Cautare

1421 de rezultate pentru "interviu" (5.82 secunde)
Candidatii sunt mai intai inregistrati, acestia fiind invitati la interviu intr-o alta zi, la sediul firmei Manpower. ... Candidatii intrau in grupuri de cate cinci, li se dadea un numar de ordine, apoi erau invitati la interviu intr-o alta zi.
Condamnata la o inregimentare politica, Agerpres a trecut in mainele unui apropiat al premierului Victor Ponta INTERVIU.
Reproducem un fragment dintr-un interviu mai vechi, aparut in in Adevarul. Miron Manega - autobotezat ispravnic de concept, intr-o caseta de pe prima pagina a primului numar pe print din publicatia Certitudinea - explica in acest interviu ce reprezinta publicatia Certitudinea, pe frontispiciul careia scrie:
Cititi un interviu cu un actor care spune ca ar juca chiar si de patru ori pe zi si care crede ca "pe fond de oboseala, teatrul poate sa fie exceptional".
ADEVARUL - INTERVIU Ion Cristoiu, jurnalist: ... - Dar ce spuneti despre specia asta jurnalistica numita interviu? - Ca si reportajul aproape-literar, diferit de reportajul gazetaresc ieftin, interviul cu o personalitate e o specie absolut necesara, dar cu mai multe conditii:
Un interviu emotionant cu Marius Tuca despre marea lui dragoste, fiica sa Daria, a fost publicat pe site-ul anamama.ro. ... Interviu?
Corina Stoicescu) Intr-un interviu mai sincer ca oricand, Teo ne-a povestit despre relatia frumoasa pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face in zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate.
M-a intrebat cat cred eu ca trebuie sa primesc pentru un interviu. - Un milion pe interviu, i-am zis eu cu aplomb. ... Cand era directorul Teatrului National, i-am luat un interviu pentru publicatia la care lucram.
Azi, la Antena 3, am vizionat un interviu emotionant cu actorul Gabriel Fatu. ... Un interviu excelent, cu amintiri emotionante pornind de la copilarie , continuand cu momentele dificile din viata de student in Bucuresti si apoi traseul sau spre celebritate.
Vaccinarile au salvat vieți cu nemiluita, dar acum vine cate un destept si spune "Nu e bun" Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institututului National de Boli Infectioase "Matei Bals", a acordat un interviu pentru A.M.Press, in care raspunde atat unor intrebari legate de cariera sa, cat si unor chestiuni ce tin de sanatatea publica:
Reporterul Matt Byrne de la publicatia Portland Press Herald le-a luat un interviu celor doi, ca si altor persoane implicate.
Marte este locuit Interviu cu Alfred L.
Acolo, Sorin Ovidiu Vintu a intervenit in direct si a devoalat relatia lui de prietenie veche cu Mircea Geoana, a mai precizat acesta, explicand ca devoalarea prieteniei venea dupa ce Geoana spunea intr-un interviu luat de Calalin Tolontan ca Vintu este un personaj malefic cu care nu vrea sa aiba de a face si ca acel fragment a fost folosit de cei doi jurnalisti.
Intr-un interviu, un arhitect important din Romania precizeaza cine este de vina pentru uratirea peisajului urban. ... Dintr-un interviu mai vechi pe aceasta tema, interviu care isi pastreaza valorarea, in ciuda timpului, sintetizam in continuare ideile mai importante.
Oana si Viorel Lis au oferit un interviu exclusiv. ... M-a salvat de multe ori", a spus Viorel in primul interviu dupa ce a ajuns la Urgente.
Olena si Volodimir Zelenski au acordat un interviu pentru o televiziune din Ucraina. A fost primul interviu al celor doi impreuna de la inceputul razboiului.
Intr-un interviu cu Alexei Navalii care nu a mai fost difuzat pana acum, acesta a vorbit despre speranta lui intr-un viitor mai bun pentru tara. ... Este ultimul interviu acordat de opozantul rus, inainte de a merge in inchisoarea din Siberia.
Procurorul Marius Iancu a afirmat ca una dintre principalele modalitati flosite de Kovacs pentru inselarea amatorilor de vize SUA a fost promisiunea de includere a lor intr-o misiune economica a Camerei de comert pe care o conduce, fapt care nu numai ca i-ar face imediat posesori ai mult visatelor vize, ci i-ar scapa si de un temut interviu cu autoritatile ambasadei SUA de la Bucuresti, "proba eliminatorie” in demersul de obtinere a vizei pe cai legale.
Pe de alta parte insa, Victor Manea a declarat, in cadrul unui interviu acordat "Replica" de Constanta, ca greseala a pornit in '90, de la Dan Matei Agathon, fostul ministru al Turismului, pe vremea caruia nici un hotel nu a fost dat vreunei mari companii, iar acum este aproape imposibil de indreptat situatia.
Intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul ", presedintele vorbeste de "solutia imorala " a cooptarii partidului umanist la guvernare si se declara adeptul refacerii alegerilor pentru functiile de conducere in Senat si Camera Deputatilor adjudecate de PSD cu concursul PUR.
google-analytics.com