Cautare

484 de rezultate pentru "laurentiu" (2.57 secunde)
Laurentiu Reghecampf intentioneaza sa schimbe radical sistemul de joc la Steaua, desi echipa ros-albastra este lider in Liga I si conduce grupa din UEFA Europa League.
Laurentiu Reghecampf si-a felicitat jucatorii pentru aceasta performanta si se gandeste sa obtina noi performante cu STEAUA, dupa egalul cu LEGIA care a calificat echipa in CHAMPIONS LEAGUE. ... Baietii au crescut enorm de la meci la meci", a spus Laurentiu Reghecampf la Dolce Sport.
Laurentiu e curtat intens de FC Nurnberg, dupa cum a anuntat Dumitru Dragomir prin intermediul site-ului sau.
Laurentiu Reghecampf isi propusese chiar sa nu piarda in Anglia, dupa esecul dur de la Bucuresti, scor 0-5.Tehnicianul si-ar fi dorat ca Steaua sa marcheze macar un gol in dubla mansa cu echipa lui Pep Guardiola.
Cu un sound fresh si influente latino, single-ul este compus de catre Sergiu Buta impreuna cu Laurentiu Duta, hitmaker-ul alaturi de care Andreea a mai colaborat pentru multe piese de succes. ... Colaborarea cu bunul meu prieten Laurentiu Duta, producatorul acesteia, a fost neasteptata si imbucuratoare.
A invins Prea Sfintitul Laurentiu Streza, episcopul de Caransebes. ... curentul ecumenic modernizant, cu tendinte clar proeuropene si globalizatoare reprezentat de PS Laurentiu a€“ si cel conservator panortodox a€“ reprezentat de çPS Andrei.
Ionel Valentin Goga, zis Chelu, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Cristian Sorica, zis Metal, tot de 29 de ani, domiciliat in comuna Pielesti, Iulian Dumbrava, zis Para sau Parazitu, de 23 de ani, din Craiova, Dumitru Laurentiu Sirbu, zis Vatrai, de 23 de ani, din Filiasi, Florin Zaharia, zis Gheti, de 22 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, dar stabilit fara forme legale in Craiova, si Irinel Ocnareasa, fost Miu, de 35 de ani, din comuna doljeana Bralostita, tot fara forme legale in Craiova.
Anamaria Prodan are o relatie speciala cu Laurentiu Reghecampf Jr., dar exista momente in care chiar si ei se cearta! ... Laurentiu Reghecampf Jr.
In afara de sefii serviciilor deconcertate, la "apel” si-au facut aparitia si primarii Dumitru Moinescu, Doru Calapod, membrii PNL si PD (cu diferite functii prin partidele in cauza sau prin Consiliul Local sau Judetean Constanta), dar si parlamentarii de Constanta - ca de exemplu Laurentiu Mironescu, Stelian Dutu, Gelil Eserghep si Edi Martin (probabil prezent pentru a-si sustine moral tatal, ex-prefectul Gheorghe Martin).
Ultima lovitura pregatita de sotia lui Laurentiu Reghecampf este in domeniul imobiliar. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf negociaza la sange cu proprietarul unei vile situate chiar langa casa lor, anunta WOWbiz.
Ea si sotul sau, Laurentiu Reghecampf, se intorc la Euforia TV Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf vor reveni la Euforia TV, intr-un nou sezon, la sfarsitul lunii martie.
Poate tocmai de aceea deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale a PD, a abordat subiecte mai generale, cu tenta sociala, si nu probleme politice.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele Organizatiei Municipale a Partidului Democrat, a marturisit ieri ca au existat mai multe solicitari de inscriere in partid, venite din partea mai multor alesi locali constanteni, dar care au fost refuzate.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele Organizatiei Municipale a Partidului Democrat, a marturisit ieri ca au existat mai multe solicitari de inscriere in partid, venite din partea mai multor alesi locali constanteni, dar care au fost refuzate.
"Ca atitudine politica, Partidul Democrat sustine legea lustratiei ca pe un alt ingredient absolut necesar transparentizarii clasei politice romanesti", ne-a declarat deputatul democrat Laurentiu Mironescu. ... Cert este ca, din punctul de vedere al democratului Laurentiu Mironescu, tocmai in ograda celor care se impotrivesc acestei legi trebuie cautati "lustrabilii".
Laurentiu Belusica au redactat si transmis catre Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei, astazi, 4 octombrie 2016, urmatorul memorandum pentru a fi aprobat in completarea Legii nr.
Gabora Laurentiu Gabriel: ... Gabora Laurentiu Gabriel: Si pt mine don pedro, duceti-va cati mai multi acolo, sa i aratam lu jegos ca suntem si noi activi.
Atat senatorul PSD Adrian Paunescu, cat si liderul PRM au solicitat plenului sa-i dea dreptul IPS Laurentiu Streza, mitropolit al Ardealului si presedinte al Fundatiei Gojdu din Sibiu, sa prezinte punctul de vedere al Bisericii Ortodoxe.
"Au fost o groaza de situatii mult mai grave, scandalul gripei aviare de exemplu, in care Guvernul nu a reactionat asa de vehement", a declarat deputatul Laurentiu Mironescu.
Deputatul Laurentiu Mironescu si-a propus, in aceste zile, sa profite de faptul ca este in vacanta parlamentara si sa "stranga randurile" democrate de la Constanta, prin intalniri cu organizatiile de cartier.
google-analytics.com