Cautare

1758 de rezultate pentru "masini de gaurit" (2.59 secunde)
Excentricii craioveni pasionati de autovehicule si-au luat pe firma adevarati monstri ai strazilor - masini de peste 3.000 de centimetri cubi. Si 44 de persoane fizice au "boala" pe masini de lux. ... Craiovenii confirma un paradox cand vine vorba despre masini.
De când s-a introdus taxa de poluare, vânzarile de masini second hand au crescut rapid. Acum, clientii asteapta scoaterea taxei si cer masini cu motoare puternice. ... În Dolj s-au înmatriculat 16.500 de masini numai în 2008.
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri" ... In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
Ministrul mediului, Laszlo Borbely, a declarat ieri ca taxa auto va fi marita intrucat autoritatile incurajeaza schimbarea parcului de masini cu autoturisme noi, si nu cu cele second hand, mai vechi de zece ani.
Parada elegantei Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei. Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania.
Senatorii si deputatii vor avea pana la sfarsitul anului masini noi, tip Logan, daca le predau in timp pe cele vechi si daca respecta listele de distributie. Noile masini vor fi „ceva“ mai ieftine, din pretul initial scazandu-se valoarea autoturismelor predate.
Grupul suedez Electrolux nu este de nasul oradenilor. ... Gigantul nordic este unul dintre cei mai mari producatori din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari de peste 40 de milioane de produse anual, catre clienti din 150 de tari.
Jurnalul National publica articolul ' Radea Basescu de pantoful lui Franks? ... Greu de presupus ca ochiul marinarului, cu bataia lui stranie, a nimerit chiar talpa sefului delegatiei de bancheri! Domnul Basescu rade de se prapadeste. ... De ce rade Basescu? De unde atata veselie?
Dinu Patriciu) "Noi, cu un optimism pitigaiat, la fel de inconstienti ca acum doi ani, ne imbatam cu ideea ca totul va fi bine si la vara cald. ... "A fost o greseala cresterea TVA de la 19 la 24%".
Masini pe care nu trebuie sa le cumperi niciodata la mana a doua - BMW-urile vechi cu motorizari in 4 cilindri - Orice model Fiat produs intre 2000 si 2010 - Daciile Logan care au fost taximetre Atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina la mana a doua e bine sa stii ce modele trebuie sa ocolesti.
60 de ani de istorie Off Road. ... Sunt ca niste batrane doamne, din inalta societate, care, in zi de sarbatoare, isi etaleaza rochiile cu dantela sub privirea atenta a majordomului care le serveste cu benzina proaspatasi vasilina pentru obositele lor articulatii.
Numarul de autoturisme noi inmatriculate in Romania s-a injumatatit in luna noiembrie, la 13.700 de unitati, scadere mult mai accentuata decat cea a statelor UE, iar in primele 11 luni, cand au fost inregistrate 266.637 de masini, declinul pe piata locala a fost de 7,5%, potrivit ACEA.
Inmatricularile de masini vechi au crescut cu 70% fata de primele cinci luni ale anului trecut. ... Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Inmatricularile de masini vechi au crescut cu 70% fata de primele cinci luni ale anului trecut. ... Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Dacia e brandul auto cu cea mai mare crestere in Europa in 2013 Dacia a reusit sa vanda in Europa in 2013 cu aproape un sfert mai mult decat in anul precedent, cresterea reusind sa transforme marca de la Mioveni in performera anului pe Batranul Continent.
Anularea restrictiilor pentru importul de automobile din momentul aderarii va determina un import masiv de masini second-hand din Europa de Vest.
La inceputul acestui an, taxa de prima inmatriculare a fost introdusa de autoritatile de romane. Acestea au afirmat ca intentioneaza sa limiteze importul de masini poluante dupa aderarea Romaniei la UE. Inca de la inceput taxa a declansat reactii pro si contra.
Reducerea taxei de prima înmatriculare îi bucura pe dealerii de autoturisme second hand din Craiova, carora le vor creste vânzarile. În schimb, furnizorii de masini noi sunt afectati.
In cursul diminetii de ieri un barbat si-a gasit masinile mutate din locul unde le parcase initial, in zona Far. Respectivul este convins ca autorii modificarii sunt angajatii firmei de curierat Fan Courier.
Acestea sunt marcile de masini straine care alcatuiesc pana acum topul preferintelor auto ale galatenilor. Informatiile primite din partea serviciului de profil al Prefecturii arata ca in cazul acestor trei marci de masini straine s-au facut cele mai multe inmatriculari.
google-analytics.com