Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (3.80 secunde)
"Intram de la 1 ianuarie intr-o noua era, se vor fabrica doar masini cu motoare Euro 5", a declarat ieri ministrul Mediului.
Pe piata auto autohtona s-au vandut mai putine masini ca in Luxemburg.
Anul viitor, trei marci vor lansa in Romania masini electrice. ... Toate aceste masini au fost aratate publicului roman pe parcursul anului acestuia, insa nu se gasesc in showroom-uri.
Dacia a vandut 100.000 de masini in UE in primele trei luni ale anului.
Ford va investi suplimentar 130 milioane euro la Craiova si are obligatia de a realiza pana in 2025 un total de 810.000 de masini si 1,5 milioane motoare Ministerul Finantelor Publice propune o noua modificare a OUG nr.
Turistului i-a parut rau ca nu a tras cateva cadre, pe motiv ca nu ar fi voie si era mare aglomeratie de masini care nu ar fi avut rabdare sa stea dupa el. ... Imediat dupa ghiseu, turistul s-a asezat la coada de masini, in timp ce un bac pleca.
de la reducerea dependentei de carburanti si diminuarea gradului de poluare, pana la "constructia unei infrastructuri, avand in vedere ca aceste masini vor necesita echipamente speciale, precum bateriile electrice".
Vanzarile de masini noi au crescut, in 2004, cu peste 33%, pana la nivelul- record de 180.927 de unitati.
La cumpararea unei masini second-hand cu Euro 2, Euro 1 sau noneuro, taxa speciala ajunge la 4.000 euro, in cazul unui motor de pana la 1.600 centimetri cubi.
Comisarul european pentru taxe si vami, Laszlo Kovacs, a apreciat ca taxa de prima inmatriculare instituita de Romania, desi e legala, modul de calcul este neconform cu normele din tarile UE, pentru ca la masini vechi sunt stabilite taxe mari.
In timp ce Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati se zbate sa-si indeplineasca obligatiile catre producatori cu cei 20 de angajati pe care ii mai are, Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Galati se extinde pe zi ce trece, primind fonduri importante pentru angajarea de noi salariati si dotarea cu masini si calculatoare.
Volkswagen face regulile Cand vine vorba de cuantumul de masini cumparate, romanii au ales ca lider de piata al auto second-hand Volkswagen-ul, cu 29.895 de bucati vandute.
Conform datelor Serviciului Public Comunitar Regim Permise si Inmatriculari Dolj, de la 1 aprilie 2006 si pana in prezent, in judet au intrat peste 10.000 de masini.
Potrivit Mediafax, noua calculatie prevede niveluri de pana la trei ori mai mici pentru unele masini vechi, dar mai mari la cele noi, iar data propusa pentru intrarea in vigoare a modificarilor legislative fiind 1 ianuarie 2008.
Producatorii de masini foarte poluante ar putea plati o anumita suma de bani celor care produc matini ecologice.
Costurile pentru plata unei prime de casare majorata la un numar mai mare de masini vechi scoase din uz va fi acoperita si din sumele colectate de stat din taxa de prima inmatriculare auto si care vor fi virate la bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu, institutia care finanteaza acest program, au aratat sursele.
Ultima sarja de 2.500 de masini va mai tine fabrica ocupata o vreme, asta daca nu decid altceva americanii de la Ford, dupa ce se va semna contractul final de preluare a uzinei din Banie.
In clasamentul pe modele masina romaneasca a ocupat locul opt, primele sapte pozitii fiind ocupate de masini franceze, conform datelor Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA). Vanzarile Dacia au urcat cu 69% pe piata franceza in primele trei luni ale anului, pana la 12.217 masini.
Operatorii de taximetrie au ramas fara masini si soferi dupa ce proprietarii au devenit persoane fizice autorizate. ... Majoritatea proprietarilor de masini au obtinut licente de la Primarie si au devenit persoane fizice autorizate, fiind vorba in total de circa 900 de taxiuri.
Inmatricularile de autoturisme noi au scazut cu 2,3% in primele sapte luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 171.385 de unitati, in timp ce inregistrarile de masini second-hand s-au dublat, la 112.054 de unitati, iar in iulie au intrat in circulatie mai multe masini rulate decat noi.
google-analytics.com