Cautare

2802 de rezultate pentru "locuri" (3.07 secunde)
Subventionare pentru noile locuri de munca Prima componenta a noii scheme de finantare vizate de guvern se refera la masuri privind sprijinirea atat a angajatorilor, cat si a celor aflati in cautarea unui loc de munca. ... "Ideal ar fi ca acesti noi angajati sa insemne locuri de munca.
Jandarmeria Romana scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere 2009, 423 de locuri pentru barbati si femei. ... La Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti sunt libere 80 de locuri la zi (barbati si femei), dintre care trei pentru romi si opt pentru forma de invatamant cu frecventa redusa.
Partidele de centru-dreapta au obtinut 39,5%, comparativ cu 36,6% in 2004, asigurandu-si 291 locuri in PE cu 736 locuri, a informat Kapa Research, un institut grec.
Chiar daca Fidesz a obtinut, cu 56,37% dintre voturi si 14 locuri, "cel mai bun rezultat al sau din toate timpurile la alegerile europene", dupa cum a spus Orban, toate privirile sunt pe extrema dreapta, care a obtinut 14,77%, fata de 5-7% in sondaje.
Geoana isi va pune priceperea si tot ce inseamna contactele pe plan mondial pentru a duce acasa bani, investitii si locuri de munca. Locuri de munca, locuri de munca si agricultura.
Sub pretextul globalizarii s-au desfiintat locuri de munca bine platite, care cereau o calificare inalta, si au fost inlocuite, cand au fost inlocuite, de altele prost platite si care implica o slaba calificare a fortei de munca.
Demnitarii vor putea fi insotiti de maximum doi colaboratori in deplasarile oficiale externe, cu unele exceptii, a stabilit azi guvernul, premierul Victor Ponta precizand ca astfel doreste sa puna capat delegatiilor cu zeci de persoane care mergeau la forumuri organizate in locuri exotice.
Liderul de grup al PDL, Mircea Toader, a spus de la tribuna ca democrat-liberalilor le reveneau, conform legii trei locuri in Consiliul de Administratie de la TVR, dar nu au primit niciunul.
S-a adoptat Pactul pentru crestere economica si locuri de munca, un rol important avand presedintele Frantei, d-l Hollande. Sunt 12o de miliarde de euro pentru crestere economica si locuri de munca.
este realizabil prin consolidarea legii edcuatiei si crearea de locuri de munca pentru tineri. Pentru a-mi fi partnere, pDL trebuie sa se bata pentru a asigura resursa financiara pentru crearea de locuri de munca • Promovarea generatiei tinere in administratie poate fi un semn ca pdl are acest obiectiv.
Va fi redus CAS, va fi scutit de impozit profitul reinvestit si se va continua proiectul de success al reducerii TVA la paine cu alte alimente de baza • reduca CAS la angajator - povara fiscala va fi redusa, vor fi create mai multe locuri de munca, consumul va creste si va exista o conformare voluntara mai mare la plata taxelor.
Trebuie sa plec la 10:30 pentru ca merg la Brasov, la deschiderea unei noi facilitati economice, o mare companie, cu foarte multi angajati, cred ca sunt deja peste 10000 de angajati in Romania, nu-i dau numele ca sa nu-i fac reclama, dar care a beneficiat de ajutor de stat si a creat locuri de munca, nu vorbesc de 10, 100, vorbesc de mii de locuri de munca, ceea ce de fapt isi doreste orice tara si orice guvern, sa foloseasca ajutorul de stat.
Aceasta initiativa a Guvernului PSD le permite astazi firmelor sa faca angajari si sa creeze noi locuri de munca.
Nu trebuie sa uitam de reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator, initiativa a Guvernului PSD care s-a tradus in crearea de noi locuri de munca.
Mitingul de la Bruxelles se va desfasura sub deviza "Locuri de munca mai multe ", "Locuri de munca mai curate ".
In ceea ce priveste crearea de noi locuri de munca de pe urma acestor investitii, studiul Ernest&Young urca Romania pe locul 7 in Europa.
De altfel, cea mai mare parte a noilor locuri de munca provine din noile firme si intreprinderi mici (pana la 49 de salariati inclusiv) aflate in faza de „dezvoltare“, ce se specializeaza in dezvoltarea de noi produse si servicii.
Siderurgistii care vor lucra in conditii speciale vor afla conditiile in care pot iesi mai devreme din cimpul muncii la sfirsitul lunii decembrie, odata cu adoptarea actului normativ care va modifica Legea pensiilor Problema privind pensionarea mai devreme a angajatilor Mittal Steel care vor lucra in locuri de munca ce vor fi incadrate in conditii speciale a fost subiectul intilnirii care a avut loc miercuri intre ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, liderul sindicatului de la Mittal Steel Hunedoara, Petre VaidosI, si o delegatie de reprezentanti ai Federatiei Sindicale a Siderurgistilor (FSS), respectiv presedintele sindicatului, Mircea Scintei, prim-vicepresedintele Maricel Oancea si vicepresedintele Emil Mihaila.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in Spania In perioada 22 august- 6 septembrie, la sediul din str.
In total, sunt puse in vanzare prin agentii 2.700 de locuri pentru perioada amintita, iar 20 de unitati hoteliere si-au anuntat deja participarea la acest program. Mai trebuie spus ca cele mai multe oferte sunt pentru Mamaia (900 de locuri) si Neptun (800 de locuri).
google-analytics.com