Cautare

484 de rezultate pentru "laurentiu" (2.97 secunde)
LAURENTIU CHIRVASUTA • Implicat in scandaluri de coruptie, afaceri cu statul A candidat in judetul Galati. A ocupat prima pozitie in colegiul sau, a fost vicepresedinte la PSD Galati, anterior, presedinte la Tecuci.
Laurentiu Diaconu-Colintineanu, redactor: Rodica Binder), pe care il puteti citi in continuare. Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
3) pe strada Motilor, in zona Fabricii de bere Ursus, unde un pluton aflat sub comanda maiorilor Laurentiu Cocan si Valeriu Burtea a omorat 9 oameni si a ranit 13 dintr-o coloana de demonstranti care venea din cartierul Manastur;
Marian Daniel Vanghelie (USL), Mihai Atanasoaei (PDL), Daniel Schmid (PP-DD), Corin Romanescu (UNPR), Ioan Dinu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Marin Razvan Catana (PSR), Luminita Erghid (Partidul Verde), Adrian Stoica (Partidul Ecologist Roman), Ioan Chiru (Partidul Poporului), Ilie Gramescu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Adrian Edu (Partidul Romaniei Europene), Laurentiu Iordache Sile (Partidul "Totul pentru Tara"), Ioan Rusu (PP-PS), Florin Rusu (Partidul National Democrat Crestin), Bogdan Alexandru Capota (PNG-CD), Baniay Attila Alexandru (UDMR), Nicusor Gigartu (PRM), Sorina Stefania Constantin (Partidul Forta Civica), Mihai Hrynczuk (Partidul Alianta Socialista), Aurel Catalin Stochita si Mugur Mihaescu, candidati independenti.
dr.Laurentiu Vlad, Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea din Bucuresti; Lect. Dr. Felicia Waldman, Universitatea din Bucuresti; Lect, dr, Daniela Zaharia, PhD, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Documentul a fost semnat pentru Romania de Laurentiu Ciurel, director general al Complexului Energetic Oltenia, iar pentru partea chineza — de Li Qingkui, presedintele China Huadian Corporation.
Potrivit lui Laurentiu Ciocarlan, director al departamentului de oferte primare de la Raiffeisen Capital and Investment, in Europa Occidentala, piata obligatiunilor municipale ca metoda de finantare a atins cote uriase in ultimii ani.
Cert este ca, cel putin deocamdata, la fel ca si in momentul remanierii secretarilor de stat din luna septembrie, democratii - de genul deputatului PD Laurentiu Mironescu - si-au reiterat sprijinul fata de colega de la Constanta, despre care sustin ca este „o adevarata doamna, o profesionista care pune foarte mult suflet in ceea ce face”.
A fost primul titlu din cariera lui Laurentiu Reghecampf, cel care preluase cu un an inainte echipa de la Mihai Stoichita.
Cel mai probabil, inlocuitorul sau va fi Laurentiu Reghecampf, interimatul fiind asigurat de Dumitru Dumitriu. - Am luat hotararea de a nu mai continua.
Astfel, liderul organizatiei municipale a democratilor, Laurentiu Mironescu, a declarat ca Stelian Dutu, de cand a fost reales presedinte in noiembrie 2005, "s-a remarcat doar prin lupta cu colegii de partid, atacandu-i periodic in conferintele saptamanale de presa".
Vicepresedintele Partidului Democrat Mangalia, Paul Foleanu, afirma ca la viitorul cabinet parlamentar vor veni, dupa un program ce urmeaza sa fie stabilit o data cu transferul PD-ului in noua locatie, atat Stelian Dutu, presedintele filialei constantene, cat si Laurentiu Mironescu, ambii reprezentanti ai partidului in Parlamentul Romaniei.
"Este bine ca orice post de conducere castigat de PD sa fie pastrat, nu sa-l cedeze fara lupta", a incheiat presedintele executiv al filialei municipale, special imputernicit sa vorbeasca la aceasta conferinta de catre deputatul Laurentiu Mironescu.
In comparatie, deputatul Laurentiu Mironescu a aratat ca, probabil, ar trebui sa demisioneze si el din comisia parlamentara din care face parte, intrucat aceasta are un presedinte PSD.
Asadar, se pare ca deputatii Laurentiu Mironescu si Stelian Dutu, respectiv ceilalti membri ai conducerilor organizatiei municipale si organizatiei judetene a democratilor constanteni, va trebui sa dea socoteala pe marginea certurilor din ultima perioada, iar misiunea lui Vasile Blaga este, cel mai probabil, aceea de a face ordine si disciplina in filiala.
In acest timp, retras fiecare in coltul sau, Laurentiu Mironescu si Stelian Dutu isi priveau tacuti si abatuti seful. Pana la urma, se pare ca marea problema a PD-ului este...
Acesta a aratat ieri ca are relatii foarte bune cu deputatii democrati Laurentiu Mironescu si Stelian Dutu si nu intelege de ce ar trebui sa le strice din cauza unei probleme false a fuziunii.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat, a tinut sa lamureasca ieri o parte din problemele create de iesirea de saptamana trecuta a lui Vasile Francu.
Cumpar mereu halva, de la standul Cozonac Domnesc de la Botosani, si branza de la standul lui Laurentiu Sva!", ne-a spus VJ-ul Mircea Zara.
google-analytics.com