Cautare

4383 de rezultate pentru "legea" (5.39 secunde)
"Recompensele" dure pe care le vor primi evazionistii fiscali sint prevazute in Legea 241 din 15 iulie 2005, care a intrat in vigoare la inceputul acestei saptamini.
Legea vine in intampinarea firmelor de constructii si a craiovenilor care prefera locuintele noi. ... Legea nr. ... Legea nu precizeaza categoriile sociale care pot beneficia de subventie Legea nr. ... Legea nu specifica insa clar categoriile sociale care pot beneficia de acest ajutor financiar din partea statului roman.
Situatia a fost prezentata si de Organizatia Transparency International, care considera ca legea este prea stricta cu acestia.Sa devina parlamentar este visul oricarui functionar public dornic sa se îmbogateasca. Între cele doua categorii, legea a introdus o serie de diferente care îi avantajeaza pe parlamentari.
Sindicalistii de la Solidaritatea sustin ca administratia Combinatului este obligata, conform articolului 3 din Legea nr. ... "Gheorghe Tiber bulverseaza salariatii cu afirmatiile sale!" Ne-a declarat secretarul general al FSS Metarom Galati, Danut Onica, care afirma ca articolul 3 din Legea nr.
Un comunicat al Ordinului Geodezilor din Romania (OGR) mentioneaza ca anul trecut a fost aprobata Legea 16 privind organizarea si exercitarea profesiunii de geodez, insa dupa sase luni a aparut o noua lege care intra in contradictie cu prima.
237, aliniatele 3,4 si 7 din Legea nr. ... Cu alte cuvinte, Legea societatilor comerciale nu prevede termenele la care trebuie sa se publice în MO hotarârile de dizolvare a societatilor.
El a mai spus ca "legea ar trebui denumita intr-un fel. ... Legea prostiei, legea voluntariatului, nu stiu, fiindca ei dau o lege prin care te obliga sa fii benevol. ... "Sa vad cum va veni Curtea de Conturi sa imi spuna ca nu am aplicat legea", a spus Diaconu.
Legea unica a salarizarii intra in vigoare de la 1 ianuarie 2010, principalul scop fiind acela de eliminare a veniturilor salariale exagerate din domeniul bugetar. ... Legea unitara a salarizarii, Legea invatamantului si Legea reorganizarii regiilor au fost obiectul asumarii raspunderii Guvernului in Parlament in luna septembrie.
Cu toate acestea, desi Legea salarizarii unitare nu a aparut inca si este si cazul altor legi, bugetul pe 2011 prezentat de Guvern se bazeaza pe acestea ca si cum ar fi deja in vigoare.
Ii obliga legea si ii obliga Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu le-a permis sa fie in functii, adica sa citeasca o data la rugamintea unui om pe care l-au cunoscut si sa citeasca legea de executare a pedepsei in regim deschis pana la capitolul Recompense.
1 din Legea nr. ... 2 din Legea nr. ... 87 din Legea nr. ... 88 din Legea nr. ... 92 din Legea nr. ... 89 din Legea nr.
Senatul a adoptat modificarile aduse Legilor 304 din 2004 si 317 din 2004 Senatul a adoptat, luni, in calitate de Camera decizionala, modificarile la Legea 304 din 2004 privind organizarea judiciara si 317 din 2004 privind functionarea si organizarea CSM, ca urmare a deciziilor Curtii Constitutionale.
Dupa aproape 10 luni de dezbateri, Legea ANI, referitoare la controlul averilor demnitarilor, a trecut de Senat. ... Unde mai pui ca senatorii prezenti la sedinta de miercuri au adoptat in unanimitate legea ANI, aceasta intrunind 103 voturi "pentru".
Legea talionului este una dintre legile cele mai vechi din lume. ... Legea talionului apare inscrisa pentru prima oara in Codul lui Hammurabi, cel mai vechi cod complet care s-a descoperit.
Presedintele CNA, Ralu FIlip, a aratat ca exista un conflict intre Legea 373 pentru alegerile generale si Legea audiovizualului 504.
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: ... Da, e mult, dar si legea este foarte complicata. ... Legea asta e pentru doctorii care isi mananca pacientii.
El anunta ca va trimite Parlamentului legea spre reexaminare. ... Presedintele nu si-a prezentat scuzele si a trimis legea spre reexaminare. ... El a chemat politicienii din Parlament sa initieze modificarea Constitutiei, sustinand ca legea fundamentala trebuie imbunatatita pentru a nu mai fi izvor de blocaj institutional.
Dupa ce ambele plangeri au ajuns la Parchet, s-a constituit Comisia speciala de la Cotroceni, intrucat legea prevedea ca, pentru inceperea urmaririi penale impotriva unui membru al Guvernului, este necesar acordul sefului statului.
MAI a facut legea pentru comasarea alegrilor Ministerul Administratiei si Internelor propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
Numai 9 ministri au raspuns favorabil solicitarii Centrului de Resurse Juridice, o organizatie a societatii civile care a cerut tuturor ministrilor sa completeze declaratii de interese cu informatii referitoare la membrii familiilor lor aflati sub incidenta articolului 72 din Legea nr.
google-analytics.com