Cautare

4383 de rezultate pentru "legea" (2.93 secunde)
Legea pensiilor, Legea salarizarii unice, Legea bugetului de stat. ... Liderii Opozitiei conditioneaza moratoriul propus de seful statului de schimbarea Robertei Anastase de la conducerea Camerei Deputatilor, pe motiv ca aceasta a fraudat votul pe Legea pensiilor.
Legea salarizarii bugetare a fost astfel adoptata. ... In favoarea motiunii "Legea privind salarizarea in anul 2011- ultima 'teapa' trasa romanilor de guvernarea Basescu-Udrea-Boc" au votat mai putin de 236 de parlamentari, numarul minim pentru ca Executivul sa pice.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Vor sa modifice Legea referendumului in avantajul lui Basescu. Dupa trei ani de "liniste", Legea referendumului va zgudui din nou scena politica, asa cum a facut-o intre octombrie 2005 si mai 2007.
In schimb, majoritatea in Senat ar putea fi folosita de Opozitie fie pentru a adopta legea lui Giurgiu si a genera, implicit, o posibila ruptura in coalitia de guvernare, fie pentru a negocia cu maghiarii pentru obtinerea sustinerii pe unele proiecte, inclusiv la Camera.
Maidanezii vor putea fi eutanasiati, daca asa vrea administratia locala Legea care lasa la dispozitia autoritatilor locale soarta cainilor vagabonzi, fiind luata in calcul inclusiv posibilitatea eutanasiei pentru cei nedoriti, a fost votata de Camera Deputatilor.
Legea eutanasierii cainilor fara stapan este neconstitutionala Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca este neconstitutionala Legea referitoare la cainii comunitari, care prevede ca eutanasierea animalelor fara stapan se va putea face dupa ce autoritatile locale vor consulta populatia, relateaza Mediafax.
Reactiile Puterii la decizia CCR, Legea privind comasarea alegerilor parlamentare, neconstitutionala! Curtea Constitutionala a decis miercuri ca Legea privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale in 2012 este neconstitutionala, admitand cu majoritate de voturi sesizarea USL. Legea nu a fost declarata neconstitutionala in integralitate, ci doar cateva articole.
Scandalul posturilor vacante din Parlament pune in discutie legea electorala. ... Liderul PSD a promis ca odata ce USL va ajunge la Putere se va schimba legislatia, pentru ca in acest moment legea nu prevede nicio sanctiune pentru Guvern, daca nu se organizeaza alegeri pentru locurile vacante.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca liderii de grupuri parlamentare apartinand USL trebuie sa convoace saptamana viitoare senatorii si deputatii pentru a discuta si adopta legea energiei si legea electorala.
Senatul se reuneste in sesiune extraordinara, maine dupa-amiaza Senatul se va intruni, marti, in sesiune extrardinara, de la ora 16.00, ca sa discute despre proiectele de lege restante, precum si despre legea privind votul uninominal, care a fost declarata neconstitutionala, daca pana atunci va sosi motivarea Curtii Constitutionale, informeaza Mediafax.
Indiferent de participarea la urne Basescu poate fi demis cu majoritate simpla Legea referendumului validata de CCR este posbil sa nu fie utilizata pe 29 iulie. ... CCR s-a pronuntat, dar legea nu va intra in vigoare Curtea Constitutionala a decis ca art.
Legea unitara a pensiilor ar fi actul prin care pensiile de care beneficiaza anumite categorii socio-profesionale in urma legilor speciale ar urma sa fie reduse la un nivel "decent", comparabil cu restul pensiilor din sistemul public bugetar. ... 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, Legea nr.
Culmea este ca, desi Legea evaziunii considera fapta drept infractiune, GdS a descoperit ca nici un intreprinzator din Dolj nu a fost condamnat pana acum la inchisoare pentru o astfel de fapta. ... Legea evaziunii considera fapta drept infractiune, care s-ar pedepsi cu inchisoare de la unu la trei ani.
Legea minelor nr. ... Legea prevede la art.
Totodata, prin Legea din 13 ianuarie 1918, participantilor la Primul Razboi Mondial decorati cu Medalia Virtutea Militara de razboi clasa I li s-a acordat o pensie viagera, iar prin Legea din 2 septembrie 1920, participantilor la Razboiul din 1916-1918 li s-au creat conditii speciale de pensionare.
In acest caz ceea ce trebuie schimbat este legea iar nu poporul. Legea este ce vrea poporul iar nu legislatorii care adopta reguli fara sa tina seama de popor, de ce poate sa vrea si sa faca el!
pensiile in 2012, pe legea asta cu 45%... ... De la Victor Ponta am o foaie de hartie in care imi spune ca Roberta Anastase a stimulat fraudarea votului la legea pensiilor - si am cateva documente cu repartitia banilor pentru PSD, informatia cand au inceput negocierile...
Articolul 5, cunoscutul articol 5, alineatul 2, din Legea 3/2000, Legea referendumului, suna textual, in felul urmator, il citez: ... Listele electorale permanente - ne spune aceeasi Lege in vigoare - Legea 35/2008, articolul 26, alin. ... Avem, deci, clar cum se face cvorumul, pentru ca ne spune legea.
CNC al Aliantei PNL-PD a convenit ca problema preluarii observatiilor Comisiei de la Venetia in legea Statutului minoritatilor nationale sa fie discutata ieri seara la nivelul conducerii Coalitiei.
google-analytics.com