Cautare

2014 de rezultate pentru "marian sarbu" (2.82 secunde)
Liderul PNTCD, Marian Milut, ii cere presedintelui liberal, Calin Popescu-Tariceanu, sa semneze pana sambata protocolul dintre cele doua partide, care ar permite intrarea taranis- tilor in Parlament candidand din partea PNL.
Dima Zainea ca inspector general si pe Marian Sarbu si Steluta Andrei ca inspectori generali adjuncti. ... Marian Sarbu a declarat ca il cunostea dinainte pe Zainea si ca amandurora le place poezia.
Guvernul va lua in discutie posibilitatea cresterii salariului minim pe economie de la 600 lei la 700 lei dupa 1 iulie 2009, dupa discutii prealabile cu patronatele, iar alocatia pentru somaj va ramane legata de salariul minim, a precizat, Marian Sarbu, ministrul muncii.
Vanghelie vrea sa fie vicepresedinte PSD Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti, aspira la ocuparea unei functii si in conducerea centrala a partidului.
Mitrea a precizat ca si-ar dori sa ii aiba in echipa pe Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, chiar si pe Sorin Oprescu, el mentionand despre primarul Capitalei ca acesta a facut o declaratie publica in care vorbea despre revenirea in partid.
Cea mai recenta achizitie la grupul independentilor este a lui Marian Sarbu, care si-a anuntat vineri demisia din PSD. ... Nicolicea a adaugat ca parlamentarii independenti s-ar bucura daca Marian Sarbu si Cristian Diaconescu ar face parte din conducerea partidului.
El a dat ca exemplu situatia fostului ministru al Muncii, Marian Sarbu. ... Il respect pe Marian Sarbu, dar nu cred ca asta se afla in spatele nemultumirii sale.
Marian Sarbu si Cristian Diaconescu.
La conferinta, ministrul Gabriel Oprea a fost acompaniat si de alti lideri nationali ai UNPR, respectiv, de presedintele Marian Sarbu, presedintele de onoare Cristian Diaconescu si vicepresedintele Valeriu Steriu.
De noul proiect al stangii s-ar lipi si Marian Vanghelie. ... Printre acestia, si Marian Vanghelie. ... Aceasta a fost principala acuzatie exprimata de Victor Ponta, Ilie Sarbu, Adrian Nastase si alti membri ai conducerii PSD, ieri, in sedinta Biroului Permanent, cand s-a decis demararea operatiunii de revocare din fruntea Senatului.
Acest punct a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de marti la cererea liderului grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, infiintarea comisiei fiind aprobata cu 81 de voturi pentru, un vot impotriva si 4 abtineri.
Marian Dan Mocanu si Marian Popescu sunt candidatii social-democrati pentru colegiile din diaspora. Marian Dan Mocanu candideaza pentru Senat, in colegiul Europa-Asia, iar Marian Popescu pentru Camera, in colegiul Uniunea Europeana.
In urma deciziei de ieri a Biroului Executiv al PSD Bucuresti, in lupta cu Adriean Videanu pentru Primaria Capitalei a fost trimis actualul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie.
Marian Vanghelie se da in vant dupa tablouri de pret, luand exemplu, probabil, de la seful sau de partid, Adrian Nastase.
Senatorul VALER MARIAN l-a interpelat pe ministrul Administratiei Si Internelor, Gabriel Berca.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, „baronul“ PSD Marian Oprisan (foto), s-a ales cu o amenda contraventionala de la Politia Rutiera dupa ce si-a parcat neregulamentar masina. ... Subofiterul a fotografiat masina parcata nergulamentar si a intocmit un proces-verbal in lipsa ce ii va fi trimis lui Marian Oprisan acasa.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... Dom' Marian, Satana!. ... dom' Marian, ati vazut Satana?. ... Marian Mancu a povestit a doua zi patania unor sateni.
Marian Popa continua razboiul pe care l-a inceput in Consiliul Local. ... Consilierul local independent Marian Popa le cere liderilor formatiunilor politice care au reprezentanti in Consiliul Local sa ia initiativa in ceea ce priveste scandalul aparut in jurul comisiei de urbanism si al presedintelui acesteia, Eugen Gavan.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
Tribunalul Judetean Vrancea a admis ieri solicitarea PSD de incetare a mandatelor a sase dintre cei sapte consilieri PSD Vrancea care au trecut de la PSD la PNL si PD si care se numara printre cei ce au votat hotararea de inlocuire a lui Marian Oprisan de la sefia CJ.
google-analytics.com