Cautare

484 de rezultate pentru "laurentiu" (3.26 secunde)
Pe Nastase si cei de varsta lui ii inteleg, dar pe cei tineri care au votat impotriva perchezitiei, nu ii inteleg", a declarat, in acelasi context, deputatul PD Laurentiu Mironescu, care a adaugat ca "lumea intelege acum ca PSD trebuie pus la coltul de rusine, dar este trist ca Parlamentul va fi perceput ca o clica de escroci, in care eu, unul, nu ma recunosc".
Cumpar mereu halva, de la standul Cozonac Domnesc de la Botosani, si branza de la standul lui Laurentiu Sava!", ne-a spus VJ-ul Mircea Zara.
Am inceput de la o trusa de margele primita in dar de la fiica mea, Cristina, de 15 ani, si de la fiul meu, Laurentiu, de 13 ani.
O atitudine diferita de colegul de Alianta a avut-o deputatul PD Laurentiu Mironescu, acesta declarand ca nu vrea sa faca vreo apreciere la adresa PC, desi era clar ca dezaproba atitudinea acestui partid, in schimb, a felicitat votul PRM-istilor.
Constantin Ticu Dumitrescu, propus de Guvern, Dragos Petrescu, nominalizat de Presedintie, Mircea Dinescu si Claudiu Secasiu, propusi de PNL, Dan Lazea si Corneliu Turianu, sustinuti de PD, Florin Chiriteanu, Cazimir Ionescu si Laurentiu Tanase, din partea PSD, Constantin Buchet, din partea PRM, si Ladislau Csendes, nominalizat de UDMR, sunt cei 11 membri ai Colegiului CNSAS, in urma votului covarsitor majoritar al parlamentarilor.
(actor), Daniel Mitulescu (producator), Melania Oproiu (monteur), Sorin Botoseneanu (operator), Miruna Berescu (directorul Festivalului International de Film Independent ANONIMUL) si criticii de film Cristina Corciovescu, Stefan Dobroiu, Doinel Tronaru, Laurentiu Bratan, Ionut Mares.
Pentru postul de vicepresedinte au candidat Dan Lazea, sustinut tot de PD, si Laurentiu Tanase, din partea PSD, iar pentru functia de secretar Constantin Buchet, nominalizat de PRM, si Ladislau Csendes.
Presedintele filialei, deputatul Laurentiu Mironescu, a renuntat la morga costumului cu cravata si a vorbit doar pe teme intrebarilor puse de cei prezenti.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat, a declarat ieri ca decizia judecatorului de a anula taxele de intrare in port reprezinta "o mare gogomanie".
Nu ca ar fi moral - mai spun unii ca de exemplu Laurentiu Marin, dar... temei legal exista.
Preocupat, deputatul Laurentiu Mironescu nu a oferit scorurile exacte inregistrate de partidul sau in acest sondaj, sustinand doar ca, in general, liderii sau sefii democrati ai serviciilor descentralizate din Constanta au o imagine buna, cu o mentiune speciala pentru Mircea Banias.
Cel mai harnic pana in prezent este pedistul Marcel Laurentiu Romanescu care a ajuns pe locul 18, cu 86,7%.
Totdata, ca raspuns la supararea democratilor constanteni care nu au fost invitati sa participe la alegerile Organizatiei Municipale a PNL, consilierul judetean a declarat ca el l-a invitat pe presedintele PD Laurentiu Mironescu, iar daca acesta nu a putut sa participe, ar fi putut sa delege pe altcineva.
Gabora Laurentiu Gabriel: Io zic ca daca s-ar face alegeri anticipate, asa cum vor pnl,usr si yohanis, psd castiga mai mult, ia 60 la suta.
Reamintim, in acest context, faptul ca informatii referitoare la seful Transporturilor din Romania au circulat si in urma cu cateva luni, cand numele vehiculate pentru inlocuirea lui Gheorghe Dobre erau cele ale democratilor Laurentiu Mironescu (deputat), Radu Berceanu (senator), Cezar Preda (deputat) si Razvan Murgeanu, viceprimar al capitalei.
Conferinta de presa de ieri a organizatiei municipale a Partidului Democrat l-a avut ca singur protagonist pe presedintele executiv Danut Moisoiu, lipsit de aportul deputatului Laurentiu Mironescu, obligat sa ramana la Bucuresti din cauza motiunii de cenzura depuse ieri in Camera de Partidul Social Democrat.
Laurentiu Cretu, proprietarul firmei Crebo SRL, a facut de altfel doua plingeri catre Primarie si Prefectura prin care reclama abuzurile consilierilor locali.
Revocarea din functie a lui Laurentiu Milea, din AGA la Parcul de Soft, a decurs la fel ca si celelalte revocari.
Consilierii judeteni Marius Florinel Vasii, Enache Mandrescu, Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani si Spiridon Tudorache, care au migrat de la PSD la PNL si PD, si-au pierdut mandatele de consilieri judeteni, locul acestora fiind luat de Paraschiv Macrineanu, Laurentiu Marin, Dragos Petrut Barladeanu, Luminita Teodorescu, Aurel Vranceanu, Lambrinia Bolovan si Costel Tica.
ßase din zece Mona Musca a mai declarat ca la sustinerea contestatiei sale au participat sase din cei zece membri ai Colegiului, respectiv Constantin Ticu Dumitrescu, Cazimir Ionescu, Laurentiu Tanase, Constantin Buchet, Claudiu Secasiu si Sorin Chiritescu.
google-analytics.com