Cautare

5027 de rezultate pentru "legea pensiilor" (2.94 secunde)
Social-democratii se opun intentiei guvernului de reducere a pensiilor militarilor. ... Departamentele interne ale PSD vor propune Biroului Permanent al partidului initierea unei motiuni simple pe tema pensiilor militarilor, a anuntat ieri, seful Departamentului Sinteza si Comunicare Publica, Octavian Stireanu.
"De data aceasta, insa, vrem nu un referendum care sa-i serveasca manusa intereselor personale, vindicative, ci sa le serveasca tuturor celor care vor avea de suferit in urma reducerii salariilor si a pensiilor.
S-a produs o aglomeratie mare pe tema reglementarii pensiilor.
- Afirmatia presedintelui a venit pe un fond de nervozitate, era povestea aceea cu reducerea salariilor si a pensiilor. Curtea Constitutionala, prin decizia pe care a pronuntat-o, a acceptat sa se reduca salariile cu 25%, dar a respins reducerea pensiilor cu 25%.
Premierul Victor Ponta vorbea despre sus­­pendarea pre­se­dintelui Basescu in toamna anului trecut, cand seful sta­tului afirmase, refe­rin­du-se la contestarea la Curtea Constitutionala a Legii pri­vind inghetarea pensiilor si a salariilor, ca "indiferent ca­re este rezultatul la Curtea Constitutionala, bani nu exista".
Procesul de recalculare a pensiilor, prin care a fost determinat punctajul mediu anual conform formulei de calcul introdusa de Legea 19/2000, a ajuns la final.
Fondul de pensii private va fi gestionat de un administrator, respectiv o societate comerciala pe actiuni, care are ca obiect exclusiv de activitate administrarea fondului, calculul si plata pensiilor administrate privat, se arata in legea pensiilor private.
Basescu a spus ca a fost de acord cu majorarile de pensii din toamna anului trecut, promulgând legea numai dupa ce guvernul a sustinut ca ar fi bani pentru acoperirea acestor fonduri.
Pana la sfarsitul lunii in curs proiectul de lege privind infiintarea Fondului de Garantare a Pensiilor Private va fi trimis Guvernului, care il va depune ulterior in Parlament, a declarat, ieri, Mircea Oancea, presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).
Reforma pensiilor speciale pare un obstacol greu de trecut. ... Pana la finalul lunii martie, Romania si-a asumat sa treaca prin Parlament legea pensiilor.
Sindicatele din Politie si Armata au cerut scoaterea pensiilor militarilor din lista obligatiilor asumate prin PNRR. Legea pensiilor speciale intra, astazi, in dezbatere in plenul Senatului, prima Camera sesizata.
Se prevaleaza de legea din ’60. ... Au existat PUZ-uri prin oras, au existat modificari, legea s-a schimbat, PUZ-urile se obtin mult mai greu in ultimul timp. ... am ajuns aici pentru ca am respectat legea. ... Legea inca mai permite. ... Vestitele balcoane, de exemplu, unde legea nu a fost respectata.
Se prevaleaza de legea din ’60. ... Au existat PUZ-uri prin oras, au existat modificari, legea s-a schimbat, PUZ-urile se obtin mult mai greu in ultimul timp. ... am ajuns aici pentru ca am respectat legea. ... Legea inca mai permite. ... Vestitele balcoane, de exemplu, unde legea nu a fost respectata.
a) efectuarea urmaririi penale, in conditiile prevazute in Codul de procedura penala, in Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie si in prezenta ordonanta de urgenta, pentru infractiunile prevazute in Legea nr. ... - (1) Sunt de competenta Directiei Nationale Anticorupte infractiunile prevazute in Legea nr.
Consiliul de Monitorizare a Implementarii Conventiei ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati a fost infiintat prin Legea 8/2016. ... Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
Care ar fi termenul, fiindca exista deja cateva restante pe care colaitia le are fata de UDMR, cum ar fi legea regionalizarii sau legea statutului minoritatilor? ... As face o corectie, nu vorbim de legea regionalizarii, ci vorbim de un lucru foarte simplu, de redimensionarea regimului de dezvoltare economica.
"La un vot diferenta s-a adoptat propunerea de retrimitere la guvern a angajarii, avand in vedere ca decizia Curtii a spus clar ca aceasta angajare pe Legea educatiei este neconstitutionala", a spus liderul grupului PSD din Camera.
Seful deputatilor PDL, Mircea Toader, a cerut in plenul reunit al Parlamentului continuarea angajarii raspunderii pe legea educatiei. ... Puterea vrea sa treaca legea educatiei de Parlament.
Este vorba despre Legea minoritatilor nationale si Legea reorganizarii regiunilor de dezvoltare. ... UNPR da votul la schimb cu Legea solidaritatii Cum Opozitia s-a declarat impotriva celor doua legi, PDL are nevoie de votul deputatilor UDMR, dar si ai UNPR pentru adoptarea lor in aceasta sesiune parlamentara.
Graba cu care comisia de fond funciar din Dolj a împartit pamânturile statiunilor de cercetare agricola din jurul Craiovei se explica prin faptul ca, în câteva zile, Legea cercetarii agricole va fi promulgata de presedinte si va începe sa produca efecte. ... Legea care reglementeaza proprietatea publica este nr.
google-analytics.com