Cautare

1421 de rezultate pentru "interviu" (3.72 secunde)
Daciana Sarbu, interviu pentru Je-Magazine despre Romania Revista franceza numeste Romania "o destinatie uimitoare, care intr-adevar merita descoperita" si vorbeste in termeni elogiosi despre farmecul Sighisoarei ("unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Europa"), despre castelul Bran si despre "micul Paris", dar si despre relansarea economica din ultimii doi ani.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: ... Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
INTERVIU Pablos Holman - Cum vede un hacker viitorul internetului si ce inventii trasnite ar putea schimba lumea (Autor :
INTERVIU Prof.dr. ... Cornelia Stanciu - AGERPRES) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES prof.
Interviu cu prof.univ.dr. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti.
Am gasit pe internet un interviu cu renumitul neurolog Dumitru Constantin Dulcan, intitulat Inteligenta Materiei, realizat acum cativa ani de Lalita Devi, si publicat atunci sub titlul: ... Puteti citi in continuare acest interviu. ... Redam mai jos un fragment dintr-un interviu cu dl.
Presedintele moldovean, Vladimir Voronin, a acuzat Romania, intr-un interviu acordat unui portal in limba rusa, de amestec in afacerile interne ale Republicii Moldova, iar ambasadorul roman la Chisinau a fost convocat la MAE moldovean, dupa un interviu acordat de Ion Caramitru presei moldovene.
intr-un interviu acordat postului american Pro Tv (precizare importanta), Mark Gitenstein da, astazi, un puternic semnal de sprijin pentru Traian Basescu, intr-un moment mai mult decat complicat pentru actuala putere, cand se anunta un vot strans la motiunea de cenzura si ample miscari sociale.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: ... Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Bush, a vorbit intr-un interviu acordat directorului National Geographic, Peter Schall, despre trairile sale de acum 10 ani, cat si despre ce a simtit atunci cand a aflat ca Osama Bin Laden este mort.
INTERVIU - Geoana:
Un amanunt care nu apare in nicio biografie oficiala ori interviu al sefului statului.
AGERPRES INTERVIU Victor Ponta:
Astfel, potrivit specialistilor de la e-jobs, pentru ca respectivul candidat sa aiba sanse reale de a fi chemat la interviu, CV-ul sau trebuie sa atraga atentia angajatorului inca din primele 20-30 de secunde. In caz contrar, sansele de a fi chemat la un interviu se reduc considerabil.
Astfel, acestea ofera, de exemplu, detalii despre modul cum sa redactezi un CV, o scrisoare de intentie, cum sa te comporti la un interviu, cum sa te comporti in prima zi de serviciu.
Puneti intrebari despre ceea ce puteti oferi Avand in vedere faptul ca orice bursa a locurilor de munca este loc de intalnire pentru cererea si oferta de munca din piata, intalnirea angajator - potential angajat decurge ca un interviu preliminar.
Inca de la primele ore ale diminetii, persoanele care doreau sa munceasca in Spania s-au prezentat la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) pentru a sustine un interviu in fata reprezentantilor firmei straine.
Desi corespundeti cerintelor unui loc de munca, puteti rata sansa de a fi chemat la interviu numai pentru ca nu ati interpretat corect solicitarile angajatorului. Pentru ca sunt foarte scurte, anunturile pentru un loc de munca nu intra în detalii cu privire la cerintele angajatorului în legatura cu jobul.
Comportati-va ca la un interviu Alt element deosebit de important este tinuta. Pentru a face o impresie buna, încercati sa va îmbracati ca si cum ati merge la un interviu (îmbracamintea clasica este mereu o buna alegere).
Cu toate acestea, multi dintre tinerii participanti spun, din experientele anterioare, ca, desi reprezentantii companiilor le expun cu lux de amanunte oferta de angajare si le introduc CV-urile in baza de date, telefonul care sa-i cheme la interviu intarzie sa apara.
google-analytics.com