Cautare

1248 de rezultate pentru "jeaca dumitru" (4.96 secunde)
Primarul Dumitru Nicolae a fost, saptamina trecuta, la Mangalia, la o intilnire a primarilor de municipii, pentru a lua lectii in ceea ce priveste preluarea si administrarea societatii Electrocentrale de catre municipalitate Discutiile despre preluarea de catre municipalitate a unitatii care produce energie termica pentru Galati ramin in continuare un subiect fierbinte.
"Am fost de nenumarate ori in audiente la primarul municipiului Medgidia, Dumitru Moinescu. ... Dumitru Moinescu nici nu cunoaste problema De cealalta parte, Primaria Medgidia nici nu cunoaste acest caz si spune ca nu exista o astfel de solicitare.
"In primul rand este nevoie de foarte multa munca", a declarat Dan Dumitru, directorul general al Dormarcons, firma ce are ca domeniu de activitate constructia si intretinerea de drumuri si poduri.
In cadrul conferintei de presa sustinute ieri, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca, in urma cu doua zile, a primit un fax de la Electrocentrale Galati prin care i se solicita aprobarea pentru majorarea cu circa 42% a costului de productie al gigacaloriei.
Viorel Dumitru Predut este acuzat de complicitate la obtinerea ilegala a 2,68 miliarde de lei vechi din fonduri PHARE de catre o firma din Mehedinti, precum si de fals intelectual.
Salariile angajatilor de la societatile aflate in subordinea Consiliului Local vor creste daca sint indeplinite anumite conditii, a decis primarul Dumitru Nicolae.
Primarul Dumitru Nicolae si-a publicat roadele activitatii depuse in ultimii doi ani, 2005 si 2006. Raportul, care cuprinde 60 de pagini, a fost tiparit intr-un numar de 1.000 de exemplare, costul unuia fiind de 6 euro, potrivit declaratiei primarului Dumitru Nicolae.
Terenuri la mostenitori, apoi la smecheriPrefectul Silviu Dumitru si-a definit strategia de restituire a pamânturilor în baza legilor funciare pe care o va aplica pe perioada mandatului sau.
Si restul vâlcenilor prezenti în topul de anul trecut (Ion si Maria Tudor, Dumitru Becsenescu, Constantin si Gheorghe Boromir, Dan si Dorina Mutu, Dumitru Craciunescu) au ramas în top.
Si restul vâlcenilor prezenti în topul de anul trecut (Ion si Maria Tudor, Dumitru Becsenescu, Constantin si Gheorghe Boromir, Dan si Dorina Mutu, Dumitru Craciunescu) au ramas în top.
Si restul vâlcenilor prezenti în topul de anul trecut (Ion si Maria Tudor, Dumitru Becsenescu, Constantin si Gheorghe Boromir, Dan si Dorina Mutu, Dumitru Craciunescu) au ramas în top.
La intalnirea delegatiilor sindicale ale BNS sosite din intreaga tara au fost prezenti si liderii BNS Dumitru Costin si Matei Bratianu.
Economistul-sef al Raiffeisen Bank Romania, Ionut Dumitru, considera ca leul s-a incadrat in limitele normale de volatilitate in acest an si ca se va confrunta in continuare in 2009 cu presiuni in sensul scaderii, "atat timp cat sentimentul fata de moneda nationala nu se va imbunatati".
 100 de lei sacul de azotat? Directorul combinatului Doljchim din Craiova, Dumitru Ungureanu, a declarat pentru GdS ca in partea de nord a judetului Dolj, dealerii au urcat pretul ingrasamintelor chimice cu 40%, ca sa-si pregateasca terenul pentru perioada cand vor veni subventiile de la stat.
Conducerea Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a prelungit marti mandatul directorului general, pentru o perioada nedeterminata, a declarat ieri Anca Dumitru, dupa reconfirmarea in functie.
Apa, canalizarea, gazul, iluminatul, toate sunt finalizate 100%", a precizat pentru B365.ro, Madalin Dumitru, director general al Directiei de Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei. ... Pentru toate lucrarile care au fost efectuate dupa rezilierea contractului cu Sedesa", a declarat Madalin Dumitru.
Exista un plafon exprimat ca procent din PIB pentru acest tip de cheltuieli, dar si o valoare absoluta, pe care nu are voie sa o depaseasca", a declarat pentru gandul Ionut Dumitru, economist-sef al Raiffeisen Bank.
Dumitru, Rada, Tataru si Unguru. ... Revelatia Roberto Dumitru Autor a trei goluri in cele doua stagii din Antalya ale pandurilor, juniorul Roberto Dumitru ar putea debuta in Liga 1 inca din acest sezon. ... "Din urma vin Neagu, Roberto Dumitru...
Steaua va primi trofeul de campioana in ultima etapa Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca, din discutiile avute cu oficialii FC Steaua, formatia ros-albastra va primi trofeul de campioana la finalul partidei de pe teren propriu cu FC Brasov, programat in ultima etapa, la 29 mai.
Dumitru Dragomir: "Gigi Becali va fi eliberat in doua saptamani" Invitat in platoul unei emisiuni de televiziune, Dumitru Dragomir a facut o declaratie surprinzatoare cu privire la Gigi Becali.
google-analytics.com