaus, spun cei care aduc masini second hand din Germania, pentru revânzare.
Sfirsitul saptaminii trecute a fost unul de cosmar pentru angajatii RAR Galati, in conditiile in care zilnic au trecut pragul institutiei in medie 150-200 de masini.
Cele mai multe masini au fost repartizate societatilor Automobile Dacia si Daewoo Automobile Craiova, cu cate 46 de unitati fiecare si cate 138.000 de lei.
Mai mult, gratie inovatiilor de ultima generatie, Renault Laguna 3 este cea mai sigura si una dintre cele mai moderne masini existente in acest moment pe piata. ... Noua Laguna este fara discutie printre cele mai sigure masini din lume, atingand nivelul maxim de 5 stele EuroNCAP.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a atentionat ieri proprietarii de masini non-Euro ca este foarte posibil sa fie obligati sa renunte la autoturisme de la 1 ianuarie 2011, daca Uniunea Europeana va aproba directiva privind scoaterea din circulatie a acestui tip de autovehicule.„Este foarte probabil ca la nivelul Uniunii Europene - si este o atentionare pe care o fac tuturor detinatorilor de masini poluante non-Euro - de la 1 ianuarie 2011 sa fie adoptata o directiva pentru scoaterea acestor masini din circulatie“, a spus Tariceanu.
La uzina vor fi asamblate în acest an 66.000 de masini marca Volkswagen si Skoda.A doua linie de productie va fi deschisa anul viitor, crescând astfel capacitatea unitatii la 150.000 de masini.
Intre 23-25 mai a.c., va avea loc la Mangalia si Balchik o cursa de masini clasice, de epoca, organizata de Retromobil Romania pe traseul Bucuresti - Albena.
Tarifele spalatoriilor sunt in functie de tipul de clienti pe care ii deservesc, adica pentru cei cu masini de pana in 20 mii Euro un tratament complet al masinii costa intre 15 si 25 lei, pentru cei care considera ca au limuzina sau SUV - numai pentru ca au platit peste 20 de mii de euro pe o masina, suma poate ajunge si la 75 lei.
Cele mai multe masini inmatriculate in primele noua luni ale anului pe raza judetului Galati sunt second-hand. ... Dintre acestea, 11.400 erau "noi", adica masini inmatriculate pentru prima data la noi, fie masini noi din fabrica, fie autoturisme second-hand cumparate din afara tarii si inmatriculate la noi.
Precizari la taxa ARO Detinatorii de masini de teren sub 12 tone de provenienta autohtona, gen IMS si ARO, trecuti de la 1 ianuarie in randul contribuabililor cu masini de lux, sunt anuntati de primarie ca, daca autovehiculul are caracter autoutilitar, atunci taxa auto la care este obligat proprietarul se incadreaza la autoutilitare.
Dintre acestia, unii si-au rezervat o cota parte, iar altii, sub tutela importatorilor, spun ca pot vinde oricate masini, clienti sa fie. Lista producatorilor si comerciantilor de masini noi din programul "Rabla 2009" a fost validata.
Ministerul Finantelor vrea ca firmelor care cumpara masini in leasing sa nu li se mai deduca TVA la ratele lunare. ... Proiectul actului normativ prevede, potrivit banknews.ro, sa nu se mai deduca taxa pe valoarea adaugata (TVA) la ratele de leasing pentru achizitionarea unei masini pe firma.
Premierul Emil Boc a declarat ieri, referindu-se la impozitul forfetar, ca patronii care nu au achitat impozit la stat sunt nemultumiti ca acum trebuie sa plateasca si se intreaba cum inscriu acestia masini de lux pe firma, desi declara ani la rand ca societatile lor au pierderi.
De la 1 mai, TVA nu se mai deduce la achizitia de masini pe firma, dar folosite in scop personal de patroni.
Au fost confiscate patru masini de paine in Craiova, alte patru la Segarcea, plus cate doua in Calafat si Dabuleni.
"Astfel de masini sunt multe in zona noastra. Oamenii cara cu ele lubenite sau se plimba, pur si simplu, pe strada, ca si cand ar fi masini inmatriculate normal.
Firmele de leasing vand masinile in tara si in strainatate la "pachete" de cel putin patru masini, la preturi mai mici cu 40 - 50% fata de pretul achitat initial in 2008, sustin reprezentanti ai pietei de leasing.
Directorul general executiv al Renault, Carlos Ghosn, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa organizata in cadrul salonului auto, ca Renault isi propune sa devina primul constructor care va produce in masa o gama larga de masini electrice, la preturi accesibile.
Actiunea de rechemare implica, printre altele, 835.000 de autovehicule comercializate in Japonia si 762.000 de masini vandute in SUA si Canada.
GdS va arata, in exclusivitate, cate persoane s-au angajat la Ford pana in prezent si cate masini s-au asamblat in fabrica de la Craiova Ieri s-au implinit trei ani de cand Ford Motor Company a preluat efectiv fabrica auto de la Craiova.
google-analytics.com