Cautare

9769 de rezultate pentru "interviu cu gheorghe stefan si ion gheorghe mihaila" (3.68 secunde)
Sustine vicepresedintele FSS Metarom Galati, Emil Mihaila, care la inceputul acestei saptamini nu a primit sprijinul solicitat de la liderii sindicatelor de uzine de la Combinat afiliate la filiala locala a federatiei.
Sfantul Stefan, primul diacon si martir al Bisericii Sfantul Stefan este praznuit pe 27 decembrie, in a treia zi dupa Nasterea Domnului.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare.
Stefan Banica Jr. a publicat un text pe Facebook care a primit o multime de like-uri si comentarii Dragi prieteni! ... Stefan Banica, Dem Radulescu, George Constantin si Dinu Manolache. ... Stefan, sunt convinsa ca acolo sus, printre stele, tatal tau a zambit fericit !
Anca Daniela Raiciu si Mihai Chirea sunt autorii unei lucrari exceptionale: Stefan Manea, Senatorul plantelor, aparuta la Editura HERON. Este o lucrare monografica, cu caracter aniversativ, consacrata vietii si operei unui reputat om de stiinta. ... Cartea prezinta personalitatea savantului si managerului - prof.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare:
Titulara imprumutului, Camelia Stefan, avea deja o executare silita in favoarea TBI - poprirea pe salariu - si considera un abuz din partea firmei de creditare sa o execute din nou.
Stefan Banica a lansat ieri cel mai nou single al sau, "Alerg printre stele", o colaborare inedita cu Pacha Man. Clipul, asa cum este si colaborarea cu Pacha Man, este atipic fata de celelalte videoclipuri cu care artistul si-a obisnuit publicul.
Ion Stefan s-a hotarit sa rupa tacerea si sa spuna cine sint cei care au complotat in scopul demiterii lui din functia de director general al societatii Apa Canal. ... primarul Dumitru Nicolae si presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Inca un spectacol "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" la Sala Palatului Stefan Banica sustine trei concerte din seria "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", nu doua cum s-a anuntat initial.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. Biroul Permanent Central al PNL si-a insusit propunerea si a transmis-o Delegatiei Permanente, care se va intruni sambata.
Reprezentantii sindicatelor si ai patronatelor importante din industria metalurgica au finalizat luni negocierea CCM pe anul 2005-2006 pe aceasta ramura, ale carui prevederi au intrat in vigoare la 1 septembrie 2005.
O cercetare mai adanca nu-si avea rostul, lucrurile aveau sens, in aceasta simpla rostire, pur si simplu. ... Rareori m-am lasat sedus de nevoia de a idealiza trecutul, de a privi cu prea aplecata admiratie spre taramul lui odinioara, desi o anume nostalgie e greu de alungat.
Mihaila este impresariat de firma fratilor Becali, iar Victor Becali a oferit ultimele detalii despre mutarea mijlocasului la Atalanta. Mihaila trebuie sa joace la Atalanta pentru ca gruparea din Serie A sa-l transfere definitiv in vara
Mihaila va juca la Atalanta. Giovenni Becali a plecat in Italia ca sa perfecteze transferul Atalanta doreste un imprumut pana in vara cu posibilitate de transfer definitiv, dar Parma se opune unei asemenea solutii, dupa ce a refuzat propuneri similare de la Sampdoria si Lazio.
Dupa ce cererile de urmarire penala pentru Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila, fosti ministri USR ai sanatatii, au fost semnate de Klaus Iohannis, Ioana Mihaila a reactionat.
crestinii care se confrunta cu probleme de sanatate sau se judeca de multa vreme cu persoane foarte orgolioase, este bine sa aduca in casa lor o icoana cu SFANTUL STEFAN, sfintita in aceasta zi.
Desi nu spune care este motivul indispozitiei care l-a apucat brusc, cert este ca Ion Stefan, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, este mai suparat ca niciodata pe cel pe care l-a sustinut timp de aproape sase luni drept candidat la Primaria Galati.
Ion Stefan, fostul director al societatii de interes local Apa Canal, a acuzat municipalitatea, in calitate de presedinte al Organizatiei Judetene a Partidului Verde, ca distruge orasul din punct de vedere ecologic.
google-analytics.com