Cautare

1421 de rezultate pentru "interviu" (2.57 secunde)
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare prima parte.
Cosmonautul roman Dumitru Prunariu marturiseste intr-un interviu pentru AGERPRES ca nu vrea sa se mai implice in viata politica din Romania si ca prefera ca lumea sa-l iubeasca si nu sa-l injure.
Cum va arata Muzeul Comunismului din Romania Interviu cu Vladimir Tismaneanu, presedintele Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului Acum o saptamana, PDL a anuntat ca se va infiinta Muzeul Comunismului langa Parcul Carol, in Hala Filaret.
Intr-un interviu publicat intr-un cotidian central Mircea Dinescu spune ca liderul PNL traieste intr-o eroare. ... Declaratia lui Crin Antonescu l-a suparat foarte tare pe Mircea Dinescu care intr-un interviu publicat in Evenimentul Zilei spune ca e scarbit de Crin Antonescu.
INTERVIU: ... Acestia vorbesc, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru dcnews.ro, despre culoarea verde folosita in alegeri, despre brandul PDL sau despre efectele implicarii liderilor de la Bucuresti in campania electorala.
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat, intr-un interviu pentru "Gandul", ca si-ar oficializa intrarea in politica, nu intr-un "PDL asa cum este el acum", ci daca ar fi vorba de o miscare mult mai larga de centru-dreapta.
Care e problema?", a declarat, Sorin Oprescu, intrebat despre acuzatiile coordonatorului campaniei PSD pentru alegerile locale, Miron Mitrea, care a afirmat, intr-un interviu acordat ziarului Ring, ca Marian Vanghelie se afla in spatele campaniei postului patronat de Dan Diaconescu impotriva lui Oprescu.
INTERVIU - Geoana (partea a treia) Reporter: Nici domnul Iliescu nu va place foarte mult, v-a sugerat foarte limpede sa va lasati de politica, cu argumentul ca sub presedintia dumneavoastra PSD a pierdut doua randuri de alegeri.
INTERVIU - Geoana (partea a doua) Reporter: Cum credeti ca a reactionat PSD, dupa construirea USL, fata de doua teme principale din dezbaterea politica, reorganizarea administrativa si modificarea Constitutiei?
Cel mai mult a fost interesat de fostul presedinte al PSD Mircea Geoana, care a criticat intr-un interviu acordat Mediafax decizia partidului de a-l numi coordonator al campaniei pentru alegerile locale.
George Maior, intr-un interviu acordat RL: ... Precizarea apare intr-un interviu acordat Sabinei Fati. Declaratia sefului SRI vine dupa o initiativa legislativa a deputatului PDL Cezar Preda, care a creat controverse in spatiul public, dar a atras si criticile opozitiei.
Intr-un interviu exclusiv acordat "Evenimentului zilei", Adrian Nastase este chestionat despre USL si despre alegerile prezidentiale din 2014. Pe de alta parte, Nastase a vorbit si despre Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Intr-un interviu in exclusivitate acordat "Evenimentului zilei", el dezvaluie si faptul ca si-a dorit ca Mircea Geoana sa devina presedinte in 2009.
• A fost un interviu pe care eu l-am vazut in EVZ. Si mi s-a parut ca acea dimensiune critica de care spuneati a disparut.
INTERVIU :
Intr-un interviu dat Mediafax, agentia finului Sirbu, el declara fara rezerve, comentind esecul de la primarie: ... In acelasi interviu se declara gata sa accepte candidatura prezidentiala ori, daca nu, includerea intr-o formula de guvernare.
Intr-un interviu dat Mediafax, agentia finului Sirbu, el declara fara rezerve, comentind esecul de la primarie: ... In acelasi interviu se declara gata sa accepte candidatura prezidentiala ori, daca nu, includerea intr-o formula de guvernare.
Ponta a fost intrebat, intr-un interviu pentru HotNews.ro, daca nu are senzatia ca Adrian Nastase si Ion Iliescu i-ar submina autoritatea de sef de partid.
Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
B365.realitatea.net informeaza : Viitorul transportului public din Capitala va fi pe sine - interviu cu Adrian Crit, noul sef al AMT(Autor :
google-analytics.com