Cautare

16996 de rezultate pentru "locuri de munca bucuresti armata" (4.01 secunde)
Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika: Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei.
Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei (MMSSF) a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Codului Muncii, care vizeaza eliminarea deficientelor semnalate in Raportul de monitorizare al Comisiei Europene.
Sute de galateni si-au cautat ieri un job la bursa locurilor de munca desfasurata in holul Universitatii, oferta depasind cu mult cererea. Cele mai cautate locuri de munca sint cele din constructii civile si navale.
În plus, guvernul este decis sa liberalizeze accesul europenilor pe piata muncii.Momentul 1 ianuarie 2007 a fost urmat de o serie de schimbari cu privire la atitudinea europenilor fata de noi.
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
Agentiile Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca acorda credite cu dobanzi intre 2,12% si 4,25% agentilor economici care ofera locuri de munca, in special somerilor. Iar prin angajarea unei singure persoane, se obtine suma de 10.000 RON.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Desi li se ofera sansa de a-si gasi un loc de munca, majoritatea somerilor prefera sa ignore posibilitatea de a munci.
LOVITURA DE STAT militara esuata. Zeci de morti. Guvernul e in control Turcia a trecut vineri noaptea printr-o tentativa de stat esuata. ... Pe parcursul unei nopti dramatice, a devenit clar ca nu intreaga armata participa la lovitura de stat.
23 August 1944 In urma bataliei de la Targu Frumos din luna Mai a anului 1944 fortele romane si germane au reusit sa opreasca armata sovietica si sa stabilizeze linia frontului. Insa, in luna August a aceluiasi an, ofensiva sovietica reinnoita ameninta transformarea intregii tari in teatru de razboi.
Pe masura ce trece timpul, romanii primesc tot mai multe oferte de locuri de munca.
Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. ... Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... mamager pentru Europa Centrala si de Est a programelor Robert Bosch Stiftung;
Numarul de locuri disponibile in judet in prima faza a programului "Rabla" pare sa fie suficient, potrivit comerciantilor de automobile noi. ... Lista producatorilor si comerciantilor de masini noi din programul "Rabla 2009" a fost validata. Prima transa de rable scoase din parcul auto e de 20.000 de unitati.
Doljenii care au o calificare si doresc sa munceasca într-o tara membra UE au în prezent la dispozitie aproximativ 270 de locuri de munca vacante. Salariile oferite de angajatorii straini pleaca de la 600 de euro pe luna.
Doljenii care au o calificare si doresc sa munceasca într-o tara membra UE au în prezent la dispozitie aproximativ 270 de locuri de munca vacante. Salariile oferite de angajatorii straini pleaca de la 600 de euro pe luna.
Pentru unii o corvoada, pentru altii o placere, munca in administratia publica lasa urme adanci in existenta celor care au stat in fotoliile confortabile din institutiile publice doljene.
O parte din tarile membre UE au impus, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, o serie de restrictii pentru romani pe piata fortei de munca. Totusi, unele dintre ele nu au renuntat total la forta de munca din Romania.
Pentru ca salariile sunt mult prea mici, minerii disponibilizati nu prea vor sa lucreze la noile locuri de munca oferite.
Sa pretuim MUNCA!
Proiectele care vor crea multe locuri de munca, prioritare la finantare pe fonduri structurale Proiectele care vor crea cele mai multe locuri de munca vor avea prioritate la finantare pe fonduri structurale de coeziune, in perioada 2014-2020, pentru Romania, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Craiova.
google-analytics.com