Cautare

16996 de rezultate pentru "locuri de munca bucuresti armata" (3.04 secunde)
Pentru a avea succes, e bine sa va alegeti cariera nu numai în functie de abilitati, ci si de ce se cauta pe piata fortei de munca.
Agerpres informeaza ca Presedintele Consiliului National al PSD, fostul premier Adrian Nastase, prezinta pe blogul personal, o serie de solutii ale unui guvern de criza. "Unii dintre colegi m-au intrebat cum vedem noi rolul unui eventual guvern de criza.
Cetatenii au incredere in primarie, armata, biserica si ONU Romanii au cea mai multa incredere in primarie, armata, biserica si Organizatia Natiunilor Unite, conform unui sondaj realizat de INSCOP in perioada 10 - 17 septembrie.
Pentru a-si gasi mai usor un loc de munca in una din tarile membre UE, craiovenii pot accesa site-ul Eures. Conform principiului libertatii de miscare a muncitorilor, toti cetatenii tarilor membre ale Spatiului Economic European (SEE) au dreptul sa munceasca in oricare dintre acestea fara permis de munca.
Doar patru galateni dintre cei 1.400 are au trecut ieri pragul Universitatii au fost angajati pe loc de cei care se aflau acolo pentru recrutare de forta de munca.
Deficitul de forta de munca la nivel national i-a determinat pe unii patroni sa treaca peste prejudecatile sociale si sa caute angajati si în rândul persoanelor private de libertate. Prima Bursa a locurilor de munca destinata persoanelor aflate în detentie s-a organizat în România, pe 9 mai.
Deficitul de forta de munca la nivel national i-a determinat pe unii patroni sa treaca peste prejudecatile sociale si sa caute angajati si în rândul persoanelor private de libertate. Prima Bursa a locurilor de munca destinata persoanelor aflate în detentie s-a organizat în România, pe 9 mai.
Prin intermediul Programului SAPARD au fost create pana in martie peste 20.000 de noi locuri de munca in mediul rural. Dintre acestea, 8.000 de locuri sunt ocupate de catre femei, se arata intr-un raport al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), preluat de Mediafax.
Lucretia a fost descrisa ca o femeie fatala, rol in care a aparut in numeroase lucrari de arta, romane si filme.
Razbunarea istoriei Inca de cand a intrat in politica a adus un suflu nou, ceva nemaiintalnit pana atunci. Erdogan, intre altele, absolvent al unei scoli de predicatori musulmani, vorbea dincolo de limba de lemn a politicienilor si avea curajul sa spuna lucrurilor pe nume.
De pilda, in acest spirit, in 1966, Comandamentul Nord-American de Aparare Aerospatiala (North American Aerospace Defense Command - NORAD) si Fortele aeriene ale Statelor Unite ale Americii (United States Air Force - USAF) au incercat sa dezinformeze, intr-un documentar dedicat OZN-urilor, pentru canalul TV CBS, ca radarele NORAD nu urmaresc OZN-uri, ceea ce trebuia sa fie o dovada ca OZN-urile nu exista.
Partidul Democrat a reusit ieri o lovitura de senzatie, in urma unui schimb politic spectaculos.
Zawahiri critica si armata pakistaneza, o "banda de mercenari", controlata de administratia americana.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a participat marti, 28 decembrie a.c., la ceremonia de investire in functie a sefului Statului Major General, prilej cu care a sustinut urmatorul discurs: ... Incep prin a multumi domnului amiral Marin pentru modul cum si-a desfasurat mandatul de sef al Statului Major General.
Ministrul apararii, Teodor Melescanu, a declarat la sfârsitul saptamânii trecute, ca  doreste sa obtina pentru 2008 un buget de cel putin 2% din PIB pentru armata.
Superinteligentul telefon mobil sau aparat GPS, pe care l-ati cumparat de curand, s-ar putea sa aiba probleme cu identificarea unei anumite destinatii incepand cu 2010, daca ar fi sa dam crezare zvonurilor, conform carora sistemul de navigare prin satelit este pe butuci, potrivit www.pocket-lint.com.
FARCAS) Am prezentat, in mai multe articole, pe aceasta pagina, activitatile organizatiei To the Stars Academy of Arts and Sciences (TTSA), cea care a reusit sa oblige Pentagonul sa recunoasca existenta unui proiect de 22 de milioane de dolari pentru studierea fenomenului OZN si a facut publice trei videoclipuri, cu imagini de termoviziune, infatisand urmarirea unor OZN-uri de aviatorii militari, videoclipuri declarate de US Navy autentice si neidentificate.Tot TTSA a realizat un serial de sase episoade, difuzate pe History Channel, in care martorii acestor faimoase intalniri au detaliat si comentat dramaticele lor intalniri.
Ajungem la un razboi de uzura Coreea de Nord ar fi livrat Rusiei peste un milion de proiectile si rachete Armata rusa a primit de 3 ori mai multe tancuri in 2023 (peste 500) fata de armata Ucrainei
Pe ce criterii se face promovarea la locul de munca? De ce majoritatea angajatilor efectueaza ore suplimentare? De ce sunt preferati barbatii in posturile de conducere?
Desi pot primi subventii echivalente cu salariul de baza stabilit la data angajarii, agentii economici doljeni nu se inghesuie sa incadreze persoane marginalizate social. Pe de alta parte, nici persoanele marginalizate social nu sunt tocmai dornice sa munceasca la agentii economici.
google-analytics.com