Cautare

5027 de rezultate pentru "legea pensiilor" (2.82 secunde)
PD continua un demers al presedintelui Basescu in sensul acreditarii ideii ca legea pensiilor nu este prea fericita si ca pensionarii ar avea mai mult de pierdut decat de castigat, de pe urma majorarii veniturilor.
Legea majorarii pensiilor, un demers initiat, sustinut si trecut de votul Parlamentului de catre PSD, nu aduce social-democratilor beneficiul de imagine scontat. ... Potrivit rezultatelor sondajului, 87% dintre romani sunt la curent cu legea privind majorarea pensiilor.
Tot in cadrul sedintei Comisiei pentru munca, au fost respinse si articolele privind recalcularea pensiilor. Valoare punctului de pensie de 45% din salariul mediu brut pe economie este o initiativa a PSD din Legea 250/2007, in conditiile in care legea actuala prevedea doar 39,9%.
Anuntul vine ca urmare a scandalului legat de legea pensiilor. Opozitia acuza ca votul dat de parlamentari la legea pensiilor a fost masluit.
Siteul www.pdlsenat.ro informeaza ca PDL a solicitat procedura de urgenta pentru Legea pensiilor, trimisa la reexaminare de presedintele Basescu.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, referindu-se la bilantul Institutului de Politici Publice cu privire la absenteismul din plenul Parlamentului la voturile finale, ca, din momentul fraudarii votului de catre presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase la Legea pensiilor si el si foarte multi colegi au refuzat sa mai participe la vot.
Legea pensiilor militare nu introduce pensii speciale, ci reglementeaza un sistem. ... Legea pensiilor militare, avizata de Guvern, este o lege extrem de importanta care indreapta greselile care s-au facut in trecut.
Mai ales in situatia in care invinsii, in loc sa intoarca si celalalt obraz, au iesit pe taraba cu Legea privind majorarea pensiilor. ... Pare decis sa intoarca legea inapoi, dar cu riscul pierderii de capital electoral.
social-democratii sustineau ca Traian Basescu a incalcat grav legea fundamentala inca din prima zi a mandatului sau la Palatul Cotroceni. ... In avizul dat pe 17 aprilie, Curtea Constitutionala s-a exprimat impotriva suspendarii, argumentand ca faptele incriminate nu au incalcat legea fundamentala.
Am incercat sa discutam cu ei si sa incercam sa introducem acest lucru in Legea produselor agro-alimentare, asa-zisul Cod de bune practici in domeniul alimentatiei. ... Este, cum zic unii, Legea ‘Surdu‘. Camerele agricole, legea aceasta trebuia sa apara inca din 1990, cand eram ministrul Agriculturii.
Presedintele Traian Basescu nu va promulga Legea votului uninominal pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea, astepatnd ca poporul sa- si exprime optiunea la referendum. Seful statului a aratat luni seara ca are posibilitatea de a nu promulga legea pana la desfasurarea consultarii populare.
Purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciuca, sustine ca legea caselor nationalizate adoptata de Camera Deputatilor vine atat in avantajul chiriasilor, cat si in cel al fostilor proprietari. In opozitie cu acesta, deputatul liberal Emil Strunga este de parere ca legea aduce o grava atingere fostilor proprietari.
Legea, cu L mare. ... Functionari in serviciul public, politisti, judecatori, procurori, medici, cu totii jura pe ce au mai sfint ca vor respecta Legea.
Sebastian Vladescu dezminte informatiile aparute in presa potrivit carora ar fi criticat efectele majorarii pensiilor asupra bugetului.
Vicepretedintele PSD Marian Sarbu a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe tema majorarii pensilor, ca PSD solicita Guvernului devansarea termenului de crettere a pensiilor cu o luna fata de cel stabilit de Executiv.
Vicepresedintele PSD, Dan Nica, s-a aratat extrem de contrariat de faptul ca reprezentantii Guvernului, prin vocea premierului liberal, Calin Popescu Tariceanu, isi asuma proiectul de majorare anticipata a pensiilor, desi PSD ar fi cel care sta la baza acestui proiect, ca sa nu mai precizam ca reprezentantii PC spuneau zilele trecute cam acelasi lucru.
Lucrari platite partial, dobanzi enorme la imprumuturile luate de la banci si o povara care pare tot mai grea a salariilor, a pensiilor si a ajutoarelor sociale.
Guvernul Boc ar trebui sa plece acasa si sa lase pe altii sa implementeze noile masuri anuntate dupa ce Curtea Constitutionala a respins taierea pensiilor.
Or, cind vorbim despre reforma pensiilor, ne gindim in primul rind la mecanisme financiare care sa ne ajute sa trecem o perioada delicata in care apare acest decalaj major, si aici, de exemplu, se poate gindi la formarea unui fond special din veniturile pe care Romania le are din privatizare, iar pe de alta parte, la masuri de reforma adinca, menite sa inverseze acest raport”, a subliniat guvernatorul BNR.
Pe langa aceste cheltuieli, valoarea comisionului perceput de Posta Romana pentru distribuirea pensiilor trebuie sa acopere totodata si distributia prin factorii postali. ... Toader a explicat ca distribuirea in mediul rural este nerentabila, din cauza accesului dificil al factorilor postali la beneficiari si a valorii mici a pensiilor.
google-analytics.com