Cautare

2805 de rezultate pentru "locuri" (3.89 secunde)
Parcarea va avea trei niveluri si o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme si 21 de locuri speciale pentru motociclete. ... Probabil un sfert din locuri vor fi ocupate de rezidenti, restul ramanand locuri publice de parcare".
Taxele pentru trecerea podului Soferii de autoturisme cu cel mult 8+1 locuri si de masini transport marfa cu greutate mai mica de 3,5 tone vor plati o taxa de 27 lei (6 euro) pentru trecerea peste noul pod de la Calafat-Vidin, pentru masinile cu mai mult de 9 locuri si maximum 23 locuri pe scaune taxa fiind de 54 lei (12 euro).
Afla unde si cand Primarul Sorin Oprescu promite o noua sala polivalenta si olimpica de pana la 12.000 de locuri. ... Noua sala va avea o capacitate de pana la 12.000 de locuri si ar necesita o investitie totala de 65 milioane euro.
Aerisit si foarte bine pozitionat, ansamblul dispune de numeroase spatii verzi si locuri de joaca completatate cu spatii de relaxare si alei ce inconjoara interiorul complexului ca intr-o oaza de verdeata in care te simti cu adevarat acasa .
De asemenea, companiile de stat au inregistrat profituri de 350 de milioane de euro in 2013, Romgaz, Hidroelectrica si Nuclearelectrica ocupand primele locuri in clasamentul profiturilor.
Proiectul Codului Fiscal propus de Guvern contine multe masuri benefice pentru romani, deci si pentru botosanenii pe care ii reprezint in Parlament, care au ca efect reducerea taxelor si crearea de locuri de munca.
Astfel, Ziarul Financiar o citeaza pe Gabriela Firea, care a declarat ca pavilionul central Romexpo va fi transformat intr-o sala polivalenta cu 15.000 de locuri.
La Suceava au inceput demersurile pentru ridicarea unui stadion cu 15.000 de locuri. ... Un stadion cu 15.000 de locuri poate organiza meciuri de Europa League, eu spun sa ne intindem cat ne tine plapuma. ... Pentru orasul nostru, un stadion cu 15.000 de locuri este OK.
Mai mult, se pare ca aceste locuri au servit ca tabara pentru cavalerii templieri in drumul lor catre Tara Sfanta.
de locuri de munca in Europa, in SUA si in unele locuri din Asia Pacifica. ... In Spania si Grecia, Adecco va fi prezent in peste 150 de locuri publice, iar in Italia in peste 50 de locuri.
Da, Grecia, Meteora, locuri interesante, costume de baie colorate, aer insular, tocuri, sapca ta alba, stim, stim! ... Iar in felul asta, am revazut locuri si obiective imbracate (inca) in mister! Peste tot pe unde am umblat, am cautat sa descopar acele locuri care sa-mi spuna ceva.
Mai mult, se pare ca aceste locuri au servit ca tabara pentru cavalerii templieri in drumul lor catre Tara Sfanta.
Potrivit reporterului RRA, Alexandru Lancuzov, pentru relatia Gara de Nord - Salonic, plecarile sunt in fiecare zi de vineri, iar garnitura are in compunere un vagon clasa a doua si un vagon cuseta cu 4 si 6 locuri.
in Bucuresti nu mai sunt locuri la programare pentru vaccinul anti-COVID, dupa prima zi. ... Potrivit acestuia, la nivel national, au fost distribuite 600.000 de locuri in program, pentru urmatoarele 21 de zile.
"Dumnezeule, ce, de locuri de parcare !!!" Daca ar fi sa ne luam dupa previziunile specialistilor in demografie, reluate de presedintele Basescu, daca asa numitul spor demografic va continua in Romania in ritmul actual, in 2100 vor mai exista doar ceva mai mult de opt milioane de cetateni, ceea ce printre altele ar duce, in sfarsit, la fluidizarea traficului si, evident, la aparitia unei puzderii de locuri de parcare, unele dintre principalele probleme cu care se confrunta cei care locuiesc in marile orase.
Blocul National Sindical a primit 30 de locuri, dintre care doar vreo 20 sunt eligibile.
El le-a vorbit bacauanilor despre vocatia lor de “constructori“ si “curajul de investitori“ ilustrate prin crearea “de locuri de munca“ in judetul Bacau si reducerea somajului la “un procent sub 5 la suta“.
- Oricine vede realitatea din oras - in sensul ca bazele sportive sunt la pamant, ca spatiul verde este insuficient, ca nu exista locuri de agrement sau locuri de joaca - nu poate intelege de ce Dumitru Nicolae a fost reales.
locuri de munca pentru toti lucratorii, prin salvarea locurilor de munca existente si crearea de noi locuri de munca; ... investitii ale statului in zonele profitabile ale economiei, generatoare de locuri de munca;
Chiar si Guvernul Boc, in disperare de cauza, incearca sa "fure"din ele (reducerea TVA la produse agricole, intentia de a reduce CAS, accentul pe locuri de munca, proiect de rezvoltare regionala).
google-analytics.com