Cautare

1623 de rezultate pentru "marian cojoc" (3.55 secunde)
Este vorba despre hotelul Moldova, detinut de fostul revolutionar Dan Iosif, pe care Marian Iancu si Emil Rosianu de la Poli Timisoara il vor transforma intr-un bloc de apartamente de vacanta cu 15 etaje. ... Nimeni altul decat asociatul si prietenul lui Marian Iancu, patronul clubului de fotbal Poli Timisoara.
Specialistul municipal in domeniu, Marian Giubelan, seful Serviciului coordonare asociatii de proprietari, spune ca la Primaria Craiova nu a fost depusa pana acum nici o cerere care sa poata fi transmisa la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei in vederea finantarii.
Marian Vanghelie vrea sa preia "Realitatea TV" de la Elan Schwartzenberg Potrivit unor surse de pe piata media, primarul sectorului 5 s-a intalnit in urma cu cateva zile, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg si au batut palma privind tranzactia.
Atacantul formatiei Gaz Metan Severin, Patrian Trifu, nu se plange de programul riguros implementat de antrenorul Marian Bondrea in stagiul de pregatire de la Baile Herculane, desi recunoaste ca nu este deloc usor.
El a fost inlocuit rapid cu Marian Constantin. ... La pranz, reprezentantii SCM au trimis un nou comunicat, in care anuntau ca noul antrenor al echipei este Marian Constantin, iar Pusa Dina a parasit clubul.
Nu va fi de ajuns pentru mine sa fiu prezent doar fizic in Comitetul Executiv", a declarat Costica "Valcea", care il va inlocui in CEx pe Marian Rusen (Juventus Bucuresti).
Dan Racolta, Florin Dumitru, Nicolae Negrila, Nae Ungureanu, Nae Tilihoi, Robert Vancea, Danut Bica, Constantin Donose, Gigi Ciurea, Marian Calafeteanu, Marian Bacu, Silvian Cristescu, Victor Cojocaru si Valentin Iliescu.
Octavia Geamanu a anuntat la inceputul lunii februarie ca s-a casatorit cu Marian Ionescu liderul trupei Directia 5. ... "Sa fiu casatorita cu Marian e o fericire de nedescris in cuvinte si asta pentru ca e iubirea vietii mele. ... Marian Ionescu, care are o viata, o identitate, o personalitate.
Marian Ralea, caruia multi dintre noi ii spunem si astazi Magicianul, va fi prezent pe 31 mai pe scena Salii Palatului alaturi de Gasca Zurli, cea mai iubita trupa de teatru pentru copii.
Mesterul popular Viorel Marian este un mester popular specializat in realizarea lingurilor de lemn cu simboluri rare, vechi (milenare).
Senatorul Valer Marian a anuntat ca se autosuspenda din PSD Senatorul social-democrat Valer Marian a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca se autosuspenda din PSD pana la congresul partidului, fiind nemultumit de faptul ca premierul Victor Ponta a propus-o pe Laura Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA, transmite Agerpres.
Vi-l mai aduceti aminte pe Marian Darta, unul dintre cei mai cunoscuti hair-stylisti din Romania? ... Din 2010 si pana acum, Marian Darta s-a izolat in casa si n-a mai comunicat cu cei apropiati. ... BUCURATI-VA DE VIATA!", spune Marian Darta.
Marian de 48 de ani, desfasoara activitati de primire si testare a calitatii carnii si produselor din carne si evidentiaza in contabilitatea societatii operatiuni fictive sau cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale.
Marian de 39 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pe linia furturilor din locuinte.
Radu Bud a avut totodata cuvinte de lauda si aprecieri la superlativ pentru fostul prefect Valer Marian, subliniind profesionalismul si echidistanta de care a dat dovada in perioada in care a indeplinit aceasta functie.
Ieri, la zece zile de la prima lor intilnire, noul prefect Radu Bud a avut o discutie de aproape trei ore, la sediul Prefecturii, cu fostul prefect Valer Marian, ocazie cu care acesta i-a prezentat un inventar al principalelor probleme semnalate si ramase in curs de solutionare la nivel judetean, si in care trebuie sa se implice si Consiliul Judetean, Primaria municipiului Satu Mare si alte institutii publice, se arata intr-un comunicat trimis ieri redactiei de purtatorul de cuvint al prefectului, Sorin Martin -Veres.
Printre zvonurile mentionate in ultima vreme s-a stecurat, foarte timid insa, numele lui Marian Vanghelie - celebrul primar "care este” al sectorului 5 - ale carui sanse sunt insa foarte reduse atunci cand este voba de toate sectoarele capitalei, mai exact de preferintele asa-numitului "electorat cult”.
Reactia celor de la “Initiativa 2003“ vine dupa o declaratie, pe nepusa masa, a lui Boc, care a spus ca Marian Vanghelie este “un iepuras“ aruncat de PSD in batalia pentru fotoliul de primar general al Capitalei.
Membrii Delegatiei Permanente a PSD au luat in discutie mai multe probleme organizatorice privind Congresul din aprilie, dar si nemultumirile exprimate in teritoriu privind nominalizarea lui Marian Vanghelie drept candidat pentru postul de primar general al Capitalei.
Trimisi cu politete la plimbare, ne-am adresat purtatorului de cuvant al IPJ, comisarul sef Marian Saragea, care ne-a declarat aproximativ acelasi lucru:
google-analytics.com