Cautare

5027 de rezultate pentru "legea pensiilor" (2.86 secunde)
Statul roman si-a propus sa-si diminueze cat mai mult in viitor gradul de implicare in plata drepturilor banesti catre segmentul tot mai mare din populatie constituit de pensionari, urmand astfel exemplul tarilor dezvoltate in care sectorul pensiilor private este dominant comparativ cu cel al asigurarilor sociale de stat.
La aniversarea a zece ani de prezenta pe piata romaneasca si in Constanta, ING Asigurari de Viata isi anunta intentia de a-si consolida pozitia si de a-si diversifica serviciile, prin lansarea activitatii pe piata pensiilor facultative si a pensiilor private.
Paul Pacuraru, ministrul Muncii, a cerut Guvernului modificarea comisioanelor percepute de Posta Romana pentru distribuirea pensiilor. ... Comisioanele au fost marite odata cu majorarea pensiilor, desi activitatea factorilor postali a ramas aceeasi.
"Prima, sa cada motiunea si atunci Guvernul Tariceanu urmeaza sa-si continue politicile guvernamentale, acest lucru insemnand alocari bugetare mari pentru sanatate, agricultura, invatamant, infrastructura, marirea pensiilor si reducerea CAS.
Cei angajati contribuie lunar la fondul de pensii doar cu o suma de 5,4 ori mai mica decât cea necesara pentru plata pensiilor în judet.
Noua administratori vor ramane pe piata pensiilor private obligatorii in urmatorii trei ani, dupa un proces de fuziuni si preluari, din cauza costurilor operationale pe care nu le pot sustine jucatorii mici sau pentru ca nu vor reusi sa adune 50.000 de participanti, estimeaza marii administratori, citati de NewsIn.
Salariatii si angajatorii din Dolj cotizeaza lunar cu 44 de milioane de lei catre bugetul pensiilor publice, dar, în acelasi timp, statul le plateste pensionarilor doljeni 124 de milioane de lei, mult mai mult decât la începutul anului.
Majorarea salariilor profesorilor si a pensiilor la nivelul solicitat va duce la dublarea somajului din Romania pana in aprilie 2009, luna in care numarul de someri ar putea ajunge la 700.000, a declarat pentru NewsIn presedintele CNIMM, Ovidiu Nicolescu.
Biroul permanent al Senatului a respinsa procedura de urgenta la Legea pensiilor, ceruta de PDL.
Presedintele Traian Basescu a facut, ieri seara, o declaratie de presa pe tema Legii pensiilor. "Legea pensiilor, asa cum a trecut prin Parlament, urmeaza sa soseasca vineri la Cotroceni pentru promulgare.
'Presedintele PSD, Victor Ponta, a avut ieri o intalnire speciala cu Victor Ponta, a avut ieri o intalnire speciala cu ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, in care au vorbit despre intentia social-democratilor de a-l suspenda pe presedintele Traian Basescu daca acesta va promulga legea pensiilor in care au vorbit despre intentia social-democratilor de a-l suspenda pe presedintele Traian Basescu daca acesta va promulga legea pensiilor.
Postul de radio Realitatea FM a avut ca tema in ziua de 7 octombrie Legea pensiilor, care pune tara pe jar. ... Mai mult, moderatorii ofereau argumente suplimentare pentru promulgarea Legii pensiilor.
Afirmatia contrazice spusele presedintelui Traian Basescu de joi cand a decis retrimiterea la Parlament a Legii pensiilor solicitand modificarea articolului care prevedea egalizarea varstelor de pensionare la barbati si femei.
USL contesta la Curtea Constitutionala ordonanta Guvernului privind inghetarea salariilor si pensiilor pentru anul 2012 Uniunea Social Liberala a depus marti la Secretariatul General al Camerei Deputatilor o contestatie catre Curtea Constitutionala a Romaniei in care sustine neconstitutionalitatea ordonantei de urgenta a Guvernului care prevede inghetarea salariilor si pensiilor pentru anul 2012.
Actiunile presedintelui au generat masuri economico-sociale ce au vizat categoriile sociale vulnerabile, cum ar fi pensionarii si copiii.Traian Basescu a contribuit la agravarea problemelor acestor categorii atunci cand a sustinut cu incrancenare taierea sau impozitarea pensiilor sau atunci cand a vrut sa fie ‘mai dur‘ asa cum chiar el insusi aprecia in anuntul referitor la neplata alocatiilor pentru copii‘‘, se arata in cererea de suspendare.
Daca legea care va fi asumata de Guvernul Boc va intra in vigoare, pensiile speciale vor scadea cu 80% a spus secretarul de stat in Ministerul Muncii, Valentin Mocanu. Actul normativ prevede, printre altele, integrarea pensiilor speciale in sistemul public.
Seful Camerei Deputatilor a anuntat calendarul cresterii pensiilor, dar si al salariilor. - Este foarte important sa eliminam nedreptatile din legea pensiilor. ... Sper ca in aceasta sesiune parlamentara sa adoptam legea pensiilor.
Toate procedurile parlamentare fiind indeplinite, plenul Senatului adopta, in sedinta din 6 iunie 2002, Legea privind dreptul la rectificare si dreptul la replica fata de materialele publicate in presa, al carei text final era foarte putin diferit de cel propus de initiator.
144 si 145 din Legea nr. ... IV din Legea nr. ... 6 din Legea nr. ... 303 din Legea nr. ... 303 din Legea nr. ... 112 din Legea nr. ... 146 din Legea nr. ... Legea nr.
Presedintele Traian Basescu nu va promulga Legea votului uninominal pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea, astepatnd ca poporul sa- si exprime optiunea la referendum. Seful statului a aratat luni seara ca are posibilitatea de a nu promulga legea pana la desfasurarea consultarii populare.
google-analytics.com