Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (3.74 secunde)
Numarul inmatricularilor de autoturisme second-hand de import a crescut cu 104,8% in primele zece luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 205.086 unitati, iar inregistrarile de masini noi au scazut cu 2,4%, pentru aceleasi perioade de raportare, la 252.935 automobile.
Numarul de masini schimbate in 2008 reprezinta, totusi, aproape dublul autoturismelor inlocuite in 2007 prin programul Rabla.
Daca nu exista o facilitate pe care sa o acorde guvernul constructiei de masini si tractoare din Romania, atunci o sa avem in continuare o invazie de masini agricole de tot felul din strainatate, mai bune sau mai rele, fara service-uri, iar muncitorii romani va trebui sa plece acasa", a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa.
Fiscul vrea sa oblige persoanele fizice care cumpara masini din spatiul intracomunitar sa plateasca mai intai TVA catre statul roman si dupa aceea sa-si poata inmatricula autoturismele.
Dacia va lansa un model cu motor electric peste un numar bun de ani cand tehnologiile de productie ale unei astfel de masini vor costa mult mai putin.
Intr-o situatie si mai delicata este Robert Ungureanu, patronul firmei Robest Automobile, care importa si vindea masini second hand.
si alte categorii de masini straine, dar si pentru cei care au masini inregistrate fiscal in Romania, dar in alte localitati sau judete.
Pentru initierea unui proiect legislativ impotriva "hingherilor" de masini sunt necesare 100.000 de semnaturi b365.realitatea.net informeaza:
Proprietarii de masini vor primi diferenta din taxa auto doar dupa ce statul compenseaza cu datorii Proprietarii de masini care considera ca taxa auto platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din noul sistem de calcul pot cere statului restituirea diferentei, dar suma pe care trebuie sa o primeasca va fi redusa prin compensare cu eventuale datorii fiscale neachitate de acestia.
Productia incepe in iunie Presedintele Ford Romania, Jan Gijsen, a precizat ca productia de masa va incepe la Craiova in iunie 2012, iar productia va fi de 60.000 de unitati anul acesta si peste 100.000 de masini in 2013.
Targul de masini si utilaje agricole este deschis in perioada 10-13 mai.
Programul a debutat in luna aprilie 2012, fondurile acoperind casarea a 30.000 de masini vechi. In circa o luna, s-au scos deja din uz circa 12.000 de masini, potrivit Mediafax.
din 30 de site-uri de masini, www.autovit.ro este site-ul dedicat celor ce cauta anunturi de masini (si deci apreciat de companiile care vand masini), in vreme ce www.turatii.ro sau www.streetracing.ro ocupa felii mult mai subtiri dar si mai exacte referitoare la comportamentul utilizatorilor acestora:
Adica, masini de clasa medie si chiar medie superioara, adica foarte incapatoare, dotate dupa ultimele standarde, rulate pe soselele din vest, cu reviziile facute numai la dealeri autorizati.
Masinile Politiei Rutiere i-au oprit si sanctionat pe soferii care depaseau coloana de masini oprita la semafor pe Bd. ... In doar 20 de minute, 15 soferi au fost opriti si sanctionati pentru ca au depasit coloana de masini pe linia de tramvai.
Guvernul a dat verde hingherilor de masini! ... Mai exact, tehnocratii dau verde la ridicat de masini.
pe drumurile din Romania circula zi de zi mii de masini cu defectiuni grave - RAR a publicat un raport ingrijorator - Anul trecut au fost verificate in trafic peste 76.000 de automobile - Aproape 3.800 dintre acestea prezentau pericol iminent de accident Potrivit unui raport publicat de Registrul Auto Roman, anul trecut, aproape 3.800 de soferi au fost depistati in trafic cu masini care prezentau pericol iminent de accident.
Anuntul vine la mai putin de doua luni dupa ce Toyota a rechemat 1,3 milioane de masini din modelele Corolla si Matrix in SUA si Canada, care prezinta dispozitive pentru controlul motorului defecte.
salariile mici vor creste accelerat, s-ar putea sa vedem un nou producator auto care sa vrea sa faca masini in Romania, cine va oferi angajati va lua noi investitii, polarizarea economiei se va accentua, vor fi cautati pensionari pentru a fi angajati (Autor:
Pasionatii de autovehicule marca Nissan au un motiv de bucurie deoarece, incepand cu data de 11 mai a.c., a debutat caravana Nissan prin intermediul careia pasionatii de masini "adevarate" sau curiosii pot admira, testa sau chiar cumpara cele mai noi modele ale gamei Nissan.
google-analytics.com