Cautare

483 de rezultate pentru "laurentiu" (5.05 secunde)
deputat Laurentiu Mironescu a afirmat ca la Constanta se practica cel mai scump tarif la gunoi. ... Si seria recomandarilor facute deputatului Partidului Democrat, Laurentiu Mironescu nu s-a oprit aici. ... La fel de revoltat impotriva deputatului Laurentiu Mironescu s-a aratat si deputatul PSD Alexandru Mazare.
Presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu este convins ca ce se petrece in acest moment pe scena politica din Romania este "o consecinta a dorintei premierului de a ramane in functie, cu orice pret".
Grupul PDL, prin vocea consilierului Stefan Stoica, le-a cerut ieri socoteala celor de la PNL pentru ca l-au desemnat vicepresedinte al CJ pe probleme economice pe Laurentiu Ivanovici, fost director al Camerei Agricole Dolj, dar si fost "trecator"
Senatorul Laurentiu Coca a sustinut o declaratie politica intitulata "Calculele aritmetice liberale dau si cu virgula si cu minus!", pe care o puteti citi in continuare.
In perioada august 2005 - iunie 2008, departamentul a luat amploare, astfel ca s-a infiintat firma propriu-zisa", a declarat Laurentiu Ilie-Mare, managerul Helmat. ... Anual, s-a inregistrat o dublare atat a activitatii, cat si a clientilor si a stocurilor existente", a precizat Laurentiu Ilie-Mare.
Vocea Valcii din 28.10.2010 informeaza ca senatorul de Valcea, Laurentiu Coca (foto), acuza guvernantii de distribuirea fondurilor pe criterii politice.
Laurentiu Reghecampf. ... Mihai Tenea) - Cu peste 50.000 de suporteri stelisti in tribunele de pe Arena Nationala totul e posibil, a anuntat antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, inainte de meciul cu Manchester City. ... Dar Laurentiu Reghecampf asteapta o minune. Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua:
Academicianul Laurentiu Popescu, parintele telocitelor, a incetat din viata (Autoare:
Senatorul PSD Laurentiu Coca:
Dupa ce Laurentiu Reghecampf a iesit public si a facut declaratii cu privire la despartirea de Anamaria Prodan si despre relatia cu amanta, Corina Caciuc, Anamaria Prodan Reghecampf spune si ea lucrurilor pe nume.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Asta inseamna ca PSD si PRM imping interesul de partid dincolo de interesul public”, ne-a declarat deputatul PD Laurentiu Mironescu.
Deputatul Laurentiu Mironescu a ajuns la concluzia ca s-a pierdut prea mult timp cu luptele interne si asteapta acum organizarea cat mai rapida a alegerilor judetene pentru rezolvarea tuturor disensiunilor.
Laurentiu Sava, fiul lui Ioan si al Eugeniei Sava, participa la targul de produse traditionale din Piata Amzei.
Revenind insa la sedinta Consiliului de Coordonare Local, desfasurata statutar, in prezenta a 518 delegati, echipa Laurentiu Mironescu si-a prezentat realizarile perioadei octombrie 2005 - mai 2006, la prezidiu perindandu-se, pe rand, atat presedintele Organizatiei Municipale, cat si presedintii organizatiilor de femei, pensionari, oameni de afaceri, tineri.
La Constanta insa, lucrurile nu sunt, cel putin din punctul de vedere al deputatului democrat Laurentiu Mironescu, chiar atat de dramatice. ... Lucram impreuna in comisii, ne sprijinim reciproc, iar la nivelul Constantei mi se pare ca ne inscriem pe acelasi trend de cooperare", a declarat Laurentiu Mironescu.
Ieri, alaturi de presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu, s-a aflat si Oscar Benes, care chiar a avut amabilitatea de a raspunde presei intr-o zi destul de delicata, si anume ziua in care, din nou, pensionarii constanteni au iesit in strada pentru a-si spune of-ul:
Remus Basalic) Laurentiu Mircea Popescu este medic, profesor universitar si academician. ... Laurentiu M. Popescu anunta in anul 2010 descoperirea unui nou tip de celule, cunoscute sub denumirea de telocite.
Incepand cu prima zi de vacanta parlamentara si pana la sfarsitul lunii august, deputatul democrat Laurentiu Mironescu are program de audiente, la cabinetul sau din Constanta.
Mai mult, desi deputatul PD Laurentiu Mironescu si specialistul in Stiinte Politice Mihai Motoc s-au straduit sa explice tinerilor prezenti in sala de conferinte a hotelului Ibis o multime de notiuni, la un moment dat a fost fireasca intrebarea:
google-analytics.com