Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (6.83 secunde)
Daca cineva spunea acum cativa ani ca Dacia nu mai face fata cererii de masini ar fi starnit, cu siguranta, hohote de ras sau priviri compatimitoare.
Dupa ce a „uscat“ de bani românii care si-au cumparat masini second hand din import percepându-le o taxa de prima înmatriculare cu atât mai mare cu cât automobilul este mai vechi, guvernul ia în vizor potentialii clienti pentru masini noi, cu Euro 4.
In faza initiala vor fi casate 30.000 de masini mai vechi de zece ani. ... Potrivit acestuia, editia din 2012 va avea aceleasi conditii ca anul trecut, insa numarul de masini casate va fi mult mai mic.
Botosanenii care au masini vechi si vor sa isi cumpere altele noi vor fi ajutati de stat sa-si indeplineasca visul.
Asociatia Europeana a Producatorilor de Automobile (ACEA) propune introducerea unei taxe auto unice, bazata exclusiv pe emisia de CO2, care ar putea incuraja consumatorii sa cumpere masini mai putin poluante.
Cele mai mari cote au fost alocate pentru distribuitorii de automobile General Motors (Opel si Chevrolet) - 3.814 masini.
Primele sase luni ale acestui an s-au dovedit a fi mai ghinioniste pentru hotii de masini si mai pline de noroc pentru politistii de la Furturi Auto.
In prima etapa, care se incheie la sfarsitul lunii, ar trebui ca 20.000 de masini sa fie inlocuite, iar nerealizarea obiectivelor este pusa de catre oficialii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) pe baza blocarii creditarilor si neparticiparii persoanelor juridice in cadrul programului.
Doljenii cumpara masini Pe fondul acestei propuneri a Ministerului Mediului, doljenii au reactionat imediat si au inceput sa isi cumpere masini sau sa-si inmatriculeze autoturismele pe care nu le-au inmatriculat din lipsa banilor.
O parte dintre ele sunt achizitionate de catre unii patroni ce profita de ofertele de leasing, un foarte mic numar este achitat integral la cumparare, dar cea mai mare parte dintre el sunt masini second -hand aduse, de obicei, din Uniunea Europeana.
Incepand de anul viitor, toti deputatii vor avea masini noi la dispozitie, a declarat ieri secretarul general al Camerei, Mihai Unghianu, care a pledat pentru achizitionarea automobilelor „de firma“.
Lista respectiva cuprinde, printre altele, instalatie de spalat pistoale, instalatii exhaustare, truse de scule pentru aer conditionat, dulapuri mobile cu scule de mana, trusa de verificat acumulatori, masini de tuns iarba, motocultori cu accesorii, sistem de debitare si exhaustare talas, copiatoare, masini de cusut, imprimante, testor de bucla.
Din alocutiunile celor prezenti a reiesit faptul ca Logan a avut priza la public, statisticile indicand o crestere a numarului de masini vandute de la debutul anului 2006 pana in prezent, comparativ cu anul precedent.
Tot mai multi constanteni, dar nu numai, care isi achizitioneaza o masina din import, la mana a doua, incantati de pretul mic, ajung sa constate dupa o perioada scurta de timp ca noile lor masini...second-hand nu mai functioneaza.
Exista pe piata auto diferite tipuri de masini a caror siguranta in cazul unui impact puternic este mai mica sau mai mare in functie de dotarile tehnice pe care le au.
Se pare ca simplificarea controlului la intrarea in Romania are un efect neasteptat, "ajutind" aducerea in tara de masini furate din tarile membre UE. ... Anul trecut, in aceeasi perioada, pe toata Directia de Frontiera Iasi au fost descoperite 18 masini furate din strainatate, cresterea fiind evidenta.
Criza financiara, deprecierea leului, taxa auto si blocarea creditarii au facut ca vanzarile de masini noi sa scada la putin peste 7. ... 000 de masini, acum abia vinde 320 de masini. ... Aici s-au vandut mai putin de 300 de masini, fata de 1.
Acest lucru este demonstrat si de faptul ca inmatricularile de masini noi aproape ca s-au injumatatit in luna mai a acestui an, fata de aceeasi perioada din 2008. ... 500 de masini noi, fata de peste 22. ... 000 de masini, luna trecuta numarul a crescut la aproape 18.
Comparativ cu ianuarie 2008, sau ianuarie - februarie 2008, inregistrarile de masini noi au scazut cu 15%, respectiv 16%. Dupa primele doua luni, inmatricularile de masini in Uniunea Europeana au crescut cu 8%, la 2,03 milioane de masini noi.
Inmatricularile de masini noi in tara au scazut cu 24% luna trecuta, fata de luna a cincea din 2009, iar in intervalul ianuarie - mai scaderea a fost de 49%, arata datele Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.
google-analytics.com