Cautare

1834 de rezultate pentru "marian cojoc 2cprorector univ ovidius" (3.37 secunde)
Oltenii au plecat ieri la pranz spre Ardeal, iar starea de spirit era foarte buna, ceea ce l-a determinat pe antrenorul Marian Bondrea sa creada ca vor obtine un rezultat bun.
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Ne ingrijoreaza persoana publica Marian Munteanu, in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic (Autor:
Marian, D. ... Marian, de 28 de ani, din Bucuresti, persoana eliberata din penitenciar in luna august 2011, despre care existau date ca are preocupari pe linia furturilor din locuinte, prin metoda fortarii ferestrelor apartamentelor.
univ. ... univ. dr. Gheorghe Buzatu, vicepresedinte al Senatului - “Senatul si idealul unitatii tuturor romanilor“.
univ. dr. Tudorel Butoi, psiholog criminalist a explicat, intr-un interviu pentru site-ul mariustuca.ro, mecanismul care in opinia domniei-sale a declansat explozia din seara de 30 octombrie, din clubul Colectiv.
Univ. ... Univ. Dr.
Cotrobaind deunazi prin valiza cu fluturi dintr-o boxa, am regasit un exemplar dintr-o revista din anul 1995, in care am publicat un interviu - fulminant pentru acea vreme-, cu Profesorul univ. ... Profesor univ.
Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti.
Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) Prof.dr. Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti.
univ. ... univ. dr. Aurel Papari. Dupa atata distractie urmeaza ca de luni, 18 mai, timp de o luna, studentii sa sustina examenele, ca apoi, dupa o vacanta de o saptamana, sa inceapa examenul de licenta.
Recent, prof.univ.dr. ... Laudatio a fost prezentat de prof.univ.dr. Cristian Spulbar, o prezentare foarte bine structurata. Astfel, dupa ce a fost facuta cunoscuta propunerea Senatului Universitatii din Craiova, pentru acordarea titlului de Doctor Honoris Causa d-lui Florin Georgescu, s-a dat citire CV-ului acestuia, unul foarte amplu:
univ. ... univ. dr. Eden Mamut, directorul Secretariatului National Roman al Retelei Universitatilor de la Marea Neagra (SNR RUMN). "In cuvantul pe care d-nul prof.
univ. ... univ. dr. Radu Buziernescu.
univ. dr. Tiberiu Muresan, cadru universitar de marca prin mana caruia au trecut mii si mii de studenti. Venind din Turda, agronomul Tiberiu Muresan ajunge sa conduca Institutul de cercetari agricole Fundulea peste zece ani.
univ. ... univ. dr. Ilie Cristescu, fost Rector al Universitătii Timisoara, care a evocat drumul romanilor spre Dacia, poetul acad.
Ordinul Militar de Romania a conferit Prof.Univ.Dr. ... Univ. Dr. Benone Pusca, fondatorul Universitatii "Danubius" s-a intretinut cordial cu presedintele Ordinului Militar de Romania, col.
Ion ILIESCU, fost presedinte al Romaniei, academician Razvan THEODORESCU, ambasador George APOSTOIU, teleastii Ilie CIURESCU si Nicolae MELINESCU, scriitorii Nicolae Dan FRUNTELATA si Florentin POPESCU si prof.univ.dr. ... prof.univ.dr.
google-analytics.com