Cautare

2013 de rezultate pentru "marian sarbu" (3.85 secunde)
Daciana Sarbu, pe urmele lui Jamie Oliver (Autoare:
Relatii nu prea cordiale cu Ilie Sarbu Fostul deputat a mai explicat care erau relatiile cu presedintele Senatului, senatorul Ilie Sarbu (PSD), la care, spune DNA, ar fi intervenit pentru a rezolva problemele cu Romsilva.
- Teo a fost ajutata de Adrian Sarbu, patronul Pro Tv, cu care aceasta nu si-a mai vorbit de ceva vreme. De ce credeti ca domnul Sarbu a facut acest gest? ... Adrian Sarbu este un om sufletist si tine foarte mult la cei care au facut ceva pentru el.
Adrian Sarbu: "Avem o oportunitate istorica, intrarea in Schengen" Adrian Sarbu: "Fara Schengen, noi nu avem un viitor" Adrian Sarbu: "Noi nu suntem capabili sa ne aparam in tara noastra" Adrian Sarbu:
Fraiele birocratice ale Senatului se afla actualmente in mainile fostului senator PDL de Arad Ovidiu Marian. ... Dupa preluarea functiei, Ovidiu Marian a decis sa-l aduca la conducerea Directiei generale de control juridic si securitate interna pe Ioan Calin Stoenescu, al carui adjunct a devenit Karol Adrian Groholschi.
Dupa o serie de discutii, prin intermediul presei, pe marginea calitatii de consilier local a lui Marian Popa, Partidul Conservator a trecut la actiune cerind Tribunalului Galati sa constate ca mandatul sau a incetat de drept prin excluderea sa din aceasta formatiune politica.
Liberalul Marian Iordache este cotat cu prima sansa la alegerile de pe 1 iunie si exista posibilitatea de a castiga Primaria Medgidia chiar din primul tur. ... Marian Iordache (PNL)- 48%, Dumitru Moinescu- 37%, in timp ce PNL este cotat cu 35%, iar PD-L cu 23%.
Brasoveanul Marian Rasaliu gata "legitimat" la PNL nu-si mai recunoaste "semnatura" si reintra in echipa Boc-Udrea-Scripcaru. Marian Rasaliu a ratat plecarea din PDL Cu o scuza de acest fel:
Referitor la solicitarea privind furnizarea unor informatii despre Ovideiu Silaghi, la data de 25.05.2012, cu ocazia unei intalniri a celor trei (Sampetru, Vlad Mihai, Balan), cu numitul MARIAN PETRACHE, presedinte al Ilfov, candidat la presedintia Consiliului Judetean Ilfov (a castigat presedintia la alegerile lcoale din 10.06.2012), a avut loc urmatorul dialog care contureaza existenta unor interese materiale:
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu. Candidatura lui Marian Munteanu este din ce in ce mai contestata.
Cu toate ca Marian Sarbu a solicitat ca abia de pe 23 martie a. ... In privinta fostului inspector general Marian Sarbu acesta se va intoarce la catedra unde va preda fizica. ... Sper sa reusesc sa pregatesc un olimpic national" a spus Marian Sarbu.
Geoana a mentionat ca Marian Sarbu a declinat oferta de a prelua Ministerul Muncii.
Deputatul PSD Marian Sarbu este hotarat sa plece din partid, insa nu si-a anuntat inca demisia, pentru ca isi negociaza in acest moment reintoarcerea pe functia de ministru al Muncii, au declarat surse politice.
Roberta Anastase ar putea fi inlocuita cu Marian Sarbu din fruntea Camerei Deputatilor Premierul, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si liderii UNPR s-ar fi intalnit, marti dupa-masa, la Guvern, pentru a pregati debarcarea Robertei Anastase de la sefia Camerei Deputatilor, potrivit unor surse citate de B1Tv.
Luni, 22 iunie, la ora 10.00, Marian Sarbu, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, lanseaza primele trei proiecte strategice finantate din Fondul Social European (FSE) in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 (POS DRU).
Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
"Constatam, de cateva luni, ca actuala conducere a Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) este complet depasita de problematica extrem de complexa aparuta in acest domeniu, dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana", se arata intr-un comunicat emis, ieri, de fostul ministru al agriculturii, senatorul Ilie Sarbu.
Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Marian Sarbu (foto), a declarat ieri, ca salariul maxim in Romania va fi de 9000 de lei, dupa adoptarea legii salarizarii unice. ... Este un acord social semnat inca de anul trecut", a declarat Sarbu. ... In legatura cu calcularea pensiilor, Sarbu a spus ca:
Premierul Emil Boc i-a intrebat pe ministrii PSD, la finalul sedintei de guvern, daca si-au schimbat punctul de vedere privind sprijinul fata de Dan Nica, iar ministrul Ilie Sarbu a raspuns ca decizia PSD ramane valabila, seful Guvernului replicand ca in aceste conditii asteapta decizia lui Basescu.
In 2008, Sarbu a facut un congres pe care noi l-am contestat in instanta si nu a fost validat", a mai spus Pavelescu. PNT-CD - aripa Radu Sarbu considera "nul de drept" congresul de sambata.
google-analytics.com