Cautare

5027 de rezultate pentru "legea pensiilor" (3.50 secunde)
Recalcularea pensiilor militarilor si politistilor se face in peste cinci luni de la publicarea normelor metodologice la legea care reglementeaza masuri noi in domeniul pensiilor speciale.
Conform Hotnews.ro, presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, in cadrul emisiunii "Prim Plan" (TVR 1), ca a promis FMI ca nu va modifica fiscalitatea si nu va promulga legile privind reducerea TVA la alimente, respectiv neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 lei.
Domnule ministru, in data de 22 februarie, v-am adresat prima interpelare parlamentara pe tema pensiilor militare, prin care v-am solicitat sa-mi comunicati care este pozitia oficiala a Ministerului Apararii Nationale si a Marelui Stat Major General in problema pensiilor militare, precum si care este numarul pensionarilor militari ce vor fi afectati de Legea privind sistemul unitar de pensii publice si ce suma se economiseste la bugetul national prin reducerea pensiilor militarilor.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a dat ieri seara verdictul in conflictul iscat in legatura cu marirea pensiilor: a promulgat legea. ... "Asa cum am promis, am promulgat legea pensiilor si maine (n.r.
Democratii au organizat ieri o conferinta de presa in care au anuntat ca vor depune si ei un proiect de lege privind majorarea pensiilor. ... Gheorghe Barbu a adus in discutie si proiectele de lege ale PSD in domeniul pensiilor, proiecte aflate pe ordinea de zi.
Camera Deputarilor a respins propunerea Biroului Permanent de reluare a votului final la Legea pensiilor. ... 1158 de deputati au votat impotriva reluarii votului pe Legea pensiilor, 33 de deputati au votat "pentru" si 8 alesi s-au abtinut.
Pentru votul pozitiv pe care ar urma sa-l dea in Camera Deputatilor la adoptarea acestei legi, social-democratii asteapta de la liberali trecerea legii pensiilor. ... majorarea pensiilor ar arunca bugetul in aer.
Camera Deputatilor a respins ieri propunerea Biroului Permanent de reluare a votului final la Legea privind sistemul unitar de pensii publice. ... Astfel, votul masluit la Legea pensiilor ramane valabil.
Votul pe Legea pensiilor a fost masluit de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, iar imaginile inregistrate la sedinta de plen de pe 15 septembrie demonstreaza acest lucru.
Legea unitara a pensiilor ar fi actul prin care pensiile de care beneficiaza anumite categorii socio-profesionale in urma legilor speciale ar urma sa fie reduse la un nivel "decent", comparabil cu restul pensiilor din sistemul public bugetar. ... 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, Legea nr.
"Nu, domnule, nu ne intereseaza!" Dar, spre exemplu, ceea ce li se propune romanilor prin noua lege a pensiilor este solutia de garantare a platii pensiilor. ... pensiile in 2012, pe legea asta cu 45%...
Scena politica fierbe dupa scandalul votului din Camera Deputatilor pe Legea pensiilor.
Presedintele Comisiei de munca din Camera Deputatilor si liderii grupurilor parlamentare urmeaza sa stabileasca o data la care Legea pensiilor sa intre in dezbaterea plenului, dupa ce Biroul Permanent a respins cererea de prelungire pana la 15 septembrie a termenului pentru depunerea raportului.
În urmatoarele trei zile se va face validarea aderentilor, iar fondurile si arbitrul pensiilor private vor primi informatii despre numarul dublurilor.În perioada 15 decembrie 2007 - 7 ianuarie 2008, ING a atras din nou cei mai multi participanti pe acest pilon - 110.170, iar numarul total al aderentilor la fondul administrat de ING a ajuns la 1,069 milioane.
Dupa ce ambele plangeri au ajuns la Parchet, s-a constituit Comisia speciala de la Cotroceni, intrucat legea prevedea ca, pentru inceperea urmaririi penale impotriva unui membru al Guvernului, este necesar acordul sefului statului.
Marko Bela este nemultumit ca senatorii independenti au votat un amendament al PSD pe Legea pensiilor. Presedintele UDMR, Marko Bela, a criticat luni lipsa solidaritatii guvernamentale la nivelul Parlamentului, facand referire la votul UNPR in plenul Senatului pentru amendamentele PSD la Legea pensiilor.
Tot guvernul isi propune prin legea unitara a salarizarii reducerea ponderii cheltuielilor de personal in PIB de la 9,2% in 2009 la 8,5% in 2010 si pana la 7% din PIB in 2015.
Impozitarea pensiilor mici, o eroare economica Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, il contrazice pe directorul BNR, Eugen Radulescu, apreciind ca impozitarea pensiilor mai mici de 1.000 de lei ar fi "o eroare, din punct de vedere economic".
Guvernul a adoptat vineri, intr-o sedinta speciala, ordonanta de urgenta privind medologia de recalculare a pensiilor militare. ... "Prin legea 119/2010 am impus recalcularea tuturor pensiilor speciale pe baza principiului contributivitatii. Legea 119 face referire la urmatoarele categorii de pensii speciale:
google-analytics.com