Cautare

9 de rezultate pentru "luisa tuntuc" (8.14 secunde)
Luisa Tuntuc, artist vizual, va invita la vernisajul expozitiei de pictura FEMINISTICE, care va avea loc miercuri 5 octombrie 2016, ora 19:00, la Palatul Parlamentului, Sala de expozitii de arta CONSTANTIN BRANCUSI, Str.
Luisa Tuntuc, specialist in comunicare si PR, e pasionata de multi ani de fotografie. ... Le-am facut fotografii pe magneti multor politicieni din USL", ne-a spus Luisa. Printre politicienii carora Luisa le-a facut fotografii pe magneti se numara si:
Un adevarat eveniment artistic al acestei toamne este expozitia Luisei Tuntuc intitulata: ... - este mesajul transmis cu sensibilitate de artista Luisa Tuntuc.
Tuntuc Luisa este o artista care are doua pasiuni: fotografia si pictura. Ea a publicat pe Facebook un anunt privind vernisajul primei sale expozitii de pictura:
Promovarea lui Alexandru Catalin Macovei in fruntea ANI s-ar datora, potrivit unor surse, legaturii sale de rudenie cu fostul ministru al Justitiei, Monica Luisa Macovei (mai exact, cu fostul sot al acesteia).
Monica Luisa Macovei: Daca vreti, la Parchet, se pot face astfel de declaratii. - Tradare, tradare, dar s-o stim si noi...
Sambata, Romania cucerise aurul pe echipe si bronzul la trio (Mircea Zamfir, Valentin Mavrodineanu, Mircea Branzea), iar vineri argintul la dans aerobic (in formula Petru Tolan Porime, Florin Nebunu, Marius Petruse, Lucian Fratiloiu, Bianca Becze, Laura Cristache, Maria Luisa Pavel si Anca Surdu).
Compusa de Luisa Luca alaturi de DJ Doppe si Alex Cotoi, piesa este produsa de DJ Sava, iar videoclipul este regizat de Alex Ceausu.
Ora 10.30 - Inregistrarea participantilor Ora 11.00 - Sala Panoramic 1 - Inceperea lucrarilor Salutul organizatorilor Maria Luisa Lapresa, Prim Secretar, Seful Biroului Economico-Comercial al Ambasadei Italiei la Bucuresti Luca Gentile, Directorul ICE - Agentia Bucuresti Mihaela Andriescu, Business Development Manager KeysFin, Industria de Beauty & Care din Romania Scurta prezentare a firmelor italiene participante.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
google-analytics.com