Cautare

2014 de rezultate pentru "marian sarbu" (3.25 secunde)
Despre legionarul Marian Munteanu - fara partinire si ranchiuna (Autor:
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora:
Candidatura lui Marian Munteanu - renastere nationala, conspiratie antinationala sau oportunism politic? ... Marcel Radut Seliste) Candidatura liderului Marian Munteanu, din partea PNL, la functia de Primar al Capitalei, a declansat un scandal teribil si a tulburat multe cuiburi de viespi.
Politicianul Ilie Sarbu s-a nascut la 26 mai 1950, in localitatea Ciuta din judetul Caras-Severin. ... In 2004, Ilie Sarbu a fost ales senator, in 2008 a fost reales in Senat si la inceputul lui 2009 i s-a oferit inca o data postul de ministru al Agriculturii.
Ilie Sarbu, un om politic important, si-a sarbatorit ieri ziua de nastere. Ilie Sarbu s-a nascut la 26 mai 1950, in satul Ciuta, comuna Obreja, judetul Caras-Severin.
Marian Sarbu (foto), inspector general la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a solicitat, ieri, Ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, incetarea contractului de management educational prin acordul ambelor parti, incepand cu 23 martie a. ... Altfel spus, ma intorc la copiii mei", a declarat, ieri, pentru cotidianul "Replica", Marian Sarbu.
Vicepresedintele PSD Marian Sarbu este de parere ca lui Geoana nu i se pot pune imputa toate greselile deoarece in PSD au existat decizii colective la care au participat toti liderii, inclusiv Ion Iliescu.
Liderul taranist Radu Sarbu a declarat, marti, ca acordul pe care l-a semnat cu presedintele PSD Mircea Geoana reprezinta "un acord de reconciliere nationala, acord fara precedent in Romania post-revolutionara".
Radu Sarbu, ales presedinte PNTCD la Congresul extraordinar din 24 august, a declarat marti ca "fosta conducere" a partidului "nu reprezinta o tabara, ci o pana" si ca asteapta o decizie a instantei judecatoresti pentru a prelua, cu ajutorul "portareilor", sediul central.
Grupul lui Radu Sarbu din PNTCD s-ar putea adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul in care instanta va da castig de cauza grupului Milut, in privinta legitimitatii conducerii partidului, aleasa la congresul din 24 august.
Victor Ponta, dezamagit de Marian Sarbu Declaratiile presedintelui UNPR Marian Sarbureferitoare la reprezentantii Opozitiei reprezinta o mare dezamagire, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta, co-presedinte al USL. ... Il cunosc pe Marian Sarbu defoarte multi ani si nu l-am auzit niciodata folosind termeniinjuriosi la adresa adversarilor politici.
Viceprimarul comunei Corbu, Marian Galbinasu, actualmente candidat din partea Aliantei PNL-PD la functia de primar al acestei localitati, este angrenat intr-o lupta crancena, in justitie, pentru a readuce in patrimoniul Primariei suprafetele din Grindul Chituc care au fost smulse ilegal.
Presedintele UNPR, Marian Sarbu, ar accepta sa revina la conducerea Ministerului Muncii, precizand ca nu va ezita sa-si asume responsabilitatea "daca exista un program si o intelegere foarte coerenta".
Ilie Sarbu: ... Ilie Sarbu nu se asteapta la "mari surprize" de la Guvern, in sesiunea extraordinara a Parlamentului.
Ilie Sarbu: ... Declaratia a fost facuta la RFI de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. ... Intrebat daca Victor Ponta ar trebui sa anunte cat mai repede daca va candida sau nu la Presedintie, Ilie Sarbu a raspuns: ... • Sarbu: ... Iata ce declara la RFI liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Ilie Sarbu si Cezar Preda, doi dintre veteranii politicii romanesti, s-au intrecut in glume pe tema fuziunii dintre PNL si PDL si a posibilei candidaturi a lui Klaus Iohannis la presedintie. ... • Ilie Sarbu (PSD), despre Klaus Iohannis: ... • Ilie Sarbu: ... • Ilie Sarbu:
Designerul roman stabilit in America, Lorena Sarbu, cea care imbraca vedetele de la Hollywood a inceput vara plina de inspiratie. ... Am muncit mult la aceasta colectie si sper sa fie pe placul fashionistelor din toata lumea", a mai adugat Lorena Sarbu.
Victor Ponta va fi presedintele unui birou de coordonare din care face parte si primarul sectorului 5 Organizatia PSD Bucuresti nu va mai fi condusa de Marian Vanghelie, ci de un birou coordonator din care va face parte si actualul primar al sectorului 5, a anuntat luni liderul PSD, Victor Ponta.
Vicepresedintele PSD Marian Sarbu a declarat joi ca, in conditiile in care Guvernul nu va accepta sa majoreze punctul de pensie cu 20% de la 1 octombrie, PSD va utiliza toate mijloacele posibile, inclusiv depunerea unei motiuni de cenzura, pentru a "forta" acest lucru.
Liderul Marian Sarbu, amenintat cu Parchetul pentru averea imobiliara facuta in mod nebulos, incearca sa potoleasca apele agitate din micul partid, promitand ca in cazul in care aceste masuri de reducere a salariilor si pensiilor nu se vor dovedi temporare, UNPR va iesi din coalitia de guvernare.
google-analytics.com