Cautare

1421 de rezultate pentru "interviu" (2.63 secunde)
Vicepresedintele Senatului Cristian Diaconescu, presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), declara intr-un interviu acordat Agentiei Agerpres ca proiectul Platformei de Centru Stanga nu a fost creat pentru a genera o noua structura politica, ci pentru optimizarea doctrinei stangii din Romania in pas cu evolutiile europene.
Intr-un interviu acordat Ziare.com, senatorul democrat-liberal afirma ca protestele au fost declansate de "o stare de nemultumire pe care nu o ascundea nimeni si o stia absolut toata lumea", revendicarile fiind numeroase, multe justificate, dar de neindeplinit din lipsa de bani.
Nu se paraseste campul de lupta in acest fel" Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a acordat ziarului "ring" primul interviu de la inceputul protestelor din tară.
"ESECUL LUI TRAIAN BASESCU RAMANE, VORBELE SALE SE DUC" Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a acordat un interviu Jurnalului National in care raspunde acuzatiilor presedintelui Traian Basescu si face o analiza a situatiei politice actuale.
"La interviu nu am tinut cont daca au sau nu buletin de Craiova. ... Drept urmare, de astazi, de la ora 9.00, cei interesati sa munceasca la matura vin din nou la interviu.
Antonescu spune ca estimarea DeCe News privind votul a fost realista Presedintele PNL, Crin Antonescu a confirmat, vineri, intr-un interviu ca De Ce News a avut dreptate privind estimarile votului de la motiunea de cenzura, cand am informat cititorii de caderea Guvernului Ungureanu cu 238 de voturi.
Interviu - Directorul CURS: radiografia campaniei electorale Campania electorala care tocmai s-a incheiat a adus multe momente tensionate. Directorul CURS, Catatlin Augustin Stoia, a facut, pentru DeCe News, o radiografie a campaniei electorale.
Puteti citi in continuare prima parte a unui interviu aparut pe Ziare.com la inceputul anului 2012, intitulat: ... Curtea poate opri suspendarea presedintelui Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a acordat un interviu Ziare.com, in care a explicat care sunt prevederile legale referitoare la suspendarea presedintelui.
Inclusiv sa distruga Romania" Premierul Victor Ponta a acordat un interviu in exclusivitate pentru Jurnalul National in care il acuza pe Traian Basescu ca este primul presedinte care si-a atacat tara pentru a ramane in functie.
Victor Ponta interviu pentru The Guardian Premierul Victor Ponta afirma, intr-un interviu acordat ziarului britanic The Guardian, ca este dispus "sa coabiteze" cu presedintele Traian Basescu daca acesta va respecta rolul pe care i-l confera Constitutia, apreciind ca, dupa 20 de ani de "timp pierdut", criza politica din Romania se apropie de final, citeaza Mediafax.
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj.
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj.
Dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie din Romania, familia socialista europeana va deveni mai puternica si va fi in masura sa promoveze cu mai multa forta politici de crestere si stimulare economica, de creare de locuri de munca si protectie sociala, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Serghei Stanisev, lider al Partidului Socialist Bulgar.
Intr-un interviu pentru RFI Romania, ambasadorul Frantei, Philippe Gustin, spune ca parteneriatul strategic dintre cele doua tari trebuie "periat", iar Franta este interesata de privatizarile care au loc acum.
Romania este in masura sa dea asigurari ca statul de drept si independenta justitiei sunt obiectivele sale Romania este capabila sa dea asigurari Bruxellesului si partenerilor sai europeni ca statul de drept si independenta justitiei sunt obiectivele sale, a declarat vineri premierul Victor Ponta, intr-un interviu pentru RFI realizat la Paris.
vin rusii iar peste Romania Consilierul prezidential Cristian Diaconescu recunoaste, intr-un interviu publicat azi de ziare.com, ca resovietizarea estului Europei profetita anul trecut de Hillary Clinton este in derulare si avertizeaza ca singura sansa a Romaniei este sa tina aproape de partenerii occidentali, in frunte cu SUA, Germania, Franta, Italia samd.
E total gresit sa vorbim despre "romanizarea" Republicii Moldova Romania si Republica Moldova au o istorie si cultura comune, de aceea e total gresit sa se vorbeasca despre "romanizarea" statului vecin, ai carui cetateni isi vor alege viitorul in mod liber, a declarat ministrul de Externe, Titus Corlatean, intr-un interviu acordat agentiei ruse Interfax, cu prilejul vizitei sale la Moscova, transmite Agerpres.
La acel moment, liderul grupului PSD, Ilie Sarbu, reclama, intr-un interviu tv, ca liberalii s-au aliat cu PDL, PP-DD si UDMR impotriva Guvernului pentru a vota un proiect de lege cu semnatura lui Sorin Rosca Stanescu si a lui Teodor Atanasiu.
Dar nu vreau sa discutam in acest interviu doar despre Basescu, pentru ca acesta reprezinta deja trecutul... - Ati avut, recent, o noua intalnire cu primarii PSD din Timis.
Adrian Nastase - primul interviu dupa iesirea din inchisoare: ... Cartea pe care fostul premier o lanseaza azi Fostul premier Adrian Nastase va fi marti seara la TVR pentru primul interviu pe care il acorda dupa eliberarea sa din inchisoare.
google-analytics.com